En vecka full av roligheter.

Denna vecka är proppad, jag vet inte själv hur jag ska hinna med allt.

- Jag ska sy en vår jacka, denna sak redovisas på fredag.
- Virka os-mössor till fingrarna blöder.
- Titta på alice i underlandet på bio?
- Träna, dance arobiec, body pump och sedan ska jag prova på spinning.
- skriva ett dokumentations arbete.

Detta är vad jag kommer på just nu, jag är säker på att jag kommer klämma in mycket mera. Men det är skönt att veta att denna vecka har jag fullt upp, istället för att känna att allt känns onödigt och man mest slöar.


Denna helg har jag som tidigare nämnt spenderat i Rossön och nog har den varit fylld med .. allt.


Nu ska jag se slutet på fem milen, hur ska den sluta?


Dax att sätta kunskaperna på prov.

Jag har fem dagar på mig att sy en vårjacka.
Jag har inget mönster, inget tyg och viktigaste av allt, noll inspiration.
Det enda jag vet är att jag vill att den ska vara rosa och ha en högkrage.Så har ni några spännnade ideér eller tips på var jag kan hitta rätt sorts tyg här i umeå kan ni ju slänga in en kommentar.


Inget "osgarn" har dykt upp än, men räknar att de är här på måndag. Så ni som har beställt får stå ut. Men under tiden kan ni ju passa på att beställa någon av mina andra mössor! ;)


Nu ska jag åka buss till bussen.


Rossön here i come!

Sommar kooom!

SUMMER!
Jag vill ha sommar, nu!


Kärlek

Rimini SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM  Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag har en förkärlek till skor.
Just nu är det fraktfritt på Nelly, PLUS att studenter har 10%.
PLUS att vi fick studiebidrag idag.
OCH någon av dessa skor vill jag bara ha, vilka tycker ni är snyggast?


Kvällen mössor.Absolut sötaste. Om ni inte ser så sitter den på min hand. Denna mössa ska skickas till Sundsvall och lille Albin. Jag hoppas den ska passa. Så "Robin edition" mössan kan pryda hans söta huvud.Rossö-mössan, grymt fina färger på den. Jag gillar den skarp. Det tycker jag ni i Rossön också ska göra. denna ska dock bryda Johan Frost huvud och inte mitt.Lite mera tjejig. Johanna ska jag kalla den. För att den just ska få komma till en Johanna, kommer nog att passa bättre på hennes huvud, då jag inte gillar mörkt med mörkt. Men till hennes blonda hår kommer den bli skit snygg, hoppas jag i alla fall.

OCH nu fick Sverige ännu ett guld!!!
BRA!


Ohhh whatcha say?

Idag har jag haft ont i huvudet sedan jag klev upp imorse, så ikväll ska jag sova tidigt så jag inte har ont i hvudet imorgon. annars har dagen flytit på bra, vi hade en onödig föreläsning som handlade om något som inte passade in att prata om under det vi gör just nu. slutade tidigt, sedan har jag hunnit vare på iksu pch sprungit. Virka två och en halv mössa. samt tagit det lungt!


Mössorna kommer det bild på imorgon, en är grymt söt. Den andra har jag döpt till "Rossö-mössan" så den ska ni alla Rossöbor som läser min blogg beställa från och med imorgon, då ni har fått se den! Haha.

Grupparbete hela dagen imorgon. Sedan lungn fredag, sedna åker jag hem. sköööönt.


Idag fyller även min mamma år, så GRATTIS världens bästa mamma! :)


Hittade denna bild, sista helgen på det SISTA sommarlovet.
Ovetande om det sista året på gymnasiet.
Ovetande om vad som skulle komma.
Fina tider!

Helt galet snygg klocka!
Vem vill inte ha denna klocka?


Mosta mi, det kommer bilder på lägenheten. Men jag är lite seg, sedan är det inte så vackert här ännu, som vi önskade att de var. Men jag trivs väldigt bra. Det tråkiga är att vi inte vet om vi ska behålla lägenheten, om ingen av oss kommer spendera sommaren här i Umeå så känns de onödigt, samtidigt om A ska jobba hemma i Sollefteå till i oktober-noverber så känns de dumt att han betalar för en lägenhet han inte ens bor i.


Nu när vi äntligen fått ordning storm trivs jag, så jag hoppas vi ska behålla den. Jag hoppas kanske någon av mina fina vänner väljer att studera i umeå till hösten, så kanske de vill dela denna fina lägehet med mig. Man kan ju alltid hoppas! Men mest så hoppas jag på att a ska få jobb här i Umeå!!!


Idag har det varit iskallt och jag har varit ovanligt trött. Jag snosade två gånger och har känt mig som en sombie hela dagen. Hoppas dock att jag ska vara piggare till morgondagen. Hoppade till och med träningen idag, men imorgon ska jag nog gå på afro, eller kanske inte. Jag få se vad jag orka. Det är mycket roligare att vara hemma och virka.


Nej, dagar som denna längtar jag hem mer än vanligt och önskar ibland att jag gick i gymnasiet ännu. Jag saknar alla mina go och glada vänner där, alltid någon som gav en extra energie, i Strömsund hade alltid Emma också och hemma också. Jag saknar dej Emma Märta Kristina Skoglund, ojoj jag saknar ditt varma hjärta! ;)


Men jag ångra inte att jag flyttade till Umeå. även om jag fortfarande är osäker om lärarjobbet är något för mig. Så trivs jag och tycker de är roligt att ha något att göra på dagarna. Jag känner mig inte ensam och vet alltid att jag har världens bästa pojkvän och min kära Anna panna att busa med om jag känner hem längtan!


Galen i virkning!

Jag är inne i en virk tid och jag gillar mössor samt os.
så varför inte virka os-mössan?

Det är många som har beställt, så nu får ni se hur de ser ut innan era är klara, så om vi vill ha mössan på ett annat vis än som den jag har här på bild, kan ni ju meddela det innan jag kör igång!Kan ni gissa vilken gosse som ska ha denna mössa?
Han börja i alla fall på R och slutar på obin.
Den nya Robin Editon mössan kanske ;)?


Jag skulle kunna behålla den själv, grymt snygg!


Så om ni nu blir sugna på en os-mössa, Robin Edition eller kanske har ett eget önske mål. Så hör av dig så fixar jag! :)

P.s Jag tar minst 200 kr för mössan. Allt beror på hur ni vill ha den och vilket garn som används.


Tror visst att vi börja bli lite bortskämd!Eller vad tro ni?
Medaljeran bara rullar in!


Flera os-medaljer till Svergie!

Kan vi annat än imponeras utav Hellner och Johan Olssons insatts igår? Och Anders Södergren får absolut inte glömmas bort. Hemskt imponerande! Hjärtat spurtatde i sån fart så jag trodde nästan de skulle hoppa upp ur halsgropen!


Även det kaxiga norskarna blev tysta.

Grymt grymt grymt!


´P.s om någon är sugen på en os-mössa virkar jag de för en billig peng!
För vem vill inte ha en sån nu?


RSS 2.0