Lite lite..

Det känns lite bättre idag, så imorgon kanske de känna ännu lite bättre :)

Jag ska sova på saken så få vi se!


ihop om en lättare framtid.

Idag påbörjade jag min första pencillinkur på 17 år. Förstår ni hur ofta jag är sjuk då? aldrig.

Men nu har jag haft en hemsk förkylning i fyra veckor och tyckte att de var nog. Nu vill jag bli frisk och inte behöva dö av att gå på skolan, vilket tar mig i vanliga fall 5-7 minuter vilket nu kan ta 15 min för jag håller på avlida innan jag har kommit fram. Men nu ska de nog bli bra..

Idag har vi haft metodövning, vi har tvättat varandra. väldigt otrevligt om jag får säga de själv, hemskt rent utsagt. jag vill aldrig att någon ska tvätta mig igen och nu förstår jag verkligen hur gamlingarna jag jobbar med känner sig, huvva.

På torsdag ska vi lära oss att ta venprover, hur spännande och roligt kommer inte de bli? ojoj.

Men först ska jag nöta anatomiboken, har faktiskt tagit mig igenom två kapitel idag. :)
oturen och jag.

alltså. Jag och min otur alltså.. Den dagen denna otur vänder till tur då jävlar kommer jag ha tur kan jag berätta för er. Men så länge får jag nog fortsätta klättra och ramla, för det ser inte ljust ut än i alla fall. Idag när jag låna min kusins bil på maxi för att handla så tappade jag bilnyckeln. Jag satte bilnyckeln på min nyckelknippa innan jag åkte BARA för att jag INTE skulle tappa den. Jag parkera, handlade i lugn och ro, väl ute vid bilen så inser jag vad som skett.. fy fan. Jag leta i över 30 minuter innna min kusin ringde och sa att någon hade hans nyckel... Men som jag letade och var fast besluten om att INTE ringa robin och jag skulle ALDRIG åka ifrån maxi utan att ha hitta nyckeln.

De är tur att jag har en kusin som skrattar gått åt mina hemskheter, medans jag själv lider så av detta. Hur otur får man ha egentligen? eller handlar de hela bara om att jag är klumpig och slarvig? nej fy.

Men nyckeln är tillbaka och jag sitter i soffan och kommer sitta här tills turen är åter hos mig.tur att jag är den jag är och skrattar bara åt de hela nu.

Jag har i alla fall spenderat hela dagen med min far. Fyllde i min tatuering på fingret och denna gång gjorde de tusen gånger ondare då hon körde extra djupt för att de skulle sätta sig. ojoj... trodde mitt finger skulle ramla av. Men jag överlevde.

Sedan styrde vi emot Östersund och pappa bjöd på Max lunch, mums. Sedan gjorde vi några ärenden som pappa hade i stan innan han åkte vidare emot Sala och jag .. ja ni vet precis vad som hände mig.

Jag ska nog skaffa mig en människa som går efter mig och räddar mig ifrån sånt hära. Någon dag kommer jag väl få en istapp i hvudet.

och ja, något annat. Jag älskar Molly Sandens melodifesivallåt, så himla fin. repet på den :)


att leva och bo i norrland kan ibland vara underbart.

Vissa dagar tackar jag mina föräldrar så mycket för att vi bor där vi bor. Helt underbar helg. Medans de har varit spöregn i stockholm så har vi här i norrland haft strålande sol, -4 grader kallt och helt galna dagar på sjön. Dessa vår vinter dagar är de bästa på hela vintern..

Njuuuuut av mina bilder alla ni som haft en regning helg ;)

 

 

 

 

 


Sedan vill jag även passa på att säga Grattis till min kära mor samt min fina vän Emilinda som fyllde år i fredags. Puss på er!


Ny dag!

Idag känns de lite bättre faktiskt. Hade inte ont i halsen i morse och snorar inte lika mycket idag. Såå kanske går de åt rätt håll :)

Idag har vi hel dagen föreläsningar om demens sjukdom. Bra att lära nu när vi snart ska ut och praktisera på äldreboende.

Eftermiddagen ska spenderas med Sandra, så de kan inte bli annat än en bra dag :)


Snälla.

Gode gode Gud. Låt mig bli frisk nu..


Kräks.

Vi har föreläsning om sår idag. Jag får kväljningar varje gång hon byter overhead bild.. Fy så vidrigt och stackars människor som har haft dessa sår. Sp. Fruktansvärt äckligt..

Snart slutar vi för dagen :)


Ja ni.

Förkylningen sitter kvar och ingen är mer less än mig. Som tur är lyser solen.

Annars händer de inte så mycket, skolan är lite si och så. Vi håller inte på med mitt favorit ämne precis, men jag försöker bita ihop och inte drömma mig bort till annat.

Men vem börja inte längta efter sommaren nu? Sol, värme, bad och Inge plugg.


sjukt imponerad.
Me me me

Jag har gått och fått en ny hårfärg. And i like it:))))


RSS 2.0