Testar och blogga från mobilen!

Tar och prova om de här funka :) kanske kan bli några fler inlägg då!

Är hos Berit där Anna är hemma med finisarna :)


Om ett skratt förlänger livet så vill jag alltid leva med er.Har jag någonsin berätta för er vad dessa glädjespridare betyder för mig?


i can be your IT girl.

Hur skönt ska de inte bli att komma hem imorgon?


Im gona marry the night.

Jag skulle vilja säga att jag är klar med tentan och är nöjd. Men så är det aldrig, jag kan sitta och klura och vända på saker tusen gånger om. Så nu kan jag inte skriva mera och jag kan inte heller säga att jag är nöjd förens jag har fått betyget. Är rädd för att jag ska få omtenta, skulle vara ganska typiskt mig och min.. otur.

Har varit sjukt trött två kvällar i rad nu och har däcka innan Sofia ens hunnit släcka lampan. Helt sjukt, men jag sover så bra när jag har någon som sover här med mig, så de kommer bli tungt och tomt när Sofia åker <3 Tur jag har flera fina flickor att tvinga hit ;)

Hade ställt väckaren på 6.15 imorse och trodde inte att jag skulle kunna öppna ögonen, men de gick och jag klarade av att jobba galant. Har börja komma in i det ganska bra och gamlingarna är så söta med mig.

Sedan, vilket väder vi fått här idag. Jag bylta på mig massa kläder imorse och tro att de är 18 grader i solen, trodde jag skulle dö när jag cykla hem, helt helt sjukt. Men jag klagar inte!


sommarens grymaste bild, kan inte annat än älska den och dom som är med på den!

När man har tenta hemma.

Haha! Jani, nu har jag suttit i här i några timmar och försökt få till några vettiga svar på hemtentan. De går sådära kan jag berätta, har i alla fall svara på alla frågor, men är inte nöjd med några svar. Haha! Men de löser sig nog, lämnar den för idag och fortsättar imorgon, man bruka få ett annat perspektiv på det hela då.

Ska först och främst tjäna lite pengar mellan 7-12 och sedan finslipning. Får se vad kvällen bjuder på, sista kvällen med Sofia här.. :( Vet inte hur det kommer gå att sova utan sällskap till februari. Tungt läge, tro jag låser in henne på toan ;)


Nu ska vi fara och joina Sandra på hockeyn! <3


Tvätta, städa, diska och tenta.Jag gör allt som MÅSTE göras ikväll för imorgon har vi våran första tenta. Som tur är det hemtenta så jag får använda mina böcker. Men jag är ganska bra på att hitta på andra saker jag ska göra än att plugga.Men det har gått ganska bra endå, har redan blivit godkänd på tre seminarium. Idag åt jag morötter i geleform och de var nog något av de vidrigaste jag äte, så de ska jag aldrig någonsin servera till en människa. Stackars den som äter det!

I söndags hade vi flickor myskväll med middag på olerys och sedan bowling. De var första gånger för mig. Jag kan citera Emilinda "Amanda, om jag hade en egen bowlingbana skulle du aldrig få spela" Haha. Det small så fruktansvärt högt varje gång klotet tog i marken så jag trodde de skulle gå rakt igenom. Men jag gjorde ändå två strikar ;)
Nu ska jag virka en mössa.

.......................

everything is gonna be alright<3


Min finaste kille.
Love it.David Guetta ft. Usher - Without You


Denna låt går på repet hos mig nu, älskar den.


SERIÖÖÖÖST?

Jag har vänta i 1,5vecka på ett par böcker nu, hur länge ska de behöva ta?

RSS 2.0