Påminnelse!!!

Om tre dagar fyller Amanda Nolsjö 21 år. 


Saaaaade

Här är min nya karl.


Dreming is believing.

Huvudet känns som bly, fylld med kunskap eller helt tomt får vi veta på torsdag, jag har heela tiden trott att tentan var på fredag. Men tji fick jag och jag känner mig sjukt stressad.

Men samtidigt tycker jag att jag kan de mesta och ska kunna känna mig lugn, vet precis vad jag behöver plugga på.

Så nu kör vi några timmar till!


It's okay not to be okay.

Trött idag igen. Men jag har tagit mig på skolan och har planerat att sitta här idag. Iaf till 17.30, sedan har jag tänkt gå på body pump.

Det var så mysigt när jag kom hit på universitetet imorse så hade de tänt eld korgar utanför, så fint och juligt!

Idag har jag en ny låt jag tycker ni ska lyssna på: Jessie J - Who you are.

Lyssna på den och tänk på rubriken. Man behöver inte alltid vara stark.. Its okay not to be okay.


Make you feel my love.

Nog tusan har Berit anlänt hit till Rossön också, de blåser som aldrig förr. Men tror faktiskt de börja lugna ner sig lite nu, så man kanske kan gå ut och få lite luft idag också. Men bara kanske, måste se till så jag inte blåser iväg någonstans först ;)

Har sån sjuk träningsvärk i rumpan samt ryggen idag, jag och bror var och körde ett pass igår. Min bror har en vädligt speciell träningsteknik som vilken elitidrottare som helst skulle bli imponderad över. Även jag bli chockad över hans otroliga teknik.. Allt handlar om att gå igenom kroppen så fort som de bara är möjligt.

Idag ska jag försöka läsa lite och baka något till min födelsedag SOM ÄR NÄSTA HELG! Nu är jag ikap alla mina vänner igen ;)


Nej ni, nu ska jag tvinga någon jäkel att bygga ett soffbord till mig.. Har hört att en viss Bryntesson kan spika!


MEN NI! Mindre än en månad till jul.. ingen snö och plusgrader.


Min trollunge, saknar henne. <33


Duktig flicka!

Vilken dag, har hunnit plugga ganska bra och fått in bra mycket i huvudet också. Klara iaf av att skilja på virus och bakterie familjerna nu.. så de här ska nog gå vägen.

Annars har jag hunnit med en promenad med Lukas och även ett pass på Rossöns grymma gym. Har redan träningsvärk i ryggen, haha. Ett tecken på att min rygg inte är allt för vältränad.

Nu ska jag snart till att göra något jag inte är allt för bra på, laga mat. Eftersom jag är omtalad om att vara sämst i världen på just de så gör jag de enda jag kan, tacos eller jag klara av att koka nudlar också. Men inget mera avancerat.. Det är just därför de bästa med att vara hemma är att få maten lagad!

Och ikväll ska jag inte göra något, kika idol tänkte jag och äta chips. Låter som en perfekt kväll enligt mig :)


Hoppas ni får en bra kväll! <3


äkta.

"En väns rätta plats är vid ens sida när man har fel.
Vem som helst kan stå vid ens sida när man har rätt."image description


Trying Not To Love You Nickelback - Trying Not To Love YouMedans jag sjunker in i skolböckerna så kan ni passa på att lyssna på denna.

One more time.

Hamnade hemma i Rossön och tänker nog stanna här i helgen, har inte riktigt bestämt mig ännu. Men bor i ett flyttkaos på eriksbergsvägen just nu och vi ska förhoppningsvis kunna flytta allt i helgen. Så jag får installera mig i mitt nya boende. Känns skönt att få något eget och kunna titta ut :)

Annars lever jag i microbiologi boken just nu. Men de börja bli intressant nu då jag börja kunna skilja på virus och bakterier samt förstå alla konstiga ord. Man måste bara ge de lite tid så bruka de gå bra.. MÅSTE verkligen klara den här tentan 1 december.

Här hemma i Rossön är allt som vanligt. De ligger till och med lite snö på marken, mysigt. Idag är de precis en månad till julafton och ingen längtar mer än jag, de bästa som finns är när jag få ha alla mina favoriter runt mig. <3


Påtal om Alex..

här har ni en film som han medverka i.

tokiga pojkar! filmen är såklart gjord av den galnaste av de alla..

RSS 2.0