Nog äre ...

Nog äre fullt upp här hemma med en liten valp, men han sover så bra på nätterna och det är jätte roligt! Det är då tur att han har en lek kompis på gården, men Hedlund är fortfarande lite farlig tycker han! Men det kommer väl med tiden att det börja att leka med varandra, Lukas måste växa till sig lite först.


om ett par timmar..

Om ett par till kommer huset mittemotpreem inte vara lungt och sansat längre. Nej, för min bror kommer hem och då äre kört. Haha, nej, för då har vi en hund i huset och den kommer leva med oss en låång tid. Och det ska bli så roligt att hämta han idag! :) - men samtidigt är jag nervös inför allt ansvar jag har tagit på mig, men jag vet att det kommer gå bra och att mamma ska hjälpa mig, visst mamma? ^^,

imorgon kommer även pappa hem och vi är återigen samlad hela familjen. Så det kommer verkligen bli fullt hus!

Annars mår jag mycket bra och är glad över att sommaren börja komma till Rossön också. Känns att sommarlovet inte är långt bort(kan man kalla det sommarlov nu?) och jag längtar efter sommar, sol och bad!Tänkte tipsa om en blogg också som jag tycker är rolig att läsa, Foki! Tycker att ni i alla fall kan kolla, själv tycker jag hon gör jätte fina lösnaglar och jag fundera själv på att göra sånna och ha på min student! Kanske lite överdrivna, men det är just det som gör dom så häftiga.

Ha en bra dag!

Om allt bara kunde stå stilla för en stund.

All stress och oro som man bärt på i flera veckor börja släppa nu och med det kommer en förkylning som heter duga. Men det är väll bara normalt kan jag gissa.

Lektionerna på skolan avslutas eftersom och det känns verkligen att det snart är slut. Tror inte de är förens nu jag inser vad tråkigt det kommer att bli, vad tusan ska jag ta mig till sedan, då jag inte få fara på skolan och klaga varje dag?

Just nu sitter jag och skriver klart min sista uppsats och inväntar fredag, för då ska vi hämta hunden "Lukas/lulle".
Sedan kommer en ganska lugn vecka, för på fredag kommer inte bara hunden, utan betygen sätts. OMG!^^,

Sedan blir det studentveckan och bal, studentmys och troligtvis massa roligt med klassen. Sedan 11 juni klockan tolv travar klass efter klass ut ur skolan. Gud så jag längtar och fan om inte det är sol den dagen!!SJUNGER OM STUDENTENS LYCKAAA DAAAG!!

When Love Takes OverOm någon vet nån som gör bättre dansmusik än David Guetta, så lämna en kommentar!förövrigt var helgen kung, Sofie och Frida är världens bästa personer!

och jag ska älska dig tills mina lungor inte andas längre.

mitt hjärta är dittDu är den enda och kommer alltid var den enda för mig.
Jag älskar att vakna upp brevid dig varje morgon..
Jag älskar dig mest på hela jorden!

I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you


ölbrännboll!

Några bild från en trevlig kväll, även fast den blev kort.

och ingen längtar till studenten som jag.. jag vill att allt ska vara över nu.


jaaag är sååå glaaaad!


(Bild från kennels hemsida nipornas.se)

För om två veckor har jag en liten bebis hemma hos mig.
Det är en Shetland sheepdog och den är världens sötaste.

Jag, mamma och pappa var iväg och tittade på den igår och den är verkligen världen värdens sötaste. Jag kan knappt bärga mig tills den är hemma hos oss. Han har 6 syskon och de var minst lika söta. Mamma Zelma var en väldigt graciös hund och jag tror att min hund kommer bli detsamma.
 
Vi tog även några kort igår som jag tänkte att jag skulle lägga in.
Han är så himla liten och jag är så glad!

:)

When it was good!Musiken som kommer under och innan sommaren är alltid bra!

Jag tro visst det är över snart

  • Psykologi uppsats
  • Naturkunskap B uppsats
  • Franskan (vilket skämt)
  • Pedagogisk ledarskap besvara frågor
  • Religon livsåskådningar


Det är några saker jag har kvar innan det är över och just nu känns det som det värsta är över och man faktiskt kan börja pusta ut. För det har varit jäkligt mycket ett tag nu och jag tror de var första gången på länge igår som jag inte var tvingad till att göra något!

PÅ måndag är de ölbrännnboll och på onsdag sätter vi på oss mössorna. Det är fyra veckor kvar och jag knappt bärja mig. Vilket lättnad det kommer att bli..SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGAAA DAG!


RSS 2.0