Trodde jag ja..

Tro ni inte att det ringer en kvinna idag och säger att min uppkörning på torsdag blir inställd? Japp, precis vad som hände. Jag kommer aldrig få detta körkort.. men, ska försöka se det positivt och tänka på friheten Sofie skrev om i en kommentar. För jag tro att körkort ger det.. mycket frihet! Så positiva tankar.. Jag får ju träna lite mera nu när det blev fram skjutet.-DOCK så måste jag vara med på jämställdhets dagen på skolan på torsdag. blä.

imorgon slutar vi tidigare och min trogne vän ska köra bil. Skönt att få komma hem lite tidigare, så jag ska skriva klart min uppsats om amish och därefter göra något, annat trevligt. baka en kaka kanske!Amanda

Föresten Äm, så var din översättning ganska bra.. det var någon mening på slutet(som inte ens jag kan översätta) som jag tro blev fel!;)

En dikt som jag tycker är en riktigt hit!

Je vill himmeln ske si ut som jola
vill ha skojen å måsan å bera.
å grönte e´löuv, som lukte gott om våurn.
Je vill ha solnedgången över fjälla
å måunskene å jolberställa
n´tör n´sommarbacke å grese över gåurn
n´bäck som glittre
å ´blank e´tjarn
å fågelkvittre som tin henn varn.
Je vill si vit n´snö som fäll å fäll
Å fuhllt ma stjarna n´mårsk n´kväll


Är det någon som klara av att översätta vad som står?

Ta en titt!

(klicka på bilden för att komma till hemsidan!!)


Jag tycker faktiskt ni ska ta och titta in Fridas hemsida, som har varit mitt projekt i några veckor.
Lämna gärna en kommentar till Frida och en till mig om vad ni tycker!
Kritik tar jag mer än gärna emot!

www.fridalinner.se

Sedan tycker jag också att ni ska tipsa om Frida till nära och kära!


Jag är en lat hund!

Idag när jag kom på skolan räknade jag ganska fort ut att dagen var väldigt onödig. Så jag skrev mitt franskaprov och satte mig på bussen hem. Väl hemma så käkade jag lite mat och tänkte skriva på min uppsats, men somnade istället på soffan.

såå.. nu några timmar senare ska jag ta mig i kragen och skriva lite!

Vad gör ni idag?


amanda


ursh!

Jag hatar söndagar..
för efter kommer måndag!

Jag försöker i alla fall...

Jag försökte tänkte positivt igår morse när klockan ringde halv fem. Jag bet ihop, tvingande upp A som så snällt skjusade mig till strömsund så jag kunde ta mig till Östersund och göra körkortsutbildningen.. Så nu är det gjort och jag kan meddela alla som ska göra den, att de var inte farligt alls.. utan tiden gick fort och man tittade på massa film.

Veckan som kommer innehåller mycket läxa och en skrämande uppkörning, men jag åker dit för att göra mitt bästa.

nu ska jag snart på Rossöns årliga skoterklubbsfest, det blir nog.. intressant. Tur Emmis är med mig!!!


Amanda

FEL JÄVLA HELVETES DAG!

Just nu känns det som jag bara vill lägga ner allt som har med mitt körkort att göra. Allt går bara emot mig, det är inte meningen att jag ska ha det dära jäkla körkortet. Inte nog med att jag flera gånger i veckan är dödligt nervös inför varje körlektion, att jag körde på teoriprovet.. nej nej, idag när jag var i östersund och skulle göra riskettan(ny skit som man måste göra, om alkohol och droger) då hade dom meddelat mig FEL DAG!

och det känns som att .. det var droppen. Jag skiter i det hära. Jag blev så fruktansvärt arg. Plus att hon som jobbade där inte hade mycket att säga. Jag tro inte jag har varit så arg någon gång förut. Fel dag, dom sa fel dag och här sitter jag och åker buss 34 mil för att få veta att de är feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel dag!

Efter de fick jag spendera två timmar på busstatioen med alkisarna. Men de är väl där jag ska vara.. dom har ju inte heller så mycket till körkort.

FEL JÄVLA DAG!!

Okej okej!

Det är okej att missa på ett prov. så nu känner jag mig okej. Det gör faktiskt inget.

imorgon är det en ny dag, så de är lika bra att glömma de dära och fokusera på nästa uppgift som nu är en uppsats i religion. Jag skriver om Amish folket, så om ni har något intressant att dela med er om dom så får ni mycket gärna göra det.

Nu ska jag ta min tisdag-spruta för min äckliga mage.

sedan borsta mina tänder!

imorgon får jag träffa ämpe :)

Jag vill bara att allt ska ta slut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så skollej!
Vad i hela friden ska jag ta med till?

Jag tro att jag för första gången i mitt liv skrev ett IG idag. Jag har aldrig kännt att de har gått så dåligt på ett prov som det gjorde idag. Men jag kan ju inte skylla någon annan än mig själv. Så jag skuller mig mig mig mig. Dåligt amanda, dåligt!Läser världen hemskaste bok just nu, "14 år till salu" heter den och är en sann svensk historia. Imorse när jag läste den på bussen var jag tvungen att lägga mig ifrån den för att jag börja må illa. och de var inte de att jag läste och åkte buss, utan boken är hemsk! huvva. men de är sånna böcker som är bäst enligt mig.. men det skrämmer mig lite, hur hemskt de egentligen kan vara och hur man kan gömma så mycket inom sig.

Detta är en bok om en helt vanlig svensk 14-åring som prostituerar sig på nätet.
Jag kan inte låta bli att längta efter sommaren när jag tittar igenom mina bilder.
Ni har väl inte glömt min hemsida, dock inte så mycket uppdaterad.
www.amandanolsjo.se.nu

blääääääääääääääääääääääääää!

Imorgon händet det. imorgon har vi världens fetaste prov på politiska ideér och det enda jag kan är vad dom olika ideologierna står för. hahahah. vilket skämt, det här kommer nog inte sluta lyckligt för fröken Nolsjö. Jag kommer aldrig bli rik och tjäna miljoner, få bo ett fett hus och har feta jävla bilar. icke. Ideologierna förstör min framtid.

så.. därför ska jag nu borta gaddarna, lägga mig i sägen och läsa allt jag har filosoferat ihop och lära mig det. UTAN TILL! För jag ska ha i alla fall ha Godkänt. Om jag inte får det, äre lika bra att jag flyttar ut i boa med råttorna.


föresten var det världens tråkigaste skoldag idag.. Jag funderade på att åka hem. Men jag bet mig i läppen och stannade kvar. Jag är duktig.


och detta inlägg innehöll inte allt för mycket vettigt!

föresten fick märta mig att inse att nästa veckas torsdag kommer fortare än jag trodde.

RSS 2.0