tjoohooooooo!

image178

Nemen YEEEEES!!! eller något, för att jag kom in. JAG KOM IN!
Om jag nu vågar, kan, vill, tro på det. Så kan jag om jag vill börja estet dans i östersund till hösten.
för jag kom in, utan att göra något intagningsprov. mina extrema poäng ifrån nian tog mig hela vägen fram.
Jag kom faktiskt in på allt jag sökt, gud så duktig jag är!
men, vad tycker ni?
ska jag, ska jag inte?


Det var iallafall skita drygt och jobba idag, jätte lite folk, massa blåst och regn. boooring.
så jag har suttit inne och brodera och snart är jag klar. måste redan nu hitta något nytt att göra.
innan jag bli klar, så jag slipper fundera över det sedan.
haha, vilka problem man har när man jobbar på golfen. ojoj!

nemen hörre ni.
vi hörs!

/A




sjukt roooooligt!

Måste tillåta mig själv att skratta. HA HA HA HA HA HA HA!

Jag förstår först nu varför mamma tycker jag skulle ha födds en månad senare och varför hon vill att jag ska gå om ett år i skolan. ojoj, min betyg är sjukt jävla dåliga. Jag kan ju erkänna att jag inte lägger ner för mycket energi på skolan. haha, men jag är faktiskt ganska nöjd. För jag har faktiskt bara gått ett halv år på hjalmar och lärarna kanske liksom inte sett vad jag går för ännu, eller något. MEN! nu ska ni inte sitta och tro att jag hade IG i massa ämnen och G i bara ett. FÖR jag hade faktiskt godkänt i ALLA ämnen och VG i naturkunskap, duktiga jag! :D men nu kan ju mamma vara glad, för det kanske bli så att jag går om ett år. eller just nu åter står det att se, eftersom jag inte vet om jag kommit in på min linje ännu. - men jag vet faktiskt inte om jag orka gå ett helt år till.

Idag har jag jobbat som vanligt. Faktiskt så har det varit lite människor där, för jag ha fått göra både korv och mackor. Sedan så har jag dumsugit, torka golven, städa toaletterna och diskat. sedan så har jag torkat lite mera, och vattna blommorna. Sedan så har jag broderat dom resterande fem timmarna, jag har broderat så jag fått ont i nacken.

annars så mår jag bra, tack för att ni fråga! ^^.

image177

nu sk jag ut och promenara med denna söta sak! :)

men jag saknar Anna panna en aning, redan. längtar till dunder då får vi umgås och ha roligt!!!! :D

/A


intagen.

Fick papprena med posten idag. Jag kom in på skolan i Umeå. Synd bara att strömsund kommun är så dålig att dom inte tillåter mig att gå där. :( men men, nu hoppas jag på att jag kommer in i Östersund också. Ni får hålla tummarna för mig!

ska snart sätta mig på cykeln och fara på jobbet. Idag regnar det iallafall inte. Så jag hoppas på lite mera folk!!
annars så har jag med mig en god bok och en massa jordgubbar, mums plums!!


/A

allsång.

 
image175


Då har jag sett klart första allsång på skansen för detta år. Alltid lika roligt tycker jag och idag var the ark där, och dom är så grym varje gång och hela tiden tycker jag.  Sedan så var ju Maia Hirasawa och hon är en sådan jäkla skönthet! alltså, hon är naturligt vacket och hennes röst är mycket bra! man bara ryser! Men allsång var bra och electrik banana band var ju också där och prata om miljön! tydligen ska dom på storsjöyran också, få inte missa!

och nu har jag också färgar mitt hår och planerat vad det ska bli för middag på fredag när Sandra, Emelie och Emma och troligtviss Emma kommer hit! måste laga all mat själv. så det kan bli en lite sen middag, men det är nog inte hela världen får jag hoppas! :)

idag har det inte varit en människa på golfen och tiden har stått stilla, fatta inte en människa. Eller jo, åke som jobbar där, men han räknas inte. Och sedan kom robin klockan fem med min medicin för jag kom på att jag hade glömt att ta den. höhö. sedan tio i sex kom den som skulle byta av mig och äntligen fick jag fara heeeem!

/A

vet.

Jag vet att jag inte ska klaga.

men vem fan vill vara fet som en jävla gris i ansiktet? och vem vill ha flera ton finnar i ansiketet och på kroppen?
precis, du vill inte det nej? men vem vill ha ont i magen? inte jag iallafall. och jag bli så jävla lej. den hära kortison dosen går mig snart på nerverna. ansiktet bli inte precis mindre för varje dag, jag tycker däremot att de växer tio liter per dag. åhh jag hatar det, de är fullt och äckligt och jag vill bara gömma mig. sedan alla dessa fula äckliga finnar jag får av det gör mig galen, dom är över allt i ansiktet, fram på bröstet och nu börja som komma på ryggen. ÄCKLIGT!!!! det är så jävla vidrigt så jag vill bara spy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HATAR DET HÄRA JÄVLA KORTISON SATANS HELVETET SÅ JAG VILL BARA GÅ OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!


dåligt väder.

Hade skrivit ett ganska så långt inlägg aldeless nyss, men då blev det såklart något fel så jag är tvungen att börja om allt. blä, nu blev jag lite halv lej!


Vaknade för kanske en halv timma sedan, blev faktiskt lite halv förvånad när jag såg att de var dåligt väder. grått och molningt. Det var ju ett tag sedan man vaknade upp och det såg ut så ute, det hade ju också regna. Men regn är mycket bra just nu, för gräsmattan höll på att försvinna för att den var så torr. Så regn är bra bra bra!

Igår började jag städa boa, men gav upp efter redan en timme. insåg att de kanske inte skulle bli så himla mysigt där inne som jag hade vänta mig. Det finns liksom ingen soffa man kan sitta i, eller något annat att sitta på. Så man kommer få sitta på golvet och det gillar jag inte. Så det blir nog så att vi får lägga massa madrasser inne på mitt rum och sova där. Men då måste jag städar där först, för just nu kommer nästan inte jag in.

Efter min tur i boa, så satte jag mig framför tvn och kollade på outsiders, det handlade om en tjej som inte äte i hela sitt liv. Utan hade bara blivit sondmatad. Det var intressant och titta på. Såklart slutade det med att hon smått börja äta lite granna, men hon åt liksom inte "tuggor" utan hon slickade bara på maten och sedan så drack hon massa energidrycker. Under tiden jag satt framför tvn hann Emma också komma hit, så hon fick sin födelsedagspresent och sedan fikade vi lite granna och prata en massa skit. - som vanligt, nice bajs!

åhh, sedan så är jag så himla lej på mitt runda, vattninga kortison ansikte så jag skulle bara vilja sticka hål i det och sedan hoppas på att all vätska ska rinna ut. men det kommer ju inte att fungera, utan jag måste vänta och vänta. Troligtviss minst två veckor till innan jag har lite av min vanliga ansiktsform tillbaka. - två veckor är ju nästan en evighet. hela sommaren nästan. 19 agusti slipper jag iallafall tjockis medicinen. som tur är!!!

     

yees.

då ska jag snart ta cykeln och cykla iväg på mitt roliga jobb. weej.
har laddat med massa korsstygn och böcker. kan de bli bättre? nope. :P
men de känns som dagen kommer att gå fort, tyvärr är det inte så mycket till sol ute. men jag överlever nog.
emma sa att hon nog skulle komma förbi en sväng efter hon sluta jobbat, så jag hoppas hon gör det.

ajaa, ha en trevlig dag allesamman!

saknar min jerry.

planer planer.

jag och emelie smider planer inför helgen. jag hoppas det bli så. skulle vara skojsigt och vara med emelie :D och kanske emma och sandra? har inte prata med dom ännu, men ska göra det! Skulle vara skoj skoj skoooj :D

dagen har varit dryg och den är fortfarande det. tiden går så jävulst sakta när inte jerry är här. pust och stön säger jag då bara, undra hur sakta denna vecka kommer att gå? önska att jag fick jobba mellan tio och fem iställe för mellan tolv och sex, känns ju liksom hela som hela dagen är förstörd. men man får sova hur länge man vill på morgon, eller iaf till elva. men längre än så får man faktiskt inte sova på sommaren enligt mig!


nej, undra vad man ska ta och hitta på nu? ska nog ta och slå en signal till sandra.


hade bra!/A

en vecka.

en vecka utan min älskling .. :(



image180en

söndag.

helgen har varit otroligt lång. hade söndag hela dagen igår jag.. så jag gick bara runt och vänta på idag och då äre ju söndag idag. trodde det skulle vara måndag så jag fick börja jobba och sluta på golfen :P haha. posetiva jag. Hoppas på bra väder i veckan så jag kan sitta och läsa en god bok och sola. men jag hoppas mest på mycket folk så jag har något och göra hela tiden. Då slipper jag ha tråkigt, men iofsig så har jag nog aldrig tråkigt.

midsommar firade jag här hemma, började med middag och efter middagen blev de en liten lek. vi vann inte, eller vi blev delad etta. Jag, mormor och Robin ägde ut alla, utom dom som vi blev delad etta med. sedan efter det blev det en massa dans runt midsommar stången och så blev de kort tagningn på hela släkten. Efter det serverades det en väldigt vääääldigt god jordgubbspaj, jag åt så jag blev 10 kg tyngre. efter ett tag drog alla, så jag var kvar med mamma och alla "äldre". men då efter ett tag så kom helt plötsligt frida från sollefteå och i samma veva ringde robin och säger att vi ska åka till brattbäcken, såå ja, varför inte? Jerry var ju redan där och jag skulle ju inte få så roligt hem, så vi drog!

Väl i brattbäcken plankade vi fel väg in med bilen så vi slipper betala något. YEEES! sedan hoppar vi in på dansen och där inne spelar dom bra musik och robin +frida börja tok dansa. och roar mej hela kvällen med dom studsande. på hem vägen hamnade jag i en annan bil eftersom vi var sju stycken i bilden på vägen dit. så åkte jag med jerry och dom hem, blev två äcklliga spy stop, (inte för mig då) sedna var vi hemma :)



och nu ska jag gräva fram någon frukost, blit väll några rader ikväll med!

/A

RSS 2.0