Haha!Kan inte sluta skratta åt mig själv.


Fotografera

Jag har ett enoooormt sug efter att fotografera, något som inte har funnit hos mig på en mycket lång tid nu. Så detta måste ju ändå vara det mest positiva som hänt på väldigt länge?Över.

Praktiken är över, var har dessa fyra veckor försvunnit?

Jag känner mig trött, slut och täppt i näsan. Har tappat allt som heter ork och pigghet. Skulle vilja ligga och sova hela dagarna om jag själv fick bestämma.

Tur jag har några dagars ledig innan skolan kör igång igen, ska se till så att förkylningen försvinner och sova. Japp.

vi fortsätter framåt mina vänner... Imorgon kanske solen också visar sig? Vi kan ju iaf hoppas.


Orätt

Åter igen denna besvikelse. Tråkigt tråkigt. Men jag börja bli van..


Rossön

Har spenderat helgen i Rossön. De dåliga vädret och Östersund gav mig dålig humör så vi tog bilen hit igår och var nu samlat på oss energi inför sista veckan på praktiken!

Sedan är de sista månaden på skolan innan jag påbörja sommarjobbet som i år blir som receptionist på campingen i Östersund, kommer nog bli en fin sommar där.

Ser fram emot att de kommer lite sol och att snön försvinner nu.

Vi fortsätter framåt nu.


------

Fyfan.

Livet är så sjukt orättvist.


Tid

1,5 vecka kvar av praktiken. Snart slut på april och än ingen sommar. De snöade senast i morse och de var även minus grader. Kallaste april på mycket länge...

Som tur är tittar solen fram ibland och ger en hopp. Förhoppningsvis kommer den visa sig lite mera framöver om vi ska få någon sommar..


Ibland

Jag är så glad att jag har er som räddar mig när hjärtat sviker och håller i mig när jag faller, får mig att le när jag vill gråta och hämtar en stege när jag har fallit för djupt.


Ja.

Idag säger jag fan.

Jag är trött och less. Ingen lunch hade jag heller, nej fy bubblan!!


Trött

Lider av trött sjukan igen, hoppas den försvinner fort.

Annars är vardagen igång igen efter några dagar ledigt. Praktiken är roligt och tiden går för fort .. Så ja! De är som vanligt.


RSS 2.0