Yran -06

Folk!


och så var sommar nästan över, tiden bara flyger fram :/ hemskt! Och snart börja skolan och jag flyttar!

Yran var hur rolig som helst! Orka inte skriva om allt, men det var grymt!

  • Sandra och jag(HAR ALLTID LIKA ROLIG TSM!)
  • Carola(det lilla vi såg var hon bra)
  • Kjell höglund(HOST!)
  • Håkan Hellström(Faktiskt helt otroligt bra!)
  • President talet. (Mycket folk iaf, såg ju inte så mycket :P)

Men nu är jag hemma igen och allt är PRECIS som vanligt, jag är tillbaka till mitt gamla djupa äckliga och jobbiga hål :/ Synd att jag får för allt jag gör, gör du aldig fel?

Vi :)HV1 österund nästa då? Eller bli det Lars winnerbäck i sthlm först? ;)

/amanda<3Kyssar öma som regnet.

Kärlek

Det blir aldrig som man tänkt sig. - men det bruka alltid bra ändå.

Så jag tror att .. Det är någon mening med allt!


Sista dagen på golfen idag också.. har varit tråkigt väder hela dagen, så jag viste redan när jag klev upp att det skulle bli en lugn dag och precis som jag trodde, nästan inte en människa på golfen.. det var några sthlmare där som försökte prata norrlänska, var tvungen att hålla mig för skratt.. det lät bara löjligt!


Men det har blivit en vana för mig att leva i böckernas värld när jag är på golfen och idag hamnade jag i en bok som heter "mannen som kunde tala med hästar" , världens längsta.. så jag har mer än hälften kvar. Men den är ganska bra, lite jobbigt att dem beskriver så mycker i den. men den gör boken lite bättre, men längre :PSedan när jag kom hem hade mamma köpt pizza och hyrt film till mig. Säker bara för att gott göra mig för att jag inte fick åka på yran ikväll, men det gjorde inget för mig.. Pizzan var god och filmen var rolig! Sedan så var mormor hit en sväng med söta Ella, alltid roligt att träffa henne!

och nu fundera jag på om jag ska gå och lägga mig och forstätta läsa boken :).. och lyssna på det hemska regnet :/Imorgon bli det yran, jag och sandra :)

ha en bra helg!/amanda<3J.ARLJUNG!HUR?

HUR?


När man sitter på golfbanan hela dagarna så får man mycket tid till att tänka.. :) och idag kom jag och tänka på en sak.. Hur vet vi att det bara finns en sol,en himel och är jorden rund, eller platt??

Jag är ganska säker på att de bara finns en sol, men hur kan den vara på så många ställen på en gång? och varför är den varmare på några ställen och kallare på vissa? varför är den gul? hur kan den vara så varm? 

Hur kan himlen bli svart på natten och få massa stjärnor på sig.. himlen som på dagen har varit blå och haft vita moln! Vart försvinner det blå? och var kommer de svarta ifrån? och stjärnorna?.. var försvinner dom när dom ramlar ner?

och jorden, den kan väll inte vara rund? om vi åker till kina så kör vi väll inte runt? När vi åker bil efter vägen kör vi väll inte nerför eller uppför hela tiden, vi kör rakt fram..


Jag tycker det är lite konstigt i alla fall :P Men.. jag är nog lite konstig också, för vem sitter och tänker på sånt dära?

Men jag vet en sak och de är att jag skulle vilja vara som solen.. eftersom den kan vara på flera ställen samtidigt, gud vad praktiskt! eller som himlen och bära lysande smycken på natten och på dagen har jag en stor sol och ibland moln :D och lever bara för att vara vacker! :)


/amanda<3WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D

Åhhhhhh!:D


WINNERBÄCK ÄR MIN GUD! :)


Jag har sett många artister live, men ingen slår Winnerbäck.. ojoj! Det bästa jag har sett på hur länge som helst, Lars Winnerbäck och hovet är nog sommarens bästa spelning. Finns inget som kan slå den tro jag.

Men sällskapet ska jag inte klaga på heller, kanske var dom som gjorde det så himla bra :) Eller vad tro ni, Sandra, Bob, Emilinda och Mattias?

Kom till Umeå i fredags kväll med Sandra och bob.. på torsdagen gick vi på stan och sedan vid ett  gick vi och hämta Emilinda och mattias på busstation :) Sedan på kvällen var det Lars för hela slanten, men vi fick vänta hur länge som helst på han skulle börja.Sedan när vi kom ut från lars så skulle vi ringa taxi, men då stod det en limo där.. och då frågade en kille om vi skulle med, och det skulle vi ju SÅKLART! Så då blev det till att åka limosin och lyssna på Takida:P Sedan på natten spelade jag och bob tv spel, Emilinda och mattias låg och prata och Sandra sov.:P tråkig hon ;) Sedan åkte vi hem klockan fyra på fredags efter middagen.Hade hur roligt som helst iallafall, köpte ett par nya skor också OCH ett läppglans på make up store! :P


Sedan i fredags när vi kom hem så följde Sandra med mig hem och har varit hos mig hela helgen. Vi har titta på film, prata skit och varit barnvakt:P eller, sandra var barnvakt ! HAha!"Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur"

Idag idag idag idag.

Sandra bli det  Stockholm den 12/8?

/amanda<3


Idag idag idag idag.

Idag idag idag idag.Farväll skogen, nu lämnar jag dig för en tripp till umeå :) och där bli det Lars Winnerbäck!! Vem är inte avundsjuk? Om ni inte är avundsjuk på att JAG ska få se winnerbäck, så kan ni vara avundsjuk på min dubbelsäng som jag ska sova i ;)


Otur är väll att jag kommer hem redan på fredag och då måste jag börja måla huset med pappa, huvva! Men men, kanske kan få någon krona för att jag hjälper till, kan ju alltid hoppas;) ELLER så kan man ju önska att han hunnit måla hela huset på två dar! :P


Från det roliga till det tråkiga.. Förstår inte hur jag ska göra med min kärlek? Är det någon som kan hjälpa mig:/ Varför måste jag välja? Jag vill inte välja! Känns som jag kastas fram och tillbaka hela tiden.. Men kärleken är ju blind, dem ser nog inte att jag inte orkar mera :/ Det bli jobbigt, så jävla jobbigt!
Igentligen förstår jag inte hur ni står ut att vänta.. :/ men men. Det löser sig, det gör det alltid! Även denna gång!

Ärsh, jag har nog bestämt mig för att gifta mig med Winnerbäck, eller han kanske är upptagen?:P


"Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?"Sandra är min ängel och hon är det bästa jag har ! :)<3


rädda mig från nattens smärta.

/amanda<3


Alltid!

Alltid!

Alla vet det nog redan :) Men vill bara påminna er om att sandra är min bästa vän och kommer alltid vara det. har aldrig haft en vän som stöttar mig lika mycket som henne, hon finns alltid vid min sida :) Du är mitt allt! Du betyder så himla mycket för mig.. Ingen Amanda utan Sandra!

Jag kan bara tacka mormor som anmälde mig som lucia kandidat i Strömsund! Tack mormor<3


Du är precis som stjärnorna, lyser upp det mörka!  De är därför jag älskar stjärnorna ;)


/amanda<3

Hihi!


Hihi!Åhh, vet ni hur mycket jag älskar solen? - Önskar att de aldrig mer skulle bli vinter, men då skulle jag nog bli less på sommaren, om man kan bli det?


Dunder förra helgen, var helt okej faktiskt.. inte som jag hade planerat det! Men det bli ju aldrig som man planera. Fick iallafall träffa sandra efter tusen års saknad, eller  i alla fall tre veckor :P Vi hade hur roligt som helst, men jag tro det var hon som skrattade mest åt mig :P men men.. så äre!

Anna och jag hade ju för oss lite konstiga och roliga saker med, "håll för näsan och drick".


Och nu har jag varit en hel vecka i sthlm, kom hem i fredags och har varit med sandra hela helgen nu :D Åhhh! vi har haft hur kul som helst.Kärleksproblem!!! HELP MEEEEEEEEEEEEEEEE!Hoppas alla har det bra.

/amanda<3

SNAAAAAAAAART!

SNAAAAAAAAART!Imorgon kommer sandra äntligen till Sverige, men kommer inte hem till Ström förens på fredag! MEN guuuuuuuuuuuud vad jag längtar efter att få träffa henne, nu har jag inte träffa hon på tre veckor !!! Det är som en hel evighet. Tänker er en sommar utan att bada, det är lika tråkigt när sandra är borta :PIdag var det ovanligt roligt på golfen, jag badade i vatten spridaren när ingen såg på. Men jag tro nog att alla fattade vad jag hade gjort när jag var dyngsur i vatten :P men det var nog det roligaste jag gjort på länge! OCH PÅ FREDAG SLUTAR JAG!


och på söndag åker jag till sthlm och där ska jag leva lyx i pappas husvagn i en heeel vecka :P

Sandra du är min egen SOOOL!

/amanda<3
Ego!

Ego!

Jag är bra ego, kanske en liten diva.. vem vet? Inte jag!


Förra veckan älskade jag mitt sommarjobb, denna vecka avskyr jag det! Så less man bli när man bara sitter och vänta på att de ska komm något folk, blä! Men, idag har jag sutte i solen, har blivit lite brun också. Kanske de ändå posetiva med dagen.Annars är jag less på allt och, nästan alla:! Skulle behöva en vilo paus, ca 27 dagar. Sedan kan jag komma tillbaka. OCh om de är någon som skulle kunna skänka lite glädje till mig, så vsg! Jag tar tacksamt emot det!

tack och adjö, jag dö.


/amanda<3Takida

Takida
Haha^^, Dålig bild! Men kan ju iallafall säga att de är Takida som ni ser på bilden.
Dem spelade hur bra som helst igår och dem spelade alla låtar jag och sebban hade gissat på, riktigt bra var det, förutom slagsmålen som blev i mellan åt.. men jag stod längst fram ett tag!


Själva kvällen var hur bra som helst, hade inte trott det att de skulle bli så bra som det blev, men men :) Allt tack vara min super vän micaela, i ur och skur!och solen gick precis in bakom ett moln, så jag sitter här och vänta på att den ska komma fram igen! Jag älskar solen!"Lev varje dag som det vore din sista."

/amanda<3
RSS 2.0