mina flickorJag saknar er.Jag andas det sista av sommaren

Min dagar är tråkiga och långa.
Jag har inget att dela med mig av, så ni får stå ut med massa bilder.

thats it.


Jag saknar mitt hjärta.
En ängel

Victora Secrets show från 2009 har precis slutat på kanal 3 och man kan inte bli annat än förtrollad av dessa skönheter, alla skapelser som kommer ut på scenen och hur showen är gjord. Jag tycker de är magiskt!

Och ni kan väl inte anant än hålla med? De människor som varje år planerar denna show måste vara helt otroliga!

En dag i Modo-land.

Idag har vi spenderat dagen i Övik. Jag gillar den staden, allt är så fint där och nu på senare tid har det börja ha massa affärer och jag gjorde bort tillräckligt mycket pengar för att kalla mig själv fattig. Det är tur jag får en lön till från dagis, annars hade de kommande månaderna inte blivit roliga.

Jag shoppade i alla fall massa fina saker och fann troligtviss världens finaste skor. Jag ska leva i de denna höst, bruna fina och lämplig klack. ojoj, inte illa. Fann även ett annat par som jag stor gillade men de fanns inte i min storlek. Ni får se skorna imorgon då jag orka visa upp det :)

annars, inget jobb har dykt upp och jag har inte gått och blivit någe klokare. Jag börja bli nervös inför bröllops fotograferingen i September och letar inspiration från alla håll och kanter. Vilket gör mig ännu mera nervös då jag inser vilka duktiga fotografer det finns i Sverige, helt sjukt vilka skapelser vissa kan göra med en kamera. jag får gåshud.Billionaire

Jag önskar just idag att jag var rikast i världen och kunde shoppa precis vad jag vill. Hm har fått in massa nya höst saker och jag vill köpa massor, sedan vill jag ha nya höstskor, liknande de jag hade förra året, men kanske lite högre klack.
allt från hm.


Erkänna

Jag måste seriöst erkänna att jag tycker Darins nya album är bra(förlåt hallon!), jag har tid att lyssna på all skit på dagarna och måste verkligen erkänna att det finns låtar som är mycket dåligare än hans. In på spotify och lyssna nu! klicka på bilden, eller här.och nu när jag ändå skriver ett tråkigt inlägg om musik kan ni ju passa på att lyssna på denna.


Joshua Radin - Paperweight

Sedan har jag blivit lite svag för kents senaste skiva, men eftersom jag har sagt att jag aldrig kommer börja gilla de så ska jag inte lägga upp några låtar med de heller :P

Dax

Imorgon är det faktiskt dax att damma av kamera igen, den har stått en dag för mycket. Så imorgon ska jag ta kort, även om de kommer bli på mig själv eller någon gammal blomma, så ska jag ta kort. Jag måste träna, om inte ens en månad ska jag faktiskt fotografera mitt första bröllop, så om någon vill modella för mig så säger jag mer än gärna ja! :)

Höst

ursh, det är hemskt ute, de regnar och blåser. Jag gillar inte början på hösten, när de plötsligt går från varm sommar till kall höst, men när det har gått ett tag och alla färger kommer gillar jag det. Samma sak med vintern, gillar inte allt slask i början, men sedan när snön ligger och man kan åka skoter, grilla korv och ha det skönt, då gillar jag det!

Idag har jag varit i Strömsund och träffas min lilla prinsessa och vi har varit på arbetsförmedlingen. Tyvärr. Sedan hann vi även med en fika och dollar en sväng, trevligt. Jag åkte nagasjö vägen hem och de ångrade jag när jag väl kom hem, för den vunna tiden förlorade jag när jag blev tvungen att tvätta bilen och frysa fingrarna av mig. brrrrrr!
Fångarna på fortet

Jag blev så full i skratt igår när jag såg på fångarna på fortet och fick se vem den nya fader fouhra var. Gubben som är med i "vi hade i alla fall tur med vädret.. igen", bror och jag såg den här om dagen och jag kunde inte sluta skratta när jag såg han igår på fortet.

Men annars var de ju lite spännande, men vad jag minns så var de väl inte sådära löjligt när jag var liten? Varje rum var ju så spännande och jag var rädd varje gång att någon inte skulle hinna ur sällen. Det kommer bli så roligt att se Robin medverka, jag undra vad han får göra för galet, jag hoppas han får gräva bland ormar. Haha!


Klarade ni av att lösa frågorna han stälde?
Ikväll har jag och mamma varit ute på en promenad och nu har hösten verkligen kommit. Det är så kallt och ruggit ute, jag har frusit hela dagen. Min sommar jag varit lång, men nu får vi invänta mörker, ljus och massa te.
RSS 2.0