runt runt

är och yrar runt nu!

mina vänner är bra.

jag längtar efter min pojkvän.

sandra pratar massa.

jag tycker om min värld.

amanda


Robin min stjärna
Robin är med på tv4 mitt nyheterna ikväll och det är så roligt att se. Man bara ler hela tiden! Jag har många kusiner och jag är såå stolt över dom alla, på olika sätt! :) Dom är det bästa som finns och dom är mina stora stötte pelare! Även fast de är något jag upprepar mycket, men de är sant. det finns inget som dom, dom hjälper mig igneom allt! Dom är guld värda! :)

Om ni vill titta på Robin, gå in här! Finns flera olika klipp, så om ni tittar på vänster sida så finns det flera där! :)
Eller så går ni bara in på www.nyhetskanalen.se/sundsvall och scrollar neråt så hittar ni en snygging där också!

Nu ska jag packa lite, för imorgon bär det av till mina vänner som även dom betyder mer än guld!:) Prata med Sandra ikväll och jag saknar henne så hemskt myckeet, är så roligt att prata med henne för tiden bara flyger iväg! Men nu blir det några hel dagar med henne och Emelie! :) SHU!

/Amanda

det känns som jag flygerÄnnu en underbar dag, men idag blev det bara en snabbis på Gesnäset, har börja lesna på att vara där. Finns inte så mycket att göra där. Så idag blev de bara någon timma.

Väl hemma titta jag klart på en film jag börja se i morse, 21 hete den, ganska bra. Rekomendera er att titta!
Kastar in trailern på den kan ni avgöra själv om den verkar intressant.

Ikväll ska jag packa och vara barnvakt en sväng, blir nog ett dopp i tjärna.

Idag är de bara tre dagar kvar tills jag får träffa A!


Bra eller dålig?Jag kan inte avgöra om hon är bra eller dålig?
Ibland dålig och ibland bra, kan man säga så?
vad tycker ni?

Jag behöver dig som vattnet vi dricker och luften vi andas.Även idag har jag spenderat min dag på Gesnäset och det har varit precis lika bra som alla andra dagar. Morgon dagen visar också sol, så jag ska vara tråkig och göra precis samma sak. Det blir nog sista dagen innan helgen också, för på torsdag morgon åker jag till östersund! Men först ska jag fylla på med lite medicin så magen håller sig glad några veckor till!


Sover så piss dåligt på nätterna nu, drömmer en massa galna drömmar. Har tre nätter i rad drömt om att jag varit jagad av en björn och en natt så blev mormor biten. haha. Skrämande, men fortfarande roligt att man kan drömma sånna galna drömmar. Drömmer ofta om att jag vaknar upp och att de står någon brevid sägen, en helt okänd person. Huvva.

idag är det bara 4 dagar till jag får träffa A!

/amanda

More than wordsNi får kalla mig precis vad ni vill, men sedan barnsben har jag varit ett stort fann till Westlife och jag ljuger om jag säger att jag inte är det idag också. Det här är i alla fall en av de bästa låtarna, texterna är viktiga.

5 dagar kvar tills jag får träffa A idag, och jag längtar.

/Amanda


Jag är världen och du med.Jag måste verkligen hitta på något nytt sätt att visa mina bilder på, det är tråkigt att det ser lika ut varje dag! Idag har jag bara tagit det lungt, varit på Gesnäset, där det blev både solning och badning, även fast de har blåst lite idag var det väldigt varmt där. Imorgon lovar vädret det fint igen, så jag gissar på att de blir samma visa imorgon.

A ringde också aldeless nyss och gjorde min dag. Älskar att höra hans röst, jag blir världens gladaste direkt. Bara jag ser att de är han som ringer känner jag hur jag lyser upp. Men jag saknar han något hemskt nu..

OCH vet ni, snart äre yran och det ska bli så skojigt. Jag längtar som ett tok nu! Först två dagar på yran och sedan åker jag hem till min man som jag saknar som ett tok(tror jag sakt de förrut).

/amanda

Fototriss

Jag var inne på Sofies sida och läste om Fototriss. Där är det varje vecka ett nytt ämne och man ska bidra med tre bilder, med just det ämnet. - Veckans tema är vatten!


Mina bidrag:


 Bror och Marit i solnedgången vid Amsvika.Adam när vi var i Italien, där man är tvingad till att ha badmössa.Vatten, en sen kväll vid sjön.


/Amanda

Jag vill ha dig och sommarsol


(Vatten, bror och Marit och ännu mera vatten)

Min dagar har innehållit massa sol och bad precis som igår. Det är så härligt och bara få ligga och döa, sedan kasta sig i vattnet. Jag älskar det och jag älskar att vara på Gesnäset! och ikväll har vi varit i Amsvika och badat, kvälls solen ligger på där så det är jätte härligt på kvällarna. Jag fick även övningsköra lite, var ju ett tag sedan nu!

Igår kväll när jag låg i min säng och skulle sova, så hände det bästa som kunde hända. A ringde, samtalade varade i 53 sek, men som jag saknar han gjorde det hela lite bättre av att höra hans röst i några sekunder. Men, nu saknar jag bara han mera. Tur att han kommer hem snart!

imorgon blir det mera bad och sol!!


/Amanda

jag saknar dig så hemskt!


Det är sjukt att man kan sakna någon på det viset jag gör just nu. Jag har aldrig i hela mitt liv känt en sånn saknad efter någon. Jag skrev bara för någon vecka sedan att jag inte haft ett "behov" av någon människa, men jag tro jag har det nu. Eller jag kan inte säga behov. Men jag saknar A så hemskt så jag vet inte vad jag ska ta mig till och de värsta av allt är att jag inte ens kan ringa han för att höra hans röst. Jag får en sån klump i magen på kvällen när jag ska sova.

det är hemskt.

men älskling jag saknar dig så hemskt.


RSS 2.0