13. Mina drömmar

Jag har många drömmar och de förändras för varje dag och varje vecka.

Jag drömmer om ett stort rött hus med vita knutar och ett fint jobb som jag kan betala mina räkningar med. Just nu drömmer jag tyvärr inte så mycket, de känns som det mesta står på paus då jag är lite osäker på vad jag vill göra av mitt liv och vem jag vill bli när jag blir stor.

Så jag ska lämna mina drömmar åt ödet och se vad som händer.

p.s VEM FAN SJUNGE KAEROKE DENNA TID PÅ KVÄLLEN?

Parasiten härja överallt, men inte hos mig.

ÄN! peppar peppar.

Jag har aldrig någonsin varit så törstig som just nu, bara för att jag inte får dricka vatten så är jag törstig konstant. Men jag har även konstant ont i magen, inbillning kallas det. Jag är rädd att jag ska få skiten, så jag försöker hålla mig ifrån den så gott som det går.

Men tydligen kan maninte ens tvätta kläderna i vattnet, för då kan paraskiten fasna i underkläderna och krypa upp i tarmen på en. Men om de är så måste den ju också kunna krypa upp medans man duschar, eller? :P

Idag har jag gjort ännu en dag på NFI och det blir bara roligare och roligare. Idag fick vi till och med tvätta och föna håret på varandra, inte illa ;) sedan har jag ikväll gjort mitt första pass på stepin med Emilinda, mysigt eller svettigt, ni väljer men det kändes bra i alla fall.

Imorgon är det ännu en dag på NFI och ett dance arobice pass. jippie!


Första adevent.

"När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent."


Denna helg har gått så himla fort. Mamma har varit här med Lukas och i fredags bjöd mamma Robin och Frida på middag, samt att Frida gjorde både mamma och mig snygg i håret. Vi tittade på idol och jag lärde Robin att virka, så nu virka han alla sina mössor själv hädan efter. Haha. eller, snart i alla fall..

På lördagen börja julklappsshoppingen och vi var inte ensamma på stan. Men ni har ju redan hört om mina kap och mina fynd, så de ska jag inte tjata om någe mera.

Idag har vi varit på julskyltningen en sväng innan mamma var tvungen att åka hem. Då hon har gympa ikväll samt att hon inte kan bo här i Östersund hela mitt liv. SÅ jag har äte middag, titta på repriser samt sovit en stund, för nu kallar plikten. Dum som man är tar man på si extra, men det sitter fint i slutet av nästa månad och de är även bra då jag endå fått så lite timmar i december.

och nu till något skit bra. Jag har hittat en träningskamrat och fasiken vad glad jag blev, nu har jag någon som kan tvinga mig att träna. annars kommer jag aldrig ta mitt feta arsle dit bort. Men Emilinda har lovat att tvinga mig!

ha en bra kväll!

12. Denna vecka.

Denna vecka kommer faktiskt bli ganska rolig tro det eller ej.

V. 48

Måndag: Jag påbörjar min praktikvecka på NFI, ska bli roligt och se om de är något för mig. 16-19.30 jobb.

Tisdag: praktiken på NFI fortsätter. Senare få vi se vad kvällen bjuder på när jag är ledig.

Onsdag: Praktik och ledigt igen. ojoj.

Torsdag: Praktik och på kvällen har vi personalfest på G3, roligt eller det ska bli god mat i alla fall, det blir nog inte så lång varit för mig.

Fredag: TRUMMVIIRRRVEEEL!!! JAG FYLLER 20 JÄVLA JÄVLA ÅR!  KALAAAS och Emma-märta kommer till mig!!!

Lördag: Hemfärd, men först blir det nog ett besök på jamtli julmarknad.

Söndag: Vi firar min födelsedag, om de inte bli redan på lördagkväll.

Tycker ni inte det verkar som en bra vecka?

Jag funderar till och med på att köpa mitt träningskort imorgon, så då kan jag hinna gå på dance areobic i vecka, skulle vara så himla roligt.

Hur ser eran vecka ut?


Fina kap, lite julklappar och dåligt vatten.

Idag har jag och mor varit på stan, vi började på barnenshus, där det blev ett par julklappar.

Senare drog vi vidare emot stan där jag gjorde riktiga kap, på body shop köpa jag en lotion för 50 kr, då jag hade fått ett fint presentkort för att jag fyller år av body shop. Senare så gick vi på MQ där jag hittade en vit spetsklänning som jag ansåg vara lite dyr, men tänkte att jag kunde använda de sista kronorna på mitt presentkort som jag fick av min bror när jag fyllde arton och vips hade priset gått från 500 kr till 98 kr. KAP!

Men vi hann även med en del julklappar, jag hittade så fina saker åt alla småingar och nu hoppas jag ingen köper likadant som mig. För den jäkeln får spö. :)

Annars är vattnet här i Östersund nerskitat av någon bakterie så vi kan inte dricka vattnet utan att ha kokat det i en minut, bubblandes. Det är jätte många som har insjuktnat i magsjuka av det, så jag hoppas jag slipper.

Ikväll ska jag iväg och jobba, jag känner mig jävligt opepp och har ingen lust alls att skura golv och prata med fyllohuven. BLÄ! Men just nu äre nog bara att gilla läget, för det verka inte som någon vill jobba istället för mig :(


11. I min handväska

Wopoooo.. Nu ska jag göra er alla väldigt besviken. Men jag använder nästan aldrig handväska, jag bär oftast med mig de jag ska ha i min jacka. Så jag har tömde mina jackfickor så ni ska få se vad jag har med mig varje dag, men jag orkade inte ens ta kort på det för de visade sig bara vara mitt bankkort, körkort, lipsyl och ett busskvitto samt några kronor.

Det få gånger jag använder handväska är på sommaren, eller på krogen då jag inte har så mycket fickor att plocka på mig saker i. (haha, där lät det som jag är värsta snattaren.)


En lång vinter tar sin start

Imorse klockan 05.00 lämnade jag av André på frösflygplats, så han kunde flyga vidare emot Stockholm och senare kirurna. Det känns tungt att måsta vara ifrån varandra så mycket, då jag är van vid att träffa han nästan varje dag. Men det ska nog gå bra, då vi har klarat en hel sommar ifrån varandra, då jag var i Italien och nu kommer det inte ta så lång tid tills vi träffas igen.. Sedan vet jag även att detta är något A vill göra!!

idag jobbar jag ett kortpass över lunch och sedan kommer mamma hit, hon ska julshoppa lite, sedan ska Frida göra oss snygga i håret. Det kan ju inte bli så mycket annat än bra! som det lät kommer jag få en mycket frän hårfärg, så nu längtar jag!

Vad ska ni göra idag?

10. Mina syskon

eller som för mig, mitt syskon. Karl Jakob Nolsjö föddes för hundra år sedan, tror det var 1987. Han är ganska lång, har blåa ögon, stor näsa och man kan jämföra hans utseende med Måns zelmerlöfvs. Ganska snygg faktiskt, om man nu får säga så om sin egen bror.

Jakob är spårsvetsare och husägare, han jobbar i oslo varannan vecka och den andra veckan jobbar han i hans hus i Rossön. Lilla huset brunsås också kallt, varför det kallas så får ni frågar honom, men de är en äcklig histora om brunsås i alla fall.

Om han inte jobbar, så snusar han och spela tv-spel, samt umgås med sin flickvän Marit också kalld Märta, om han inte gör något av detta så hjälper han pappa med något av alla hans projekt, eller så kilar han mor under armen, eller drar världelös skämt som endas han själv skrattar åt.
Sollefteå

Jag hamnade i Sollefteå över natten, då Andrés bil skulle få några nya delar i sig. samt att A skulle hämta lite saker inför Kirurna. Skönt att få lite miljö omväxling samt att göra något annat än sitta i lägenheten.

Sedan är jag för ovanlighetens skull är jag ledig idag. Men jobbar i helgen och alla andra helger fram till jul, det gör mig väldigt sur. men jag orka inte klaga mera och skiter i det, blir ju glad när lönen kommer, vilket var idag. Så nu har jag råd att betala hyran denna månad.

Det ringde också precis ifrån NFI frisörskola och nästa vecka ska jag göra mina praktikvecka där och sedan får vi se om de tycker jag passar in eller inte. Det blir spännande och roligt och få se hur det funkar där. Dock läste jag ju i tidningen igår att de inte finns så mycket jobb inom frisöryrket i just Östersund.

Nej, nu ska jag läsa lite flera bloggar innan vi åker emot Östersund igen. Ha en bra dag!9. Min tro

Jag har ingen tro tyvärr, inte ens på tomten.

Men jag vet att när jag väl befinner mig i den sitsen att jag önskar att de verkligen fanns något som kunde hjälpa mig, så ber jag till min skyddsänglar som finns runt mig varje dag.

För jag tror på spöken, andar och saker som inte egentligen finns.

Men jag känner ibland av så konstiga saker, det händer konstiga saker och jag ser konstiga saker. Ni får säga vad ni vill, men jag tror på andar och alla konstiga saker. men jag tror inte på en gud. Jag tror på slumpen och jag tror på framtiden.

Jag vet att de finns en död person, ja.. de låter hemskt. Som går vid min sida varje dag. Som bevakar mig och leder mig i livet och så tror jag också att de är för alla andra människor. Man har en som bevakar. Dock tror jag också att man kan ha flera än en, beroende på vilken väg i livet man ska ta.

Vad tror ni?

RSS 2.0