en liten uppdatering

det första dagarna har paserat och det med blandade känslor. samtidigt som det känns som jag har kommit rätt och hittat ett gäng tjejer som kan tänkas bli mitt nya häng gäng. Så längtar jag samtidigt hem. Känndes hemskt jobbigt nu när A åkte ifrån mig.. Tur jag har Marit och Lukas kvar!, samt Anna med familj dock en bit bort!

I Fredags höll vi till i lärarhuset och hade mest lära-känna-lekar och sedan hade generalerna samt faddrarna gjort en fin låt till oss, men till hörande dans som vi alla lärde och hade roligt till. Efter det så gick vi till studentpuben nh, där massa andra lärare var. - En givande kväll!

Igår var det fångarna på stan, inte allt för många kom dit och de var inte allt för roligt på stan. Men jag var med och gick sedan en liten sväng i affärer innan jag hoppade på en buss hem. Kvällen var lugn och det blev tidigt för mig!

Ikväll ska vi äta fiskbullar och invänta den stora dagen imorgon. Skickar även ett lycka till, to min Emmis som imorgon blir öviksbo! Jag saknar dig redan gofis!!!!!!!!

hoppas är bra med alla!

direkt från umeå

Jag lever!!


Kanske dax att börja packa?

Min allra bästa vän har en kunskap jag också skulle vilja ha och det är att börja packa i tid. Men i vissa fall kan hon ibland börja packa lite väl tidigt. Dock så har jag inte börja packa ännu och imorgon ska jag åka. På måndag ska Emmis åka och hon är redan färdig :O - Jag är dem sena i våran liga, i think! ;)

Jag behöver ju ändå bara ha kläder, samt hudvårdsartiklar med mig. Men det känns endå som jag borde börja titta redan i måndags efter vad som behöver tvättas. Jag är seg och tycker det är tråkigt att packa. Jag packar alltid fel och har ALLTID glömt något ALLTID! - Men men, med åren kanske min vän har lärt mig alla henns trix, men jag tro det handla om att börja i tid!

Men jag har faktiskt hunnit att koka saft och gjort pizza bullar i veckan. Sedan idag ska jag också göra filmjölkskaka! :)


Här är min allra bästa vän och super packaren:)


The climb

Idag har jag planerat att baka bröd och bara ta det lungt. Eller jag ska också ta och hjälpa mormor med en sak, kan dock inte berätta vad, för jag har själv inte hundra koll. Ikväll är det sista bingon och det innebär att hösten är här. samt att sommaren har lämnat oss för i år. Har därför planera att göra en liten sammanfattning av min sommar. - men den kommer senare under dagen.

Till morgon har jag redan hunnit varit ute med Lukas, tappat ett råttägg i golvet, samt kokat ägg. Så nu ska jag göra mig en ägg macka och titta vad tv världen har att bjuda på idag. Brukar ju inte var så mycket på veckodagarna!

smell you later!

En längtan.När man var lite längtade man efter att bli stor för att få vara som kusinerna, bestämma själv hur mycket godis man fick köpa hem ifrån ica, själv bestämma vilka färger man skulle ha på tapeterna och själv bestämma var man ska bo. Men när man väl bli stor så önska man att tiden kunde stanna av lite, för att tiden går fort.

Jag kallar mig inte vuxen än, för jag ser mig själv inte som stor. Utan här hemma är jag lilla gumman och allt vad dom kallar mig. Jag tycker om att bo i Rossön och älskar att vara här. När jag var mindre ville jag flytta till stockholm. Men har nu i äldre dagar insett att stockholm inte är något för mig. Jag vill kunna åka hem precis när jag vill, åka hem och vara hemma.  Även fast telenor inte har teckning här och även fast det är 17 mil till närmaste stad, så hör jag hemma här.
 
Så det är inte med lätta steg jag tar mitt pick och pack på torsdag för att åka till Umeå. Utan det är med en stor klump i magen och många tankar i ryggsäcken. Men jag åker dit på ett försök och känner jag att det inte är något för mig, så åker jag hem igen.
p i n s a m t !

idag var det stora klippar dagen, äntligen äntligen äntligen. Det var så jäkla skönt att sätta sig och klippa sig. Men det var just under denna skönta känsla, allt bara dock, det blev svart för ögonen och det kändes som all kroppsvätska forsade ut under armarna. Jag viste inte om jag skulle sjunka ner i marken eller skjutas upp i himlen. . . . -J A G  H A R  I N TE  M I T T  B A N K K O R T  M E D  M I G!

Jag trodde jag skulle dö och det värsta är att detta inte är ett skämt. Jag hade åkt 17 mil utan mitt bankkort ! Dock erkände jag dirket till min frisör och hon skrattade bara åt min otur och gav mig henns kontonr. I love that girl, säger jag bara. Inte bara för att hon rädda mig utan för att hon också klipper så jävla bra. MEN detta var sista gången jag glömde bankkortet hemma kan jag berätta. - tur att banken finns säger jag då bara.

nu glömmer vi de dära. Hem med mig fick jag i alla fall ett antal prylar från Make up store och ett par skor från din sko. Hade planerat att köpa en del saker till, men fann det inte. eller så var ett shocken som låg över mig som gjorde att det inte gick att shoppa. någon dera..

MEN vem faaan glömmer bankkortet, HALLÅ AMANDA?

Så ett jävligt gott råd till alla mina läsare, glöm för i helvete inte bankkortet!!!

p.s jag vet fortfarande inte var bankkortet finns.d.s

imorgon förlora jag flera kilo.

Eller så inte, ska äntligen få klippa mig imorgon. SOM jag har väntat på denna dag, mitt hår är hemskt och är omöjligt att göra något med nu för tiden, så det ska bli skönt med lite uppfriskning. Känns dock tungt att kliva upp tidigt och åka buss!

Helgen har gått fortare än vad jag ville. Har mest hunnit lata och inge mer. äte mat och lite mera mat! På torsdag flyttar jag till Umeå och det känns overkligt och jobbigt samtidigt. Har med mig Lukas, men halva jag stannar kvar här i Rossön.. Känns jobbigt att inte Andre finns vid min sida, dock är han bara ett telefonsamtal ifrån mig! Och till helgen börja jakten så jag kommer ändå inte få se han förens i januari ;P


idol!Är det bara jag som längtar till IDOL kör igång?

Början på fotoboken!

Eftersom vädret är uselt idag har jag som sagt börja på min fotobok och jag vet att det är mång flera som håller på att trixa med fotoböcker och kanske undra hur andras ser ut. Det gör i alla fall jag, så därför ska jag dela med mig av tre sidor ifrån min bok. Kanske ge lite inspiration och ideér!

Meddela gärna om ni också har delat med er av eran fotobok!

regn regn regn och åter regn!

Denna sommar har verkligen regnat bort, det regnar och regnar hela jävla tiden. Man får faktiskt bli lej och i år får man faktiskt klaga för det har regnat så jävla mycket.

Men i dagens regn så spendera jag min tid till att börja med min fotobok. Har börjat lite smått men är inte riktigt nöjd med upplägget. Det kommer ta tid!! Men det är roligt att sitta och pilla och fixa! :)

Igår var jag i strömsund och fixa lite grejer på banken, så nu är jag redo för allt!

Vad gör ni idag i regnet?


RSS 2.0