Gruvsamt och lingonskogen!

Jag blev psykiskt utmattad efter förra inlägget tro jag. Jag tänkte så att jag svettades ut flera lite den kvällen, ett tecken på att hjärnan har stått stilla väldigt länge, men tro de eller ej så fick jag till en halv one piece innan tyget tog slut och jag glömde och köpa mera i helgen när jag var i Östersund.

Helgen i Östersund var i alla fall braig, lite tjej tid med de finaste. Marite var som vanligt proppat och trångt, så jag åkte hem vid ett och somnade sedan som en stock. Söndagen var lugn, lite max mat och bilkörning. Sedan spenderade jag kvällen med mina älskling som hade varit i björnskog hela veckan!

Igår jobbade jag min sista dag på hemtjänsten i Hoting, jag kan inte mera än tacka Emma för att hon fixade ett super jobb till mig i sommar. Det har verkligen vare super kul! På kvällen hade mina små kusiner fotbollsmatch emot Tåsjö och jäklar vad roligt de är att titta på, de spelar så himla duktigt!Idag gruvar jag inför morgondagen och mina första dag på hemtjänsten i Lugnvik, det jag gruvar mest för är att cykla dit. Haha! Men sedan kommer de nog att gå bra, hoppas jag i alla fall! :) Men jag har även hunnit och vara i skogen med mormor o plocka lingon, inte illa pinkat!Nu ska jag packa och fortsätta gruva.

One piece eller något där imellan?

Ojoj! vilken lång dag det här gick och blev, men man ska väl ha sånna dagar också. Tiden står stilla tro jag till och med. Men de är oftast sånna dagar som dessa som jag får mina utom ordenliga fixar och trixar ideér så idag har jag påbörjat projektet "göra ett mönster till en one piece" och jag har redan huvudvärk. Men de jag är mest irreterad över är att jag inte har mönsterpapper, för de är inte speciellt roligt och sitta med massa bakungspapper kan jag berätta.

Men om de bli som jag vill ha jag de klart redan ikväll och om Adam har tur så har han en ful onepiece till veckan. Haha! Jag blir nöjd om jag får ihop något, jag bruka oftas ge upp ganska fort och mina projekt växer på hög. Om de inte handlar om Robin mössor eller något annat i den stilen, då rinner de på utav den och allt är gjort på en sekund.

Annars händer de inte så mycket, sitter och väntar på att de ska bli kväll så jag har någon att umgås med mer än Lukas, han är inte så talförd...


Vad har ni för er idag? Några nya dumma ideér som ger er huvudvärk?


Jag återkommer med resultat ikväll, om de nu blir något reslutat alls? ;)


Ålviken en sväng.

Igår tog jag inte så mycket pack och drog till A i Ålviken. Där det är björnjakt i veckan. Det har faktiskt till och med skjute en lite björn, mycket bra tycker jag!

Jag kom inte fram förens igår kväll och vi hann inte göra så mycket. Idag har solen varit framme så vi har varit ute i skogen o plocka svamp, fixa med ved och blivit bjuden på våfflor en perfekt dag enligt mig. Men jag rullade hem igen vid tre.

Är så impad på André som är som ett uppslagsverk för svampar. Man behöver bara peka så säger han sort, jag kan inte se någon skillnad alls och skulle nog dö om jag gick själv i skogen och plocka. Allt jag hittar är giftigt. Dock hittade jag två Karl Johan utanför deras stuga, vilket gjorde Andre lite impad. ;)

Något som var väldigt äcklig i skogen var alla jäkla lemlar, de kryllade av dom. Nästan så att de sprang upp efter benen på oss.. ursh. De är som små hamstrar som springer lösa, katterna är som galna. Igår hade två katter tagit 14 lemlar om jag inte fattade fel, fatta vad äckligt!Min bästa <3

Regningt och jobb(igt)!

Ursh vilken jäkla regndag. Men de gjorde inget för mig, för jag har jobbat hela dagen. Tråkigt dock för barnen som vill vara ute och leka, men vi har dragit på regnkläder och varit ute. Som tur var sprack de upp mitt på dagen och solen visade sig till och med, senare på eftermiddagen öppnade sig tyvärr himlen igen. Tur att de är lov och barnen får se film.

Annars är jag fortfarande i valet och kvalet gällande arbete. Men som de ser ut nu flyttar jag till Östersund, vilket känns bra. Tro att de mesta kommer att lösa sig när man väl är där. Tur man har många vänner som ger mycket goda råd, fick detta på FB och de fick mig nog att bestämma mig. "Nya utmaningar är att rekommendera. Det ger alltid något positivt i slutändan."

Ikväll har jag varit på prommis med mor, vi gick på öhn där moster och mormor bakade tunnbröd. Finns de något bättre än nybakat tunnbröd? Nej.


lite bilder ifrån min helg.Jag och mamma var igår och plockade blåbär. vad passade inte bättre då igår kväll om inte en blåbärspaj? mums!Jag har lustläst denna hemska bok i helgen, helt sjuk. Äcklig.Fredagsmys!


 
En promis med Lukas idag.
I mina nya thigts ifrån Robins rosa produkter, skit snygga och sköna. Köp köp! :) Billiga också!


en hemsk natt!

Igår kväll när jag skulle lägga mig hade jag en konstigt smärta bak i nacken. Inte så mycket mera med det förutom att jag förberedd mig på nackspärr idag. Kunde inte heller sova på armen igår kväll. Vaknde inatt av en fruktansvärt smärta ifrån axel ner i vänstra armen och sedan klockan två i natt har de varit samma gnaggande smärta, vi provade först med alvedon, funka ej. sedan värme, blev ännu värre. Sedan provade vi en ispåse och de gjorde de lite bättre och jag kunde sova lite... Jag undra dock fortfarande vad som spökar, men jag hoppas de går över snabbt.


Annars hände de inte mycket. Jag står mellan två jobb och min man är ute och jaga björn! Jag hoppas han skjuter alla som finns i Ålviksskogen så jag slipper vara rädd på nätterna när jag ska ut på dasset! haha!

Jag inleder min sista vecka ledigt imorgon med jobb på friskolan. Trevligt! jahaa?

Igår fick jag två jobb, oftas så kommer jobben samtidigt till mig. Helst på samma dag också, vilket gör att allt bli så förvirrande, först är man skit glad för man fått ett jobb och sedan blir man bara förvirrad för man inte vet vad jag ska välja.


Så nu ska jag fundera riktigt på detta, så får vi se hur de blir.

framgång och motgång. Jag vill bara ha en.

Jag är väl precis som alla andra som går hemma, vill att allt ska hända direkt och om något går emot mig känns det som allt är omöjligt. Men ändå tycker jag att jag har blivit en riktig kämpe under de senaste åren och ger inte upp utan jag kämpar på.

Idag var de meningen att jag skulle åka till Östersund, men de blev inställt då den personen jag skulle träffa var sjuk. PANG, bakslag för mig. Dock hoppas jag på att hon blivit frisk på torsdag och att jag får positiva besked så jag slipper vara arbetslös.Hur töntigt de än låter så är denna låt den bästa pepplåten, lyssna på texten.this is mesuper tönten. hehe


Back home.

Jag är hemma i Rossön igen och har snart tagit mig igenom en dag som arbetslös. Vilket har varit helt okej, jag har legat på soffan med huvudvärk och snuva, men de är nog smällar man tar när man får för mycket frisk luft! ;)

Dessa fyra dagar i Mosjön har i alla fall varit mycket kul och vi har haft fullt upp hela tiden. Mosjön är otroligt vackert och rekomendera er alla att åka dit och titta på fjällen och andas den friska luften.


RSS 2.0