Hela året



Jag hälsar er Gott Nytt ÅR med denna bild. Som ni kanske ser är det jag, hela detta år. Jag har varit allt från, en liten knubbis till en blekfis! :) Jag tycker de är roligt att se hur man förändras på ett helt år. Dom tre första månaderna detta år hade jag kortison i kroppen och hade därför runda och fina kinder. Men, efter det tycker jag att den vanliga Amanda har synt hela tiden.

Kommer väl komma en års sammanfattning så smånging om också. Jag brukar ju alltid skriva ner lite av mina favoriter under året. Men först ska jag njuta av sista dagen på år 2008!

GOTT NYTT ÅR!


You can´t play on broken strings



Nemen titta vem som hittade tillbaka till sin lilla lya innan nyår ändå. Julen har hunnit springa förbi och även så juldagen. Julafton spenderades som sagt i Lycksele med släkten på pappas sida och juldagen spenderades i Sollefteå med Sofie. Som vanligt var julen full med massa paket, mat och glädje.

På onsdag är det nyår och det verkar som jag kommer vara hemma i Rossön med min sjuka pojkvän. Men det kommer nog bli bra det också, är ju som alla andra åren. Så det blir bra. Vad ska ni göra på nyår? Undra om man ska lägga av några nyårslöften i år, kanske lika bra att skita i det för jag klara ändå inte av att hålla dom.

För övrigt så visar bilden en kjol jag sydde dagen innan julafton, visst blev den tjusig? :)

nu ska jag mixtra lite med min julklapp(ett ritbord) och sedan sköta om min älskling!

Amanda

Jag undra jag!

Jag undrar när julkänslan ska infinna sig hos mig, kanske imorgon när vi kommer hem till farmor? - jag hoppas det.

Helgen har som sagt spenderasts i Sollefteå, där vi besökte valvet och hade massa skoj, fick ont i fötterna och åkte sedan hem för att sova lite innan pappa skulle hämta mig. Väl hemma skynda jag mig att äta för att senare åka till mormor för att plocka fram tomtar och de är inte bara en tomte ska ni veta, utan 11 lådor.

idag har jag varit i strömsund och inköpt de sista julklapparna. sedan varit barnvakt åt mina änglar noelle och storasystern Hailey. Även den större ängeln Frida var där och hjälpte  mig. Ikväll ska jag koka knäck, göra rocky road, sy en kjol och packa mina väskor. (ja det behövs nog fler än en)

Det här är nog sista inlägget(som innehåller text) före och efter jul, kanske till och med sista inlägget för det här året. För från och med imorgon kommer jag nog inte vara hemma så mycket och det är massa roligt som ska hända. Så jag längtar till imorgon då jag får packa in mig i min brors bil och åka iväg för ett slag.

Får passa på att önska Alla God Jul och Gott nytt år!


Amanda


Jag är ingen modell



Det här är beviset på att jag ska vara bakom kameran och inte framför.

22:22

Klockan är nu 22:22 och jag har precis varit ute med mitt patrask.
Som denna dag inte är som vanligt.

Idag fick jag jullov, mitt sista och jag njuter så in i norden av det.
ikväll har jag fyllt på min kropp med medicin.
imorgon ska jag till Sollefteå och träffa världens bästa tjej och kille.
idag är det 5 dagar kvar till julafton och jag har noll julkänsla.



nu ska jag sova och drömma vackra drömmar.

Jag ä l s k a r Andre Jokiaho!

nu är klockan 22:24

jag kommer aldrig bli en poet har jag insett.

The time of my life

Det här är mina två favorit låtar just nu.




David Cook- Time of my life




David Archuleta-"Touch My Hands

En bild på 150 bilder.



Igår var jag, mamma och Lenita och kollade på Magnus Carlsson julkonsert. Jag tyckte inte att de var så bra som min mamma och moster tyckte, det lät mest dansband och jag fotograferade mest. Det tråkiga var att det bara blev en bild som vart bra och den är igentligen inte bra. Jag förstår inte vad jag gör för fel. Hur gör man när man tar kort i mörkret? eller under en konsert?

Annars så har dagen varit helt okej, jag har varit väldigt trött och engtligen inte haft energi till att göra något vettigt. Men har gjort så mycket som möjligt för att få tiden att flyta iväg fort och jag skulle få komma hem.


Vädret är dåligt ute och det bara töar. Så tråkigt, jag hoppas det blir kallt igen så de inte är svart snö till jul!
nu ska jag göra klart några julklappar och sedan hjälpa mostra mi!
men först ska jag prata med Frida lite på msn! :)

Amanda




Livslust

ikväll har jag varit ute på en promenad, tittat på en dokumentär på kanal 5 om små växta personer. Handlade om en tjej som hade en sån jäkla livslust, även fast hon bara var 90cm lång och 14 år, så såg hon allt i livet från den ljusa sidan.

Sedan har jag tittat på blondinbellas dagbok, som varade i fyra minuter och var mest pinsamt enligt mig! Så jag fortsätter att läsa bloggen och skippar hennes tv-program. och sedan har jag talat med Frida och hon föreslog en tjejkväll på lördag i Sollefteå, det var ett bra förslag från henne tyckte jag! :) Har även idag beställt tid för att fixa balfrisyren 8 juni. - gäller att vara ute i tid!

Imorgon är det full skoldag och sedan hem för att åka vidare på magnus carlsson, blir spännande och se vad han kommer och bjuda på för juliga låtar. - undra om det är tillåtet att ha kameran med sig?

nu ska jag fortsätta med mina stick och-virk projekt!!

Amanda


Snorig..

Idag är jag snorig, eller jag har varit det hela helgen. men fick inte ont i halsen förens imorse och har även under dagen fått huvudvärk. Men dum som jag är använder jag inte mina snygga glasögon som ska användas när jag spenderar nästan hela mån plus tisdag framför datorn.

tänkte bara ta och påminna er om gratismode, jag har snart samlat på mig poäng till ett presentkort, så ta och bli medlem du också, för du vill väll ha ett presentkort gratis?


ikväll ska jag kanske gå på gympan, det beror helt och hållet på hur mycket snor jag har i näsan. men med lite nässpray brukar det fixa sig på tre röda. Eller om man trycker upp två papperstussar och går runt så i några timmar, då bruka de vara borta när man plockar ut dom.

Föresten så har jag även uppdaterat lite på min egen hemsida, så titta in där också!

vi hörs ikväll

Amanda

Tiden

Det är så himla konstigt, för när A är hos mig går tiden så himla fort, jag hinner inte mer än att säga hej innan jag måste säga hejdå igen. och nu kanske vi inte ses förens juldagen, dit är det jätte jätte länge! - enligt mig! Men nu när han inte är här, känns det som klockan står still och jag funderar till och med på att lägga mig.

Veckan bjuder tyvärr inte på så mycket. En julkonsert med Magnus Carlsson i Åsele kyrka på tisdag kväll, sedan på torsdag ska jag hjälpa mormor och plocka fram massa tomtar. Så lite har jag planerat i alla fall. - Men nu är det sista veckan innan lov och efter lovet börja jag min sista termin på hjalmar.



Amanda

RSS 2.0