Damp.

Tänkte jag skulle göra en års resume som förra året, men eftersom våran stationära dator i stortsätt håller på dö. Så kan jag inte lova er något.. argg.


I år vare en jäkla jul

Nu är jul över för detta år och jag tro nog alla är lika glad för det. För nu inväntar vi det nya året och allt som ska hända. Detta år spenderades julen i Rossön som jag nämnt tidigare. Och självklart kom tomten till oss även detta år. God mat, gott sällskap, MYCKET julklappar, sen kväll och braa jul!


Juldagen spenderades i Sollefteå med gott sällskap, vaknade på lördags morgon, inte så pigg. En illa mående pojkvän. Hm.. Känns inte bra. Men visade sig efter ett samtal med bror att hela 10 stycken låg i magsjuka av släkten och där av jag o Andre inräknad. Så inte allt för roligt har vi haft det, men nu börja det gå emot bättringsvägen igen.


Dess värre hade jag bara en kompakt kamera att fotografera med då jag sagt hejdå till min nikon, japp. Jag sålde min stora kärlek. Osäker ännu vad som kommer att bli min nya, men har mina planer. :) Något bättre och snyggare;) haha, nejdå! Men ni får i alla fall lite bilder. 


men, några som har råka välja samma kläder denna kväll?


Flera bilder kommer sedan då jag känner att jag har lust.

Hoppas alla har haft en bra jul!


en väldigt GOD JUL!

God jul mina kära trogna bloggläsare!Även denna dag måste jag än en gång hänvisa er till en av mina bästa vänner Viktor.
Bara för att ni ska få en så bra jul som möjligt.

http://www.vickehallon.blogg.se


Nedräkning

Jag har börjat räkna ner dagarna, till kanske en av de bästa dagarna på hela året. Dagen då jag få ha varenda en av alla jag tycker om som mest runt omkring mig. Alla i ett och samma hus, ihop tryckta men ändå känns allt så bra. Julafton är underbart hos mormor, god mat och mina favoriter. Kan de bli bättre?


Imorgon ska granen kläs, men nu först idag ska jag till mormor och hjälpa henne med lite fix. Mycket att göra inför julafton och ikväll blir det lugnt som alla andra kvällar. Jag njuter av lovet, för att börja ladda om inför en ny kurs, ny lägenhet och ett nytt år. Allt känns så spännande nu!
tomtegröt men inte till tomten

Denna helg har spenderats i Rabih land, dock fick jag inte se Rabih men en "när" stående. Som var in hos min faster och lämnade en autograf(nej den var inte min) och visade upp sin fina crew lapp som hon hade runt halsen.


Annars har vi äte julmat och tagit det ganska lungt med stora feta släkten. Mycket trevligt enligt mig:)

 
Fjärde advent idag också, mamma kokade tomtegröt till middag och vi blev mätt..


Haha, nej. allt blev lite knepigt nu tycker jag. Jag har alltid så mycket roligt att skriva, som min vän vicke-hallon men får aldrig ner det på samma skämtigavis som han. Men han har dock en hjärna dubbelt så stor som mig och något långt mellan benen som troligtvis inte gör han till en bättre människa, men lite mer manlig.


Nu ska jag vänta på att klockan bli nio och filmen på femman ska börja.

dan före dan före dan före dan före doppelieploppeli

idag fick jag äntligen jullov, så nu får jag också vara ledig som alla andra mina klasskompisar.

Imorgon bär det i alla fall av till Lycksele för att hälsa på farmor och troligtviss få lite god mat imagen och även träffa släkten. Kan nog bli trevligt, tråkigt nog kan inte min lilla Lukas vara hemma så han får var hos moster Lenita!


Igår var jag till junsele och gjorde en nagelförlägning och det blev grymt, jag är riktigt nöjd. Även detta gjorde mig mera sugen på att bli nagelterapeut, måste nog fortsätta att söka utbildningar, fick även några goda råd från hon som gjorde min nagelförlägning! Fick även mina kläder från hm idag och allt satt som en smäck, blev mycket nöjd med allt!Be mine

har inte så mycket på hjärtat idag, så jag gör som jag brukar göra. Dela med mig med en bra låt!Be Mine - Ellie Goulding & Erik Hassle


Wippiiee!Nu finns det inte bara två små söta troll i familjen Palmqvist/Olsson UTAN TRE!:)
Grattis!


Till moster!

Prova och titta här ; http://www.youtube.com/watch?v=uHNuOqJeSeI

Alltså HA HA HA HA!


Jag kan inte sitta och inte dela med mig av dessa till er.
Jag kan inte sluta skratta!
Hahaha


Sebban in actionFulaste ever.Avsluta med den sötaste
RSS 2.0