1 år!Idag är det ett år sedan Lukas föddes.
1 år! :)


Nedräkning!

Om någon timme är jag påväg.. hem!

Musik klass!

Jag är inne på min sista praktikdag imorgon. Den spenderas på teg centralskola. Idag hade vi lektion med en musik klass och då sjöngs Dolly Partons låt Jolene. Hemskt trevligt, om jag en dag blir textillärare ska jag jobba på en skola som har musik elever, för det är så roligt att höra alla talanger.


Dolly Parton - Jolene

och detta för så klart mina tankar, till vår aldeless egna Jolene!
Som börja bli stor flicka!

Foto och film från mamman själv;)


Påsk!Detta är allt jag önskar mig till påsk.


eller föresten mamma, vill jag ha ett sånt här också..


Lång natt, kort dag.

Denna helgen har spenderats i Sollefteå och tro det eller ej. Men jag jobbade faktiskt. Appelbergs var stället, helt okej, sjukt mycket folk och huvudvärk som tusan innan kvällens slut. men jag hade roligt. På dagen hann jag även med att fotografera Fridas duktiga modellflickor som gick på modevisningen som även den var på appelbergs. - Jag agerade i alla fall vimmelfotograf och öl/cider säljare. haha


Men ack så trött jag var igår och det resulterade i mycket sömn på dagen och lite mat. Vilket gjorde att min mage inatt skrek och jag mådde fruktansvärt illa mellan 3-5 och fick spendera några timmar framför greys anatomy, inte fy skam. Men när jag väl slog upp ögonen sex imorse önskade jag att jag hade äta lite bättre igår. Men men, man lär ju sig att sina misstag.


Dagen har spenderats i Stöcke och imorgon är min NÄST sista dag på praktiken. Sedan bär de av hem, till Lukas. Lilla luken! :)

Annars har jag idag varit på IKSU efter två and a half veckas uppehåll, det kändes kan jag tala om, för fy fan vad jag svettades. Det sved rent utav i ögonen när svetten rann. blää..Hur har er helg varit?

Jag längtar hem!

Till Rossön och LUKAS!


Bästa icke storbloggare enligt mig

Tänkte tipsa er om några bra bloggar jag följer flitigt varje dag. Som inte tillhör den här skaran storbloggare som ni alla vet om redan, men de följer jag också. Det är hemskt hur många bloggar jag läser varje dag, André är imponerad över att jag hinner läsa och nu ljuger jag inte.. men jag läser MINST 40 bloggar varje dag och det kan vara så att jag läser de både morgon och kväll..


men nu till icke storbloggare.

1. Emma Bergman, som ni alla redan vet. Min bästa vän, som ibland inte uppdaterar. Men när hon väl gör det skriver hon alltid något roligt och spännande. Det är även henne ni ser i min header.


2. Madde Borg, jag älskar hennes blogg. Inspirerande och fylld med energi. Jag blir så glad av att läsa den. Hon inspirerar verkligen en till att göra de man vill i livet och tro på sig själv.


3. Emma- Lisa, från ena inspirerande bloggen till den andra. Hon är även en duktig fotograf!


4. Anna min panna. Vi kan vara lite dåliga med att uppdatera varandra om vad som händer, men då får jag lätt veta allt som händer på hennes blogg. Men här får man även läsa om alla bus små flickorna gör. And i love them!


5. Cornelia. Min älskade kusin som är världens finaste och tar hemskt fina foton.


6. Frida!!! När hon väl uppdaterar är det spännande och roligt att läsa om hennes vardag. Även om jag vet det mesta som händer, men jag gillar henne ändå. Förutom att hon är världens bästa människa är hon bra fyndig också!


7. Vicke-hallon the one and only! Jag kan inte förstå varför denna blogg inte är Svergies största. För släng dig i väggen kissie, detta kallas humor. Mera vicke-hallon till bloggvärlden!

8. Felicia Kasselbäck, en tjej från stockholm som spenderar ett år i USA som utbyttes student. Så jävla tufft och modigt, gillar att läsa allt som händer och sker.


9. Sagan om Julia. Jag har en för kärlek till bloggare som är ute i världen. Jag vill själv ut och resa och finner det väldigt intressant och läsa om andras äventyr. Julia spenderar just nu sin tid i Australien!


10. Hanna Ögren. En smink blogg som jag tycker är väldigt rolig, mycket fina sminkningar och tips till en amatör som mig.


10 stycken får räcka. Även om det finns så många flera. Kan ni inte som läser det hära också göra så här, så man få lite nytt att läsa. Kom igen!

Något speciellt med fotograferJag har fått något beronde av fotografer. Inte nog med att jag skulle vilja vara Bingo Rimer minus tjejerna då. Men Paradise cimon som då också är fotograf, måste ju vara en av Sveriges mest bäst klädde man. fy jag älskar hans stil, nästan så mycket att jag måste börja tvinga andre att klä sig som han. Sedan kan jag inte göra annat än älska Michaela från Glamorama gänget, coolare tjej.

Vem tycker ni är svergies bäst klädde man?


Imorgon ska jag jobba på appelbergs, känns spännande. Jag ska stå i flaskbaren, men kommer agera lite vimmelfotograf. Något som känns riktigt roligt, tråkigt att jag inte viste de innan jag åkte till Sollefteå, så kunde jag haft med mig min blixt. Bilderna blir lite roligare då! men det ska nog gå bra ändå.


Ikväll blir det lungt med så ska det låta och lite lets dance!

HuvudvärkMin skalle skriker idag. Huvudet håller på sprängas känns det näst intillsom. Men jag försöker över leva med lite alvedon massa vatten. Det är kallt här och jag eldar som en galning för att hålla värmen.


Jag befinner mig som sagt i Forsmo. Just nu inparkerad, jävligt less och har tråkigt. Därför ska jag tipsa er om en grymt rolig serier som jag har tittat klart på till morgon, första säsongen iallafall. Cougar town!! Det går även på kanal5 på tisdagar, om jag inte minns fel?

Sigvard Jonssons

Hade helt glömt bort att visa upp bilder på mina fina och duktiga kusiner som var med och tävla på sigvard Jonsson. Så här kommer dom, det var toppen väder hela dagen!Adam gör som storebror, drar om på insidan i en kurva.
Den kortaste vägen = snabbaste vägen.


Jag skonar Pierre med denna bild, haha.
Ni ska bara se den i stort format.


Ella. Fort ska de gå!


Frida i full fräs.

Alex som tog det lungt och hade fräna brillor.Fint.


RSS 2.0