Vilket mail!

Ikväll kan jag inte göra annat än skratta.


Lång nätter och varma dagar.

Illa mående dog efter jag tagit en av mina miracel tabletter emot just illa mående. Dum som jag är tänkte jag inte på det inatt, men det gick fort över och jag kunde ta mig ut på en promenad med Lukas. Så fort jag kom in kom istället en hemsk huvudvärk. Tråkigt nog håller jag nog på att bli sjuk, därför avstod jag från gympan ikväll och tog en promenad.

Hoppas på en bättre natt och imorgon ska jag nog ta mig en joggingrunda bara jag inte har ont i halsen eller något.

Idag fick jag en hemsk längtan efter sommar och insåg att denna sommar kommer bli regning om jag ska jämföra med mina FEM regndagar i Milano förra sommaren. Hur ska jag överleva? Jag önska nästan att jag hade pengar så jag kunde åka på en lång trip.Jag, förra sommaren helgen innan jag åkte till varmare breddgrader!

From hell.

Det har varit en hemsk natt. Jag har haft illa måendet ifrån hell och har inte kunnat lega på något annat vis än på rygg, vilket resultera för mig, bad bad bad sömn. det värsta är att illamåendet håller i sig.. Det är nog Lukas som smittat mig med bajs sjukan.

eller så är det semlan jag åt igår, min mage tål inte fett. blä.

Idag ska jag inte göra många knop, promenad med lukas i de fina vädret, sedan ikväll blir det lite kärringgympa! :)

Vad har ni för planer för dagen?

Semlor

Jag och mamma slog på stort och gjorde semlor ikväll. Nu är jag så äckligt mätt så det känns som jag ska kräkas. Men vad gör det? Det var jäkligt gott, men jag tycker inte att grädden är så god, så egentligen klara jag mig utan den. Helst äter jag bara bullen..

Jag tog en löptur i eftermiddag, jag fick mjältugg och konstaterade ganska fort att de gick ganska lätt att springa. Dock fick jag en blåsa under min fot, sedan har jag ju något cp fel på en av mina fötter som får kramp jämt. Det är värst då jag åker skidor, men om jag tex. gympar och hoppar mycket så äre hemskt. Jag måste nog köpa inläggssulor.

Imorgon påbörja jag en ny vecka som arbetslös. Dock så åker jag till kiruna på onsdag kväll och blir där minst en vecka, så jag har något att se ifram emot!


Grattis Norge!

Idag får vi gratulera norge till ett jäkligt bra lopp. Dock tycker jag Hellner körde som tusan och jag trodde han skulle få en medalj. Men icke, men ändå grymt. :)

Igår kväll var vi på abors och käkade tacobuffe och kikade lite på hockey. Sedan drog jag och mor hem och avslutade kvällen med lite melodifestival innan Sebban, Emma och Henkan kom förbi. En bra kväll!

Nu ska jag ut och gå bort min träningsvärk. Om den var hemskt igår, är den hemskare idag. Huvva. Det är däremot skönt att känna att de har tagit något när man har träna och de gjorde det denna gång..

Hur spendera ni eran söndag? bakis? :P


Personligheter.

Jag kommer aldrig sluta imponeras över hur vissa människor kan få en att må. Medans en ger en depresioner och gör så att man börja fundera vad man egentligen gjort för fel för att bli behandlas som man blir.

Medans en annan person kan göra en så glad och lycklig.

Emmis är en sån person som kan göra mig glad! :)Och ikväll har jag och Emmis smidigt planer, så nu jäklar blir det att tjata ;)

En ska bli till tio.

Jag har precis varit ute och sprunge för första gången detta år. Jag dog, avled eller jag kan säga att de var jobbigt, men de gick mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Känner mig lite halv risig i konditionen, men den ska väl tränas upp om jag ska klara av årets bäverlopp.

Annars åkte jag inte till Östersund, får se om jag hoppar på kvällsbussen. Känner mig tråkig som inte åker, men tycker samtidigt att de ekar i plånboken och jag heldre spara pengarna just nu och röjer lite längre fram med mina tjejer. :)

Ikväll bli det nog let´s dance eller lost, jag har fått låna tredje säsongen av Kristina och fy så spännande. Jag kommer aldrig kunna sluta.

OCH imorgon ska jag leka med min favorit Emmis!!!!!!!!!!!!!!!!!ego woman.

idag har jag faktiskt sökt ännu flera jobb, jag känner mig duktig. Nu behövs det bara att någon hör av sig och vill ha mig. Då äre kirrat och klart, men det ser ganska mörkt ut. Jag klickar mest runt på studera.nu på dagarna och sätter in mig i rollen som .. olika yrken. Jag kan inte se mig själv någonstans om jag ska vara ärlig. Men jag tro det är bara att bestämma sig och köra som min fina vän Frida bruka säga till mig...

men tyvärr verka de inte funka så för mig.

Annars har jag precis läst ut en bok av Mari Jungstedt. Hon är verkligen min favorit författare och skriver mycket spännande böcker. Jag rekomendera verkligen er alla att läsa alla hennes böcker, man slukar de på en dag om man vill. Man kan inte lägga bort den..

Nu har jag börja läsa Carolina Gynnings bok Ego woman, är det någon som läst den?


skidvm.

Ja ni. idag har det inte gjorts mycket här i Rossön. Men ändå har jag hunnit med att göra choklabollar samt en tårta, för idag fyller min moder år och de firas såklart med hela tjocka släkten. Men som tidigare nämt är det ju även Emilindas dag idag. Så Grattis till er båda!! :)

Imorgon fundera jag på att åka till Östersund, för att söka jobb, men även för att ta en krogsväng med damerna. Det kan bli roligt, dock känns jag lite fattig just nu, så jag ska ta mig en funderare ikväll..

Sedan har jag bokat en biljett till Kiruna, så på onsdag drar jag dit.


nu äre spännade... SKID-VM ni vet!

Denna slår allt.


RSS 2.0