Okej okej!

Det är okej att missa på ett prov. så nu känner jag mig okej. Det gör faktiskt inget.

imorgon är det en ny dag, så de är lika bra att glömma de dära och fokusera på nästa uppgift som nu är en uppsats i religion. Jag skriver om Amish folket, så om ni har något intressant att dela med er om dom så får ni mycket gärna göra det.

Nu ska jag ta min tisdag-spruta för min äckliga mage.

sedan borsta mina tänder!

imorgon får jag träffa ämpe :)

Kommentarer
Postat av: Therése

lättast är om man testar sig fram, läser hur andra gör osv, bäst hjälp finns ju hos designadinblogg.se, brukar även kolla källkoderna om det finns nån hint om hur designer är gjorda där, frågar andra hur de gjort och så. men övning ger färdighet :)

2009-03-24 @ 22:01:31
URL: http://theresenorlin.blogg.se/
Postat av: ♥ K a r o l i n a

Tack så mycket:) Men det är så himla svårt att förklara :) Jag börjar ju iaf att dela den på nåt sätt i headern, sen så får man anpassa stilmallen efter den. Till exempel det gråa strecket du har bredvid menyn, det går att ändra färg och bredd osv, det kallas separator och borde ligge under side koden :) Hoppas du förstår nåt annars får du adda mig på msn så kan du fråga massor :)

2009-03-25 @ 15:25:52
URL: http://hapiface.blogg.se/
Postat av: elin

Om du ska göra ett arbete om Amish måste du kolla in Weird Al Yankovic "Amish Paradise" pA" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7WpA

2009-03-25 @ 23:09:46
URL: http://meandother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0