30 oktober

Idag har jag och A varit tsm ett halvt år, det tycker jag vi firar med en fin bild på oss!! Den är ifrån sista April första gången A var här i Rossön hos oss. Denna bild är också den första på oss två ilag.

Ganska charmig va? eller?
Ny designe?

Jag håller på klura på ny designe, tittar runt hos andra och försöker komma på något roligt jag skulle kunna göra.Jag ska ha något med vintern i alla fall, de är en sak jag har kommit fram till. sedan vet jag inte .. faktiskt. Jag tycker de är ganska svårt att få till något man blir nöjd med, så vi får se vad jag kommer att få till.. om jag får till något!

idag har jag bakat bullar och tagit det lungt. Nu är min man här och jag har gjort tacos.

För övrig så hade A läst en kommentar i Aftonbladet idag, där någon smart människa skickat in en insändare där det stod "När man fyller arton år är man så mogen att man får åka ut i krig för att döda och kanske dö. Men när man är arton då är man inte mogen nog för att gå på systemet för att köpa en ynka stark öl"  Vad tycker ni om det? Jag tycker det var ett bra uttalande.


Snööööööööööö
det är så tråkigt när bilderna får så dålig kvalite när man lägger upp dom.

Mr.Magoriums Wonder EmporiumJag tittade för en stund sedan på den här filmen.
Den handlar om Mr Magoriums som äger en leksakaffär och de är inte vilken leksakaffär som helst, utan den är magisk. Barnslig som jag är fann jag den ganska rolig och sorlig.

Jag kastar in en trailer så kan ni själva få en inblick.

och vet ni? Inatt har den första snön kommit, dock så har det mesta smällt bort nu. Men det kommer meraaa trallala!

Viktig detalj.

Jag glömde att berätta.

till min stora lycka var Anna hemma en sväng i helgen. Vi drog en favorit och spelade tp. Hon vann, tyvärr. Om jag minns rätt, men jag var sjukt nära på att vinna.

Nu.. längtar jag tills hon kommer hem nästa gång igen. För det är så roligt att få ha dig här!

Natti!

TUMMEN NER!

Den här dagen har varit den sämsta på länge och ska orkar inte ens lägga energi på att sätta ett betyg på den, för det finns inget.

Men jag älskar i alla fall min karl, han är den bästa människa som finns. Jag älskar han så hemskt! Jag kan aldrig säga det för mycket, för han är helt underbar. Jag älskar dig jag älskar dig och jag ska aldrig sluta göra det heller!!


Kanske ännu tråkigare?

Jag tro visst den här dagen kommer att slå gårdagen i tråkighet. Rossön är nog ett av de tråkigaste ställerna som finns? Visst är det väldigt fint och lungt här, och på sommaren kan det ibland hända något. (ibland!!) Men just nu är det pissigt tråkigt och jaa.. jag håller på avlida!

Jag tänkte att jag skulle börja med mitt historia arbete, men fan heller att jag ska sätta mig med det första lov dagen. Nej fy! Då skjuter jag heldre fram det. Historia är inte mitt favorit ämne och i detta fall gör inte läraren saken så mycket bättre heller. hm..

Nej, undra när min karl ska ta och ringa? så jag får ta och klaga lite grann.

Ha en bra dag!

Jag tro visst tiden har stannat!

Åhhhhh har den här dagen varit världens längsta eller är det jag som har en klocka som står stilla. Vaknade imorse och blev väldigt förvånad av att både mamma och pappa satt vid köksbordet, för idag är det väll måndag? nej nej, det är det inte de är söndag.. så jag vände lika fort och sussade en lite stund till.

Förövrigt har jag inte gjort för mycket idag, hjälp mamma och packetera köttfärs och sedan så har jag städat hos mina kaniner. två väldigt roliga saker! och sedan har jag tittat på klockan och ack så segt den har gått idag, vissa stunder har den nog stått stilla..men jag har faktiskt nästan stickat klart ett par strumport idag!

FÖRESTEN!!! så fick jag träffa Empeee pempee poo min favvorit igår på dollar, det kändes som tusen år sedan och det var så roligt och träffa henne! :) Min goooofiiis!


Men min största favorit av alla i hela världen är Emmis och hon är bäst och åter bäst!!!!!

Bara så att ni vet, det kändes som det var länge sedan jag fick säga det!

Ha en trevlig kväll!


 

A M A N D A


(Fyra år och i Kreta)

Idag har jag namnsdag!

A M A N D A

Grattis till mig!

En trötter!

Ikväll.. är jag hemskt trött.
och min karl är inte här.

men jag älskar han lika mycket ändå!


RSS 2.0