Jag känner mig lite N E R V Ö S

Klockan börja närma sig nio och jag börja bli nervös. Jag är inte lika tråkig som jag kommer framstå som, hoppas jag! haha.

it´s all comming back to me nowHUR roligt kommer de inte bli ikväll på Kenza & Tyra show, jag är spänd av förväntan att uppleva en av mina bästa dagar igen. Skit samma om jag framstå som en super nörd, det var fortfarande en stor grej. Jag hoppas ni tittar för det kommer jag göra.

De har redan ringt mig ifrån Mc donalds tre gånger och undrat om jag inte kan jobb idag. Sista gången fråga de om jag inte kunde komma tidigare imorgon, kommer bli ett bra jobb detta för mig. Redan eftertraktad ;)


Full rulle, men just nu frulle.

Jag sitter och äter frukost samt känner en liten blykeps i huvudet. Hade min första dag vi kassan igår och skulle ha kommit hem halv åtta, men dök istället upp halv tre i natt då jag fick hoppa in och jobba. Ganska stressigt då det var min första dag vid kassan och jag har kassa skor som jag glider runt på. Vid halv tio hade jag en grööön jävulsk ryggvärk och trodde jag skulle dö, men efter lite rast och hamburgare var jag fit fore fight igen.

Idag jobbar jag 11-19 och sedan åker jag nog hem till Rossön med den senare bussen. Eller min snälla bra hämtar mig i Strömsund.

Och nu ska jag berätta en rolig greeej, på torsdag startar Kenza & Tyra show och gissa vad, jag kommer att vara med, såååå NI MÅSTE TITTAA! alla nyfikna själar som undrat vad jag gjort i Stockholm kan på torsdag klockan nio se det på http://nyheter24.se/kenzatyrashow/. Det kommer bli spännande även jag är nervös eftersom jag vet att jag sa lite roligt saker. Haha!

Nu måste jag klä mig och skynda iväg!

i wanna dance the night away

Gårdagen gick som på dans och jag var nöjd när jag gick ifrån mitt första pass på Mc donalds. Inte var de så läskigt som jag trodde, lite halkigt kanske, men de löser sig ganska snart då jag slipper glida runt på mina converse där inne. Nu kan jag i alla fall fritera pommefrits och ska nog överleva ett arbetspass där själv nästa gång. 

Ikväll ska jag få lära mig att jobba i kassan, vilket kan vara lite jobbigare men det ska jag också klar. Jag har både idag och fem timmar imorgon att öva med min handledare vid sidan om.

Nu ska jag snart vandra ner på stan och inhandla svarta strumpor, vilket är ett måste på mc donalds. ;)Dag 1

Idag är det min första dag On-floor på mc donalds, det känns lite spännande. Hoppas att jag ska klara av detta utan att dö eller bränna ihjäl mig. Men det ska nog gå bra, har ju en handledare som ska hjälpa mig tills på onsdag. På fredag ska jag klara av att stå på egna ben!

Nu måste jag åka iväg till hoting så jag inte missar bussen.

Ha en bra dag!

Mera Melker!


Överlevde.

Idag har jag gjort något som de flesta stockholmare aldrig upplever, jag har plockat potatis i över två timmar och jag överlevde, helt otroligt. Men imorgon kommer jag ha ont överallt, men de passar bra till mina första timmar på mc donalds. Nu tittar jag på fullt hus, en gammal goding, inväntar middag och Andre.


Vad har ni gjort denna söndag?

Och jag vill bara sjunga..

Jaa må hon LEEEVVAA :)

Idag fyller världens bästa Sofie 20 år. Jag hoppas att du får världens bästa dag.

Om det är någon som lyser upp mitt liv, så äre du!
Dj ClabbeOm ni som mig, har tråkigt en fredag eller lördag kväll måste ni starta radion runt klockan sex och lyssna på Dj Clabbe, sjukt bra musik och han gör så mycket roliga ljud så man kan inte låta bli att skratta.


Allt för min syster

Igår kväll såg mamma och jag på allt för min syster och därför tänker jag rekomendera den till alla som inte har sett den, för den var väldigt fin och sorlig på samma gång.och ikväll ska jag se The Last Song, vilket Emmis har rekomenderat starkt till mig!
Emmis som ikväll åker iväg till Grekland utan mig, men de får väll gå för denna gång. Jag var ju i Italien två månader utan henne ;)

RSS 2.0