njuter

Solen skiner och termometern står på över 10 plus grader, syrenen har börja slå ut och sommaren är helt klart här nu. Min prins sitter i tv soffan, jag har tusen läxor och mitt liv är bra. Vad mer kan jag begära liksom?


:)

njuter

Solen skiner och termometern står på över 10 plus grader, syrenen har börja slå ut och sommaren är helt klart här nu. Min prins sitter i tv soffan, jag har tusen läxor och mitt liv är bra. Vad mer kan jag begära liksom?


:)

Galen!

Nu såhära 188 dagar innan jag fyller arton jävla år och såhära fem skoldagar kvar innan jag får sommarlov har jag gått och blivit galen. Jag har tusen saker jag måste göra, men jag gör dom inte. Vädret är toppen och jag vill bara vara ute. Vem bryr sig om en jävla stastiskik undersökning när det är världens bästa foto väder ute? Inte jag i alla fall, skiter i allt som har med skola att göra.

Idag fick vi tillbaka nationella i matte, jag blev besviken. Men ändå bry jag mig lika lite som med allt annat som har med skolan att göra. Men lite surt var det allt, ett poäng, ett jävla sketet poäng, fundera på att döda mig själv! Men det gjorde jag inte, utan började istället blicka framåt mot morgon dagen då det är torsdga och världens bästa dag på veckan! Gissa varför? ;)

Mycket skit som sprids nu, men jag orkar inte bry mig. För det är snart sommarlov och det ska bli skönt! :) men jag blir bara så besviken. Men ska inte gå in på det.

Nästa fredag så fyller Hailey år och vi åker till Stockholm för att titta på Celine dion, det kommer bli mys!

Men vet ni? Jag längtar efter min prins, och nu kan jag faktiskt räkna timmar istället för dagar. Det är en mycket posetiv sak.Tillbaka till mina böcker och statistiska undersökningar!

   PUSS!/A


Frankrike!

Tänkte jag skulle skriva ner några rader om våran frankrike resa. Men igentligen har jag inte orken att skriva, känns som det enda jag gör nu på veckorna är att sitta vid datorn och skriver och skriver och skriver ännu mera. Men ska kasta in några rader!

Torsdagen:
 
Klockan ringde 04,00 och då hade jag redan legat vaken för länge, så jag klev upp och kasta ihop det mesta innan Emma kom och hämtade mig. Väl framme i strömsund, mötte vi upp resterande av klassen och åkte sedan vidare med buss till Östersund. Därifrån blev vi tvugna att flyga först till Umeå och sedan vidare till Stockholm, skulle igentligen flygit direkt till Stockholm, men det gick bra. Förutom att landningen i Umeå inte var den trevligaste! Eftersom det blev lite föresening, blev det inte som det skulle bli.. en väldigt lång väntan i Stockholm, utan det var nästan direkt in i nästa flyg och vidare till Paris, där det blev desto längre vänte tid. I Paris blev det lite mat på mc donalds, innan vi klev på det sista planet till Strasbourg, där vi fick åka taxi och vissa av oss fick åka väldigt snabba taxier, tro det gick runt 220? vid hotellet var det inte mycket mer än uppdelning av rum och god natt, jag hamnade iaf med de sköna damerna Malin och Emma. Men vi fick också sällskap av Maria och Maja innan vi somna.


    

Fredag:

Tidig morgon för att skynda vidare till Eu-parlamentet där vi skulle vara runt halv nio. Väl där fick vi frukost, som bestod av en bulle med massa choklad i och lite jucie. Sedan hände det massa intressanta saker, för det mesta en massa prat och lyssning för oss. Sedan blev det lunch som bestod av kycklingfile, och under tiden hade vi även eurogame, som gick ut på att man skulle leta upp tre från andra länder och besvara frågor på olika språk! Efter det blev det mera prat och diskutioner. Allt avslutades med en lite tävling för de som hade bäst poäng i eurogame och något flaggtåg. Glada och halvt hjärntvättade åkte vi tillbaka till centrala strasbourg för att njuta av en god måltid, som dock inte blev så extremt god, men rolig! Efter det blev det tack och godnatt för lärarna och vi drog vidare och drack, lite smått och gott! Även träffade vi några trevliga engelskmän som vi hängde med hela kvällen i någon park.

     
    

Lördag:

Uppe med tuppen även idag för att hinna att upptäcka strasbourg innan vi skulle åka hem. Vårat första mål var katredalen som var enorm och när man tittade på den var det precis som man tappade all luft i kroppen. Vi betalade 40 kronor för lite motion upp på toppen av katredalen, där utsikten var helt galen!  Efter det blev det lita vila och vidare för en guidad tur i båt runt strasbourg, kanske inte roligaste vi gjorde.. MEN det var mysigt! :) Sedan efter en lunch på mc donalds träffade vi engelskmännen igen och det blev lite shopping och massa skratt. Kvällen blev som kvällen innan, massa busig och vi hängde även denna kväll med en massa engelskmän, även kvinnor! Haha, halv elva hade vi lovat att vara hemma, men vi kom en halv timma försent efter vi missat tre tåg, men vi kom hem iaf! :P det som räknas!

    


Söndag:

En hel massa resande och dryg tid på arlanda i stockholm. Väl hemma i kalla östersund åkte vi med 22,10 bussen och var inte hemma i Rossön förens ett.  Men då ska ni veta att sängen var väldigt skön! :)

 

Om det intressera någon att titta på flera bilder från min frankrike resa rekomendera jag er att titta in min bilddagbok, där jag heter Mittemotpreem.  Prova klicka här! och ange lösenordet sommar.

En resa med minnen för livet!


/amandaHum.

Min lovade uppdatering kommer inte bli av idag, kanske inte imorgon heller, har sjukt mycket att göra. Men lovar att jag ska berätta om min "trip for life" någon av de kommande dagarna framöver.

Känner att de är för mycket som händer just nu. och jag beter mig tydligen väldigt dumt och det blir en massa onödigt tjaffs. Vet faktiskt inte vad jag har gjort för fel mot en person, men det brukar ju gå över. Men lite smör löser man allt, men denna gång ska jag inte smöra något, utan jag låter det bli som det blir. Men för en annan person ska jag smöra, för jag är också dum, de är inte bara du... och jag smörar mer än gärna för dig!!


nu måste jag verkligen sova för att klara morgon dagen, är inte allt för pepp. Längtar till torsdag, för jag saknar A. En hemsk massa, det hoppas jag han vet också..

måste skriva förlåt ikväll, för mitt humör när jag är trött och när allt inte blir som jag vill. Förlåt! Förlåt!


/aWhats happends in Strasbourg stays in strasbourg.

Nog fan är Sverige ett underbart land.

efter två sjuk roliga dagar i Strasbourg sitter jag nu på arlanda och väntar på att vi ska få hoppa på ett tåg hem till mitt älskade hem. Men mest av allt skulle jag vilja åkt till A, saknar han något hemskt nu.


återkommer imorgon, men bilder och hela skiten!

Påtal om rubriken ska jag berätta om den imorgon igen!


/amanda

04:25Du är som allt socker i hela världen + allt annat!Nu drar jag till La France, take care!


fjärilar i min mage

Frankrike, imorgon åker vi, helt galet. Känns som det var igår vi började tala om att vi kanske skulle få åka. Men nu imorgon så sitter jag på ett hemskt plan påväg till Strasbourg. Och jag är livrädd för att flyga, jag undra hur det kommer sluta? Sammanlagt kommer det bli sex starter och sex landningar med planet. Det är det värsta! Men när vi väl är framme tror jag att det kommer bli väldigt skojigt!

Imorse hade vi idrottsprov, det gick bra! Men jag satt hela kvällen igår och tränade in alla muskler och skeletts namn, men inget av det var med på provet. humf. Men det gjorde inte så mycket, provet var fort gjort och sedan började vi inte förens halv tolv. Frankska, matte där jag trodde jag skulle få lite hjälp men icke, fick ett betyg samtal iaf. Sedna avslutade vi dagen med liten samhälle och snack om morgon dagen. 06,10 går bussen mot östersund.Just nu håller jag på att packa ihop det sista. Verkar som det kommer bli varmt men mulet, spelar ingen roll hur vädret är. Kan aldrig bli sämre än vad vi har här. Lånade mig tre böcker igår som jag ska ha med mig till la france, så jag har något att göra, en vanlig bok, en om klimatet(bra inför min räddning av världen, kan rekomendera att läsa "100 sätt att rädda världen på..) och äntligen fick jag låna boken "mvg i allt", ska bli intressant och läsa vad den innehåller för lurefaxiga saker!


resterande av kvällen ska jag ta det lungt, bli grey´s och sedan avslutar jag kvällen med ett långt telefon samtal.

Det här är allt ni får från mig innan frankrike, jag kommer saknar er, men inte lika mycket som jag redan saknar en annan person! ;) min A! 

Take care!

/amanda


Paus.

Just nu har jag en liten paus i mitt läxläsande, jag började läsa för tio minuter sedan och är redan trött. Känns inte som jag går samhälle när jag nu sitter och försöker slå in alla musklers och skelettes alla namn. Men det är något man tydligen måste kunna, jag måste i alla fall kunna det någolunda imorgon när vi har prov på det.

Idag var min första skoldag på mer än en vecka. kan erkänna att de faktiskt var ganska skönt att komma dit och höra allt skit snacka och träffa mina lovely friends igen! :) Morgonen började i alla fall med nationella i matte, det gick som det gick. Kan inte säga att de gick dåligt. tråkigt nog fick man inte gå på toan under provet på fyra timmar, skulle haft något med mig att pissa i. (skämt-o-sido) Tur att jag var klar redan efter två timmar. Vi åt lunch, Emma drog hem to Rossiland och lämnade mig kvar, eftersom jag halv två skulle ha nationella i Engelska. Och som ni alla kanske vet, är jag och engelska inte så bra vänner. Men jag provade och svarade på allt jag förstod, så jag är glad!


nu sitter jag som sagt här och är lat istället för att läsa min läxa, läste just Robins blogg och jag fick mig ett gott skratt. Måste citera vad som stod "Det som jag har haft mest problem med det är att solen lyser en aning starkare här, än vad den gör hemme i byn.. Så just nu kallas jag för polkagrisen,, men det kan jag ta så länge jag kan kalla Jönsson för grisen:-)" Han befinner sig just nu på kreta på träningsläger, ni kan ju hoppa in och läsa hela inlägget här. Tråkigt att vädret är så bra där, idag har det snöat "lapphandskar" här och spöregnat! Jag undra när sommaren ska anlända till Rossön?

Imorgon är det min sista dag hemma hos mor innan jag lämnar Rossön och Sverige för Frankrike. Det känns spännande och nervöst!

Herre gud, jag måste sluta skriva dessa långa inlägg. Vem orkar läsa allt strunt?/amanda

Åh gode gud.

Kan någon rädda mig ifrån alla dessa läxor och nationella prov som kommer fortare än vad jag vill emot mig. Inte hjälper det att jag förra veckan var hemma och var sjuk. nej, bara för att man är sjuk får man extra grejer att göra. Och inget får man veta heller, de här är helt sjukt. Jag förstår inte och kommer aldrig fatta varför alla lärare lägger allt innan skolan slutar? Men som jag skrev till min mycket saknade Martina ikväll.. Det är bara att kämpa, för snart äre sommarlov och sedan börjar vårat sista år av gymnasiet!


Den här dagen har varit den längsta på länge. Hela huset har varit tomt, ingen att prata med, ingen att reta, gosa med, snusa på, skratta med. Nej fy, hemskt! Bara jag och massa musik. Inte något roligt alls. Från att vara sex stycken till att bli två är väldigt stor skillnad. Det blir tomt fort! Sedan att gå runt och dra själv är skita tråkigt. Jag har i alla fall städat, sedan har jag försökt göra massa läxa. Försökt mig på matten, men jag förstår inget, så jag vet inte hur det kommer gå med nationella imorgon, ett lycka till kanske kan hjälpa ;)

Har varit och surra med Emma ikväll, hon är en bra prat fia. Världens bästa Emma i alla fall, vet ingen som står ut att lyssna på all skit jag kommer med lika bra som hon. Emma är en bra människa, den bästa enligt mig! :)

Himlen var så konstig ikväll, så jag var tvungen att ta en bild med min mobil när jag cyklade hem. När man tittade åt ett hål var det hel fint, men åt andra håller såg det ut som regnet bara öste ner! Känns hemskt skönt att få åka till Frankrike på torsdag till värmen, tro det var 28 grader där idag. helt sjukt! Börja kännas roligt att åka nu också, kommer bli mycket bus och nya saker att se på! Skoj skoj!  /amanda


RSS 2.0