Last day in city

Snart har vi spenderat klart våran sista dag här i Milano och Italien. Dagen har bestått av massa shopping, jag har köpt mig en fin klänning, kjol och ett par skor. ovanligt att jag köper skor, neej!  Sedan har vi varit och tittat på kyrkan som finns här i Milano precis som förra året och den var lika vacker som förra gången.

imorgon klockan ett går planet till kalla Sverige hem igen, men om jag inte hört fel så har solen börjat titta fram där också? I helgen blir det nog fjällsjömarknaden, men det är inte säkert. A hade andra planer som lät bättre enligt mig! :)

Just nu sitter jag och tar de lugnt, har ju duschat och väntar på att mor och de ska komma från affären så vi får någon mat idag!'

Börjar jobbar på golfen på onsdag, så har ni tråkigt kan ni alltid titta förbi;PMen, nästa gång vi hörs sitter jag hemma vid min egen dator i sverige, nice bajs!:

/A


Back in Milano

Igår var sista dagen på stranden och vi är nu tillbaka i Milano i mosters lägenhet, de är faktiskt ganska skönt. Här finns det ju åäö på datorn. Men det har varit helt underbart nere vid havet och  jag har solat även fast min doktor sa att jag inte fick.. Adam har badar konstant i tre dagar! underbart!

idag har vi varit på en marknad som finns här i Milano, jag shoppade mig lite underkläder, en klänning och ett par byxor. Det blev inte lika mycket som förra året, men värmen och allt folk där gör så man bli tokig. Det bara rann svett av oss när vi åkte där ifrån, men det är alltid roligt och åka dit och titta. vi lunchade även i en park som låg där i närheten, mysigt!

Ikväll har vi äte pastasallad, tittat på mysteriet på greveholm och nu ska vi gå ut en sväng.

om vädret tillåter imorgon ska vi åka och bada vid en pool, som det ser ut och känns just nu blir det bada.

Fick prata med A igår blev så glad över att höra hans röst, men det gjorde så att jag bara längtar efter han mer. Men nu är det inte så länge kvar!

Hoppas ni mår bra hemma:)

 

/A

Levanto(or?)

Jag kommer inte ihag namnet pa stallet vi ar pa. Varje gang jag satter mig har sa forsvinner det, knappt!

Idag har vi spenderat annu en dag pa stranden, lika varmt som igar, om inte varmare. Blir ackligt att ligga och sola far lange, kanns som man ska rinna bort. nastan snuskigt "spanska hetan" som Adam sager hela tiden. Det ar verkligen det ocksa, men "italienska hetan" kanske vi ska saga!

Sedan nu ikvall har vi ate en acklig middag och sedan tittat runt i massa sma butiker. Finns massor med saker och billig ar det. Men jag spara mina pengar tills marknaden vi ska pa lordag. Imorgon aker vi hem har ifran och till milano igen, tre timmars tag resa. Lite drygt, far de ar inte precis som att aka tag i sverige! men det ska nog ga..

Manga tankar som aker till A pa fjallet, trakigt nar jag inte vet hur han mar och vad han gor. Jag saknar han... men jag raknar dagarna tills vi ses igen!!

nu ska jag springa i sang, eller lagga mig i sang.

Sweet dreems :)

/A

Italy

Nej, det ar inte varmt har, ingen god mat och det ar skita trakigt. NOOOT! :P Allt ar bara bra har, jag njuter av all varme och allt gott som finns att ata. Idag har vi spenderat hela dagen nere pa stranden, solen ar gastande het och jag haller pa att do da och da, men da tar jag bara mig ett dopp i havet. Vi bor pa ett hotell som ligger ca 200 meter ifran havet, jag klagar absolut inte.

Men saklart kan jag inte slita tankarna fran vad A har for sig uppe i fjallet. Men fick de glada beskedet idag att han fatt en stor fisk och var mycket mallig;) haha! :P Han ar i alla fall hemskt saknad!

Ikvall har vi ate god mat och goood glass! Italiens glass ar absolut den basta, jag rekomendera er att aka hit, de ar underbart, skont och vackert. tanker pa er stackare som ar hemma och jobbar, fy! Men tank pa mig som ar har, sa kanske de blir battre!;)

take care!

/littel a

The moment you left through that door..


(Stora A och lilla A)


Det tråkiga med att umgås med dom man tycker om är att tiden bara springer ifrån en. Det säger bara pang så är tiden ute och man måste säga hejdå och sedan så sitter man där helt ensamen inge och väntar på att det ska bli torsdag igen.

Men nu måste jag vänta 11 dagar, jag har redan börjat räknat ner. Redan idag när vi lämnade A för han skulle åka till Rautas och fiska, så började jag räkna dagarna.

Men tiden kommer att gå väldigt fort, för imorgon sätter jag mig faktiskt i en bil till stockholm och på tisdag morgon klockan nio lyfter mitt, mors, mosters och adams plan till Milano och ett 30 gradit Italien! Weeeei!


Midsommar har i alla fall varit bra. Förutom vissa sura miner så löste det sig fort och jag fick vinna på yatzyn. Kvällen bjöd i alla fall på en god middag och massa mys. men den bästa. Vi hann med att titta på tv och spela massa yatzy. Vi funderade på att åka till Brattbäcken, men det var väldigt snålt med nå skjus!

   

Midsommar dagen var lugn den också. Vi spenderade nästan hela dagen på sjön, fiskade, hittade en fågel bebis som skrek högt, grillade korv och hälsade på helge som inte var hemma. Sedan på kvällen blev det lite mera fiskning med Emma, sebban, Adam, Magnus, och A! Vi packade fika och gick ner till tjärna. Sedan blev det lite björn spaning med ingen vidare lycka. Men några harar och en grävling fick vi allt se! ;)

  

  Imorgon runt tio åker jag, så jag vet inte om det kommer någon mer uppdatering förens nästan vecka. Bara kanske något youtube klipp eller något, vem vet?:) Om inte det blir något får ni ha det så bra!

/A

Ne-yo-Closerlåten som går på repete nu.
goood shit!

LATMASK

Jag har gått och blivit en riktigt latmask och orkar inte skriva här. Har väll en sån kallad bloggtorka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. men det kommer väll tillbaka så småning om.

Igår spenderade jag hela dagen i stora staden ensam, det var ganska tråkigt om jag får säga det själv. Pappa kom vid halv tre för att följa mig till doktorn, hos doktorn gick det bra. Min värden har aldrig varit så bra som de är nu. Så min doktor är nöjd. även att jag hade gått upp en hammburgare i vikt. Sedan blev jag lycklig när jag åkte hem och fick de goda meddelande om att jag skulle få besök redan på kvällen av A!

Idag har vi varit i Strömsund med Disa, hon har fått en tumör på magen som måste opereras bort om inte medicinen hon fick idag fungera. Hon fick även en fin tratt som vi inte har tvingat på henne ännu, men kanske måste lite senare. stackars min lilla bebis!!!

Tomorrow, äre middsommarafton och allt vad det innebär.

återkommer när jag har något att skriva!

take care! /A

Dagens utflykt

Idag har jag och Frida varit ute i skogen och tagit lite kort.
Här kommer resultatet.

Det här är bara några av bilderna:)
Om det finns någon som vill se mer, så säg bara till!;)
    

Stockholm i bilder

Blev påmind idag om att jag lovade bilder från stockholm.
Så här kommer några.


      
 


  

you raise me up

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg innan jag ska gå till sängen och läsa några ord ur boken "tärningsspelaren", inget jag kan rekomendera än så länge. Väldigt dryg och gammeldags, inte något för mig. Men nu när jag har börja läsa den måste jag läsa ut den..

min dag har varit väldigt lugn, jag har redan kommit in i rätt sovrytm, alltså sover jag bort halva dagen. Sedan har jag gjort allt mor har skrivit upp på en lista, har även hunnit med det jag själv hade bestämt mig för att göra. Springa!

morgon dagen ser minst lika slö ut, jag ska nog städa mitt rum och bryda mina väggar med några nya bilder. Ut med det gamla och in med det nya. Ja, det är allt jag har att göra imorgon.


Snart är det i alla fall torsdag igen och då kommer A..   och jag längtar!

/A

RSS 2.0