Robin åker.


Skidor och min bästa tjej.Orkar inte skriva något ikväll.
God natt!


För er..

Jag var som sagt till Strömsund igår och skulle fylla i min tatuering på ryggen igår. Sandra följde med mig som stöd och vi hade en bra dag som vanligt när vi är med varandra. Jag åkte även hem med en ny tatuering. Något jag funderat på ett tag men även tvekat till då den är plaserad på ett ställde som jag kommer använda mycket i mitt framtida yrke, alltså på en av mina händer.

Men jag ville ha den och den betyder redan mycket för mig. Jag gjorde den för mina fina vänner, mina högra händer som stöttar och peppar hela tiden. som bär mig fram i livet när de är tufft, får mig att le och leva mitt liv. Utan mina vänner skulle jag inte vara något. Och nu sitter den dära på min högra hand på mitt pekfinger. Min kärlek till er... :)

Somebody That I Used To KnowGotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)


Pigg som en nötkärna.

Jag vaknade klockan sju imorse pigg som en nötkärna. Visst är de konstigt att man alltid är jätte trött när man har ställt klockan och måste kliva upp sju. Men de dagar man är ledig och inte ställer klockan vaknar man ändå pigg klockan sju... Varför är de så?

Inget mig emot iaf. För jag hade bokat in en morgonpromenad med Frida. 1 h gick fortare än någonsin och de var riktigt skönt ute imorse. Mina stela ben behövde även lite röra på sig..

Nu väntar jag på att klockan ska slå 11.15 så jag kan möta upp Sandra på stan och åka vidare emot strömsund. Börja gruva mig lite nu, men de ska nog gå bra, sist gick de ju som en dans. De är tur Sandra är med och kan lätta upp stämningen lite när jag sitter och dör....


Ikväll måste jag städa och sedan har jag bokat in mig på ett Core pass. trevligt värre!Ännu en måndag.

Ännu en måndag har flygit oss förbi och visst har den varit bra? Jag började dagen med en tråkig föreläsning, upprepning om något vi redan har talat om flera gånger förut. efter den mötte jag upp mitt hjärta på stan för lite fika och vi hann även att kika runt lite på stan. Resterande del av dagen spendera vi i soffan med en kopp te.

När Sandra lämnat mig, fort jag och träna, åt middag och sedan har jag spendera kvällen hos min bästa kusin Robin med hans fina flickvän Frida. Där blev jag bjuden på en vitaminkick i form av allt innehållandes blåbär och så fick jag mig ett par skor.. Trevlig kväll! :) De ger alltid lite extra energi när man får spendera dagen med människor som sprider bra energi.


Nu ska jag sova så jag inte svimmar imorgon när jag ska plågas. :P


God natt!


De ska då vara Norrläningar till allt..

Brolle Jr, finns de något charmigare man än han. Nej jag tro inte de. Han är med på vakna med the voice till morgon och man kan inte smälta när han är där. En riktigt jäkla norrläning ska de vara!
Årets norrläning har han även blivit utsett till!Life is..

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning to dance in the rain.


Vi lägger de bakom oss.

Jag har ännu en gång har haft två hemska veckor som till största del har innehållit plugg. Jag försöker göra andra saker än bara plugga för att ibland kunna koppla av, men har under de här två veckor insett att de inte funkar. Man blir sjuk. Jag vaknar på nätterna och har en tenta fråga i huvudet som bara måste besvaras innan jag kan somna om ingen. Värst är de alltid natten innan tentan, då kan jag vakna var 10:e minut, helt sjukt.

Nu är de iallafall över och nu återstår de bara och se hur de gick. ursh.

Vi går i alla fall in en bra vecka nu, sm-veckan drar igång och de innebär massa skidåkning. Ska bli roligt och se robin åka på annat sätt än genom tvrutan. På tisdag ska jag sätta mig under nålen igen och på fredag vankas de utgång med mina fina flickor.. Ja! de kommer bli en toppen vecka :) och såklart är har jag alla mina dagar fyllda med föreläsningar.. kul!


Hur ser er vecka ut?då åker vi igen då.

Dagarna har gått fort här hemma och om en timme tar jag bussen till Östersund igen. Var otroligt frustrerad igår över läkemedelsräkningen, men tycker ändå efter lite hjälp av ett proffs att jag kan de. Bara jag tillåter mig själv att ta de lugnt och tänka efter som kommer de gå.

Idag fyller min Morfar Göran 70 år. Det känns tråkigt att inte få vara hemma och fira med resten av släkten, men jag hoppas ändå att morfar får en fin dag och mycket tårta. Grattis! :)


Har bokat in träff med en snygg tjej när jag kommer till stan. Vilket gör de mycket lättare för mig att åka, jag är så glad över mina vänner som stöttar och peppar hela tiden.

Fick också ett fint meddelande i onsdagskväll om att jag kommer få stanna kvar i min lägenhet. Vilket lycka enligt mig, tänk? jag kommer inte behöva flytta inge, hurra hurra hurra. Haha, tro min pappa är mest tacksam faktiskt. Kan förstå han, fyra gånger på bara några månader. blö.
ha en fin dag!RSS 2.0