Framtiden.

Förvirrande. Jag kom in på konstskolan i Sundsvall, en skola som lovat mig att de skall kunna göra mig till en fotograf. Kanske inte fullbordad, men en sådan som senare ska kunna göra så att jag senare kan ta mig in på större konstskolor, eller bli en bättre fotograf i sig.

Nu vet jag inte vad jag vill göra, om detta är vad jag vill. Eller om jag klara av att utvecklas av mig själv. Jag själv ser ju en stor utveckling på bara detta året, från M&Ds bröllops bilder, tills lilla söta Ellas barnfotografering. Skillnaden är enorm. Jag är redan uppbokad på TVÅ bröllop i sommar, till några jag aldrig har träffat som har hittat mig här på internet, genom min hemsida samt fotosidan.se. Hur otroligt är inte det?

Det finns många som tycker jag är duktig och tror på mig. Så ska jag satsa på detta, eller göra något annat ett tag och bestäma mig senare? ja, jag vet inte. Men jag ska fundera. Sedan vill jag gärna att ni som läser ge lite kommentarer om vad ni tycker och tänker, lite hjälp på traven kan alltid vad bra. Annars får mamma bestämma ;)



Kommentarer
Postat av: Erika

Varför ge det en chans? Aldrig fel att bli bättre på något som man tycker är roligt och givande! Du knäpper otroligt fina bilder å jag vill fortfarande att du ska fota lilla C nångång i framtiden :)

2010-07-01 @ 09:07:24
URL: http://eraijka.bloggplatsen.se
Postat av: Erika

Oj skrev fel, menade varför inte ge det en chans? :D

2010-07-01 @ 09:08:27
URL: http://eraijka.bloggplatsen.se
Postat av: Karro

Jag tycker du ska göra det. Det är bara "ett" år. Det kommer gå så fort! Och du kommer säkerligen lära dig 100-tals nya grejer. Även om du känner att du utvecklas själv kan det vara bra att höra grejer från andra! Jag röstar på goooo for it! Kramis

2010-07-01 @ 15:59:04
URL: http://attvarakarolina.blogg.se/
Postat av: Emelie

Klart du ska gå! Du har hela livet framför dig att göra saker om detta inte känns rätt :) Man måste pröva sig fram för att hitta det man söker :)

2010-07-01 @ 20:01:48
URL: http://empersson.blogspot.com
Postat av: Anna

"If you can dream it, you can do it"

2010-07-02 @ 20:52:35
URL: http://prinsessandockanoskruttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0