Det ska vara dåligt för att det ska bli bra!

Nu bor jag på Carlshem och det känns faktiskt bra. Efter lite prat med kvartetsvärden har det mesta fixat sig och vi flyttade för fullt i fredags. Vi har till och med så tur att det kommer folk redan imorgon och börja tapetsera om!


Mamma och Pappa har varit hos oss hela helgen. Så vi har donat och fixat nästan varje dag, jag tror vi har hunnit ta oss runt hela umeå, denna helg. Alla affärer utom de som ligger nere på stan, men vi har nog varit på ica maxi fem gånger, om inte mer. Haha!  Igår åt vi i alla fall världens godaste middag på allstar under hockeyn. En god kött bit och smält chocklad samt frukt till efterrätt. MUMS! Mätta och belåtna åkte vi hem och tittade på tv, hela kvällen. För sedan en goood nattssömn! idag har det inte varit lika mycket spring, men vi har hunnit med en del. Jag och Mamma har till och med hunnit att varit på iksu och kört ett gympa pass.


Imorgon är det tillbaka på skolan, lugna dagar nu för tiden. MEn det är nice!God natt!Under all kritik!

Jag har aldrig blivit så besviken någonsin som jag blev idag när jag klev innanför dörren på våran "nya" lägenhet. Den hade allt som jag inte ville skulle finnas. Håliga väggar, fettiga tapeter, vatten läcka i köket, ostädad, inga möbler och allt var så jävla snuskigt. Jag blev aldeless stum av att se allt!


Jag känner mig så fruktansvärt besviken. För som jag har längtat efter denna dag. Jag har vänta vänta och vänta. Men det är väl inte så konstigt detta, för om de är någon som har otur så är det verkligen jag. Så nu kan man väl säga att jag är bostadslös igen, för i helvete att jag ska bo i ett jävla skit hål.

Nej ni.

Det är en mycket besviken Amanda idag.

Fulla dagarJag fann tiden och platsen. Så idag klockan tolv satt jag i Aulan nordic och lyssnade på när Blondinbella föreläste och jag kan inte bli annat än imponerad. Fatta hon är lika gammal som mig, men hon har gjort tusen ggr mer än mig. Så coolt att hon kommit så långt i så ung ålder. Hon verkar i alla fall  vara full av energi och ideér! Jag vet att det är många som inte gillar henne, men jag tycker i alla fall om henne. Absolut en av det bästa bloggare jag vet!


Vi hade även idag redovisning/sammanfattning av våra tovnings studier. Det var väldigt kort och intensiv period av tovning. Men startar redan imorgon upp med garn, vilket innebär massa stickning, virkning och nya experiment. Jag tog även bilder idag på allt jag gjort på tovningen som jag tänkte visa, men insåg att jag inte hade någon kabel, så det får bli vid ett senare tillfälle.


Jag känner även att jag nästan börja bli arg över att jag inte fått min kamera ännu. Så om jag inte fått den innan nästa vecka så jävlar. Haha! Men det känns faktiskt lite jobbigt att inte ha den.


OCH idag hände det även en lite läskig sak. När jag var på väg till aulan så passerade jag massa cheerleders som var på skolan idag för det var någon företagsmässa, det höll i alla fall på med en massa hopp och kast. Så precis när jag går förbi så flyger två av de upp i luften och gör något slag av snurr. Där av resterande står nedanför för att ta emot. Det hemska i det hela är att de missar en av de och hon flyger pang i golvet! Helt galet, jag vågade inte titta men de kunde inte ha gjort annat än ont för den stackars tjejen!

 


Vem vill inte vara Julia?Jag satt och läste VK då jag helt plötsligt såg denna heting. Imorgon hålls det en uttagning till något slag show som ska vara. Det dom söker efter är Julia, MÅNS julia. Romeo och Julia. Vem skulle inte vilja vara Måns julia liksom? Det står att man inte behöver ha någon helst talang, förutom att man ska kunna sjunga. Ha ha ha. Synd, om det inte hade varit för det så skulle jag gått dit och visa upp min charm, det kanska skulle ha funka ;)


På tal om kändisar. Så kommer imorgon Blondinbella hit till Umeå före att föreläsa. Det tråkiga är att det inte står någonstans om var det är eller NÄR det är. Haha, dåligt. Men det kommer väl synas imorgon, för jag tror att de är många som kommer att gå dit för att höra om hon har något vettigt att säga.. Jag skulle vilja gå och lyssna, jag gillar Bella. Dock slår hon inte Katrin, hon är nog den häftigaste kvinna på denna jord.


Men om någon vet var bella håller hus imorgon, kan ni ju berätta.


För nu ska jag försöka sova, mina grannar skriker HÖGT. Det låter nästan som de spelar tv-spel. För jag känner några andra killar som också skriker vid vissa tv-spels tillfällen. Sedan är jag otroligt trött efter en hel dag på skolan, snabbt hem, käka mat och sedan dance arobien. Som var grym ikväll, bra musik är så jäkla viktigt för att de ska vara roligt! OCH vill man ha grym musik och ett bra pass, gå på Dans arobicen måndag klockan 18.15 GRYM!


Natti!

 

 


Back In Umeå

Nu är jag tillbaka i Umeå, efter något som kändes som världens längsta bussresa. Det har börja bli längre och längre för varje gång jag åker. Men det är bara att stå ut, det är skönt när man väl är framme. Dock tycker jag bättre om att åka hem än att åka till Umeå!


I veckan är det en spännande vecka. Den innehåller nämligen en flytt. Jag o Andre ska flytta ihop, tror jag nämnt det tidigare. Men det ska verkligen bli skönt att bo större och slippa vara själv. Jag är hemskt mörkrädd och tycker de är lite halv otäckt att sova själv, men man vänjer sig ju med tiden. Men efter förra veckans alla rån och överfall så ska de bli skönt att flytta ifrån stan!


Nu ska jag sova, för imorgon ska jag på skolan och göra klart det sista inför redovisningen vi har på tisdag!


Kram

Fototävling!


(Självporträtt!)


Jag är med och tävla hos Susanne.
Vinnaren får kameragudien 2010!

Va med du också!


Efterättstips!Tovning

Jag fick en fråga om vad jag menade med tovning och då menade jag såklart tovning med fårullTova kan man göra på flera olika vis. Vi håller just nu på att lära oss de olika teknikerna.

Tovning med sopa
Nåltovning
Tovning med "skrot"
3d tovning
Nunotivning
m.m

Vi får även lära oss att karda.
Vilket man gör för att göra ullen mer lätthanterlig och för att dela upp fibrerna.Detta äpple har jag gjort.
Det är 3d tovning.
Ett exempel bara.

Resterande saker jag gjort visar jag inte upp för det är så fruktansvärt fula. Eller jag har nåltovat en blomma som jag har placerat på en av mina mössor, det blev faktiskt väldigt fint. Jag kanske visar upp den någon dag.


Jag längtar till Sommaren!

Summer

Vilken tråkig människa

Ja, jag vet. Min blogg är tråkig nu för tiden. Inga bilder och inget nytt alls. Men jag ska nu meddela er att min kamera är påväg, ihope och den kommer att använda flitigt när jag har fått den. Emmis, då jäkla ska du få vara modell ;)


Idag har vi börjat med tovning, jag har tovat bort allt skinn på fingertopparna och händerna är helt uttårkade efter all sopa. Detta efter en dag, bara så ni vet har jag tre dagars tovning kvar. PLUS självstudier. Jag kommer inte ha några händer kvar när jag väl är klar med tovningen. MEn det gör inte mig något, för roooligt är det.


Jag vandrade i alla fall ifrån skolan vid halv fyra idag. Dock inte hem utan på IKSU där bodypump stod på schemat. Jääävligt jobbigt var det och jag kunde nästan inte gå ut därifrån när det väl var slut. Så vi få se hur min kropp känner sig imorgon, mör kan jag chansa på! :P


imorgon åker jag hem till Rossön, jag längtar!

RSS 2.0