Då börja vi om.

Jag är om en månad tillbaka på ruta ett i mitt liv. Jag är tillbaka i Rossön och nu måste jag börja fundera vad jag ska göra.. Jag måste verkligen få mig ett jobb innan jag blir knäpp.

Idag hade jag turen att få jobb några timmar på dagis, man kan inte annat än vara glad när man är där. Alla är så himla goa och snälla! :) Imorgon är det abf som står på schemat, sedan har jag någon dag kvar med min kärlek.. Sedan minns jag inte riktigt vad som händer på fredag?

Imorgon går vi in i en ny månad och jag hoppas det händer något roligt.

Nu ska jag till och laga lite mat, så jag inte får magknip på kärringgympan. :)

Hur ser eran kväll ut?

Tulpaner

    


Ojoj!

Denna helg har blåst bort. Varför går tiden alltid så fort när man har roligt?

Januari månad har varit världens längsta och jag känner på mig att de kommande månaderna kommer att gå ungerfär lika segt, men jag ska försöka göra det bästa av situationen och ha roligt.

Igår åt vi världens godaste middag och sedan var de final i fångarna på fortet, såg nu hur duktig Robin var? Jag blev grymt imponerad och hjärtat slog så hårt. Sedan drog vi till min morbro Lars och spelade TP, jag tog hem vinsten lätt och gick sedan hem och sov.

Nu ska jag hjälpa min far att laga mat. Det är söndag igen och alla lämnar huset, nästan.Lycklig!

Nu är han hemma :)


Två favoriter i en.Hur kan man inte älska denna kille?

Prupp!

Som vanligt gick det som det gick på arbetsförmedlingen. Jag fick samma handledare som sist och jag hoppas hon gör mera nytta denna gång än vad hon gjorde sist, då hon endast klagade på mig. Men då fick jag jobb, så jag hoppas jag ska få ett inom en snar framtid nu också. Ni håller väl tummarna för mig?

Annars hände de inte allt för mycket i strömsund.

Nu ska vi äta middag och ikväll ska jag troligtviss få en ny hårfärg, om mamma är med :)

hej hej! Jag provar på att blogga ifrån mo...

hej hej! Jag provar på att blogga ifrån mobilen, känner att de var dax att bli modern. Har varit på ABF nu och sitter och inväntar pappa som är hos käftdoktorn, så går de när man inte borsta tänderna!!


Jag önskar...

..att jag hade någon som kunde berätta vad jag ska göra med min framtid.

Ingen förstår hur jobbigt det är att gå hemma och söka jobb, hålla tummarna för att man kanske ska få ett svar. Det känns jobbigt att lämna in ett cv som inte innehåller några meriter. Jag vill veta vad jag vill bli, vad jag ska göra med mitt liv och jag vill skapa mitt egna hem. Där jag får greja och ha som jag vill..

Jag vill jag vill jag vill, men..

det enda jag kan göra är att vänta.

Tänk vad härligt det skulle vara med lite vår och dropp från taken nu. Jag längtar tills jag får ta på mig vårjackan och slippa ha klumpiga skor. Jag saknar mina fula slitna converse och svalare kläder. Jag vill ha sommar nu!

Denna dag har hitils bjudit på korv med bröd och en promenad. Ikväll ska jag nog åka skidor, men känner mig ganska mör i kroppen efter snowboard åkningen igår, känner att min kropp inte är van vid all denna motion den får, men de är bra.. som sagt är det ju snart sommar ;)

Fryst skinka!

Det blev så att vi åkte till landsomberget ändå, det var inte så kallt där som här hemma. Men det var ändå nitton grader och jag frös så hemskt om rumpan, trodde jag skulle för frysa den. Tråkigt nog gick min binning sönder när det var en halvtimme kvar, så jag fick stå och titta på.

Denna dag har som alla andra dagar varit tråkig, jag vet inte vad jag ska ta och hitta på för att göra dagarna lite mera händelserika. Känner inte för att sitta här framför datorn, dag in och ut...

Tur André kommer på lördag, så jag har lite sällskap. :)

Nu är jag iaf trött som en liten gris, så jag ska dö i sängen.

God natt!

RSS 2.0