Jobba jobba jooooobbbbaa!

Jag jobbar och sliter, fiser och skiter. Japp, precis vad jag gör. Jobbar, men nu är de bara någon vecka kvar innan de går emot nya äventyr. Kommer bli roligt och se vad hösten har att bjuda på, även om de inte känns okej att hösten är påväg så äre bara att gilla läget och inse att sommaren är förkort och att de faktiskt inte regnat bort.

I helgen är de storsjöyran men även nipyran, har inte riktigt bestämt mig hur de bli än. men de lutar emot att de blir nipyran på fredag och yran på lördagen. Men de kan hinna ändras mycket innan helgen...

senaste veckan har mostra och Agnes varit hemma och jag har haft en sjukt bra helg i Sollefteå!

Vad händer hos er?

Mitt finaste hjärta! <3


Nisse & Maja

Världens snabaste bröllopsfotografering jag någonsin gjort och kommer och göra. Men visst är de vackra?mormor 71 år och sol.


Håll tummarna idag!Idag gäller det, milen under timmen.


Här är jag, var är ni?

Jag förstår att ni undra var tusan jag har tagit vägen, men de är ju faktiskt så att.. på lördag är det bäverloppet och jag försöker hitta formen, eftersom mitt mål är under timman och jag inte sprungit på två 1/2 vecka känner jag mig orolig. Jag bestämde dock att inte prov springa något innan utan jag ba kööööör. Tänkte försöka hänga rygg på Pierre, de första 2 meterna sedan får jag nog leta någon gångare och prova hålla mig i rygg på den personen.

Skämt-o-sido har jag jobbat lite mycket den senaste veckan, har mina 08 på besök och känner för att vara ute än sitta här.  :)

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG PÅ LÖRDAG! eller varför inte, kom och spring starten går 14.00! KÖR BARA KÖR!här får ni en bild från fjällis.

Världens finaste!

Idag fyller min allra bästa Emma Bergman 22 år. Jag hoppas din dag bli den bästa ever och din förkylning trollas bort!

Älska dig Emmis <3Här i min famn, kan du våga tro.

Det kan inte va så mycket bättre än som de är nu.
Men på måndag börja allvaret, men det kan nog inte rubba mitt tillstånd.
Lite barn skadar inte mig :)

Jag spenderade två dagar i Östersund och blev snygg i håret. Idag har jag jobbat och sedan njutit av de underbara vädret, det kan faktiskt inte bli så mycket bättre. Imorgon åker jag emot Forsmo och tre imorgon natt kommer min finaste av alla tillbaka.

PÅ lördag bli de bröllop och jag ska få göra de jag älskar mest av allt, fota. Kan de bli så mycket bättre? Tro inte det.


‎'Cause this is the end of the rainbow.

Jag förstår att ni väntar med spänning på en uppdatering ifrån fjällsjömarkanden. Jag måste göra er besvikna och säga att de inte kommer nu, det är så att jag inte orka hämta min kamer som fortfarande ligger hos sebastian. Där förfesten var och den var grym. Väl i Backe blev jag trött, less och myggäten så jag hoppade i första bil hem, perfekt tyckte jag!

Annars har jag också jobbat hela helgen, lördagen var lätt och lugn. KAN nu berätta att söndagen var helt annat än kul, för jag har då aldrig varit så trött i heeeeela mitt liv. Jag sov över lunchen och väl hemma gick jag och la mig klockan nio. Men idag har jag varit pigg och fått jobba med Emmis hela dagen, guldvärt!!


Imorgon åker jag till Östersund för att på onsdag bli snygg i håret.. Jag längtar! Imorgon bli de en hel kväll med större flickan Linnér vilket känns behövligt, var allt för länge sedan vi var tsm!


sommarens ljuvliga dofter
RSS 2.0