Vägen till sommaren!

Igår kväll åkte vi till moster Lenitas stuga och där var det fint, men kallt.
Vi eldade upp några brasor och lekte lekar.
big foot var också där.och hulken!tandlös ett och två!Lukas, som helst ville gå på isen, nej nej!


sedan blev de mörkt och vi åkte hem!Jag och Pippi!

Idag har jag börjat sticka en pippi tröja. Ni vet den dära randiga hon alltid bruka ha på vintern, den kommer nog bli tjusig. Det som skiljer sig är att min tröja blir med rosa och bruna ränder, pippi har blå och röd.

Imorgon ska jag sy klart min klänning, ta det lungt, dricka te och göra om min blogg. Nu när jag har lite tid över kanske jag har orken att göra det. I hope so! imorgon kommer även Emma-märta hem till Rossön, det är så hemskt för jag minns inte sist jag träffade henne. Det kommer nog bli en lättnad av att se henne, jag har saknat henne något hemskt.


Hemskt

Jag är blir sjuk av att vara här i Umeå i denna lägenhet. Därför söker jag mig emot friskar luft och sällskap.

Direkt ifrån kameran.

Här är några favoriter som jag plocka direkt ifrån kameran sedan jag tog kort på Jolene i veckan. Jag längtar tills jag kommer till Rossön och får ljusa upp vissa lite, det kommer bli jätte fina kort. Min favorit bild av alla hittar ni i mitten!

Lite fundersam var hon i början innan hon kom igång och skratta o kissa.
Min favorit av alla bilder.


Vickehallon!

Ni som idag, vaknar upp bakis och jävlig och tycker att livet är skit. Gå då in till vickehallon, livet känns mycket bättre då ;)


Mitt lilla hjärta!

Den 23 Maj åker jag ner till stockholm för att senare flyga till Italien. Där bli jag som de ser ut nu till 9 juli och de finns en sak som tynger mig så hemskt.. För hur ska jag kunna klara mig utan mitt lilla hjärta? På två år har jag aldrig, ALDRIG varit ifrån han mera än en max en helg.


Mitt projekt!Detta håller jag på med just nu, vet inte hur det ska sluta, eller om jag ens tar mig till något slut. Det jag vet är att min farmor kommer bli galet stolt över mig och även jag att jag klarade göra detta, om jag nu klara det. Men inget är väl omöjligt, eller?:P

När/om den bli klar ska ni få se en fin slut bild, jag håller tummarna hårt. För om jag lyckas då jävla bli de bra!
HERRE GUD!
Detta måste nog vara det bästa som skapats.
Choklad och polkagris i ett, fatta ni hur underbart gott detta måste smaka?
Denna ska jag köpa imorgon.

Remember me

Ikväll har jag fått mitt hjärta förlorat och även fått tillbaka det. Anna och jag var på Remeber me på bio ikväll, den var kanske seg men ändå så himla fin och på slutet var de nästan så att jag fick svårt att andas och jag bara rös mig igenom det. Otroligt vacker film, även om slutet inte var det man önska. Rekomendera den till alla tjejer som gillar grin filmer, anna snyftade på som tusan, jag är lite mera okänslig och kan inte gråta till filmer.

"Det spelar ingen roll vad man gör, det är ändå meningslöst."


Dagen har i alla fall varit jobbig, med en hemsk huvudvärk. Air kondicion på skolan är världelös och syren som finns i klassrummet är noll och huvudvärk får jag varje dag. Inte de roligaste när man försöker göra något och bara bli irreterad hela tiden. Men imorgon räknar jag med att halva klänningen ska vara klar...


Föresten, den dagen jag köper en klocka för 29000 kr så är något fel. Eller så har man bara FÖR mycket pengar?Bild ifrån blondinbella.se

Vackraste kvinnan!Jag tror jag för någon vecka sedan utsåg svergies snyggaste man.
Idag vill jag utse svergies vackraste kvinna!

Petra Tungården!


RSS 2.0