Min

Min statistik visar att jag har en tråkig blogg.
därför skiter jag i det här och lämnar en låt till er..
OBS!!!!!!

ingen missar väll filmen på kanal5 just nu Coyote ugly.
bra enligt mig, ta en titt!!!

ingen vettig blogg

Jag har varit en dålig bloggare sista tiden, jag skriver bara massa blaja och det blir bara en massa tråkigt. Jag föredrar att läsa mina vänners bloggar för dom skriver mycket mera givande saker och mycket roligare grejer. Dom använder mycket  trevligare ord än mig och kommer på massa roliga saker att skriva om.

i helgen har jag varit i Lycksele.

Lycksele ligger på min tio-i-topp-lista på tråkiga ställen i Sverige. Jag ska inte uttala mig om varför jag tycker det. För det måste upplevas själv. Men jag gillar inte alls det stället. Orsaken till att jag befann mig där var för att min farmor har flyttat dit från Gargnäs. Så det var nog inte sista gången jag besökte det stället. Nästa gång blir nog till jul.

Det positiva med att jag besökte lycksele var att jag fick träna på att köra bil, inte bara efter en väg, utan jag fick även prova på några rondeller. Jag klarade det galant! och nu kan till och med mamma var lugn när hon sitter brevid mig i bilen, oftast iallafall.

i morgon börjar min praktik på stil. Det blir nog trevligt.

/amanda

Dit eller hit

Jag är i valet och kvalet om jag ska åka till Ålviken eller Lycksele imorgon?
hmm...


En är större än den andra

Jag har en halsmandel som har gått och blivit gigantisk. Eller den är i alla fall dubbelt så stor som den andre. Så det känns som det har fasnat något irreterande på ena sidan av halsen. Men det går nog över med tiden, om den inte växer och bli ännu större.

idag har det varit fin fint väder. Ikväll är det idol. imorgon är det fredag och nästa vecka ska jag praktisera på Stil i Sollefteå, det blir nog trevligt. Det är tur jag få umgås med min karl, jag håller hårt i han så länge jag kan. Snart lämnar han mig för kirurna igen, det känns jobbigt.  Tur att de är ganska länge kvar!

André tipsade mig om en fotograf, han tar riktigt grymma bilder. Titta själv här! 
Jag ska bli som han!
men jag måste nog träna lite mera först, ganska mycket mera till och med.

/amanda

And I just got to knowJag saknar er sötbullar!
var håller ni hus?

Ni är bra, så jävla bra!

Cuz if I got youIdag har jag spenderat hela dagen i Östersund, där jag har blivit intervjuad. Inte för ett jobb som en av mina kusiner trodde. Blev ett lite missförstånd mellan oss idag och det blev väldigt roligt när vi insåg det. För man snackar inte fisar på en jobb intervju får jag hoppas? Intervjuen tog i alla fall ca 30 minuter, efter det gick jag på stan till tolv då jag mötte upp sandra för lunch och sedan hemfärd!

Väl hemma så åt jag middag och har sedan nu senare fått agera vänster hand åt Robin som styrketränat! mycket trevligt. Alltid roligt att få lite Robin tid, inte ofta han är hemma och man tar alltid all tid man får. För mina kusiner är något jag håller varmt om hjärat. (något jag upprepar ofta här i bloggen)

Imorgon blir det till att sortera potatis för att senare hämta upp min karl!

vad har ni haft för er idag?

/amanda


i belive i can fly


åh jag är en sån jävla envis person, blir så jävla less på mig själv.
det känns nästan som jag skulle behöva någon som slog till mig hårt en gång!

känner mig ... borta.
och det gör mig dålig.
jag blir sur
jävligt jobbig
och jag är dum.

när det enda jag vill är att kramas.
have a heartMin första praktikdag har varit väldigt tung kan jag erkänna för er. Har spenderat den med att försöka få in en låt på power point, har provat med allt som går, men tror ni att jag fick till det? öh absolut inte. Helt galet! Sedan har jag faktiskt lagt ner lite energi på min uppgift som jag fått av min "arbetsledare" idag. Men har en känsla av att han kommer underkänna mig.

troligtviss har jag ingen praktik nästa vecka heller, eftersom det kom fram att A skulle bort till veckan. Så jag har ingenstans att uppehålla mig på kvällarna. Men, jag kanske skulle kunna prova på att vara uteliggare någon natt?
Nej fy! det bli en vecka till hem, spy på det!/amandajag ler för digDet var ett tag sedan jag uppdaterande nu. Har spenderat helgen i Ålviken med André, där har det jagats älg och tittats på tv och såklart har jag tagit det väääldigt lungt, men det är skönt. Att inte göra något alls är bra. men om det blir för mycket av det bli det tråkigt. Helgen har i alla fall varit bra, hur har eran helg varit?

I veckan har jag min första praktik vecka, dock hade jag väldigt svårt att hitta någon plats jag kände för att vara på. Har för lite pengar för att kunna åka någonstans för att praktisera. Men jag har fixat två ställen, mamma kanske inte så är glad för det första men jag tycker det funkar bra. Har fått en uppgift för dagen som inte vara att leka med ;) 

imorgon ska jag åka in till stan för att bli intervjuad om min tarmsjukdom. Ska få svara på massa frågor och sedan ska jag få berätta lite själv hur det är. Kan nog bli intressant. Det ska sedan användas i en undersökning!

nu ska jag fika lite.

/Amanda 
RSS 2.0