Trevligt.

Har haft en fin midsommar och en varm helg.

PÅ onsdag kommer Sandra och jag längtar efter henne, tjohej!
 
 
 
 

Love


En vecka

Jag har gjort min första jobb vecka och påbörja idag min andra, dagarna är inte så långa så de blir mycket tid med Lukas hemma :-)

Helgen har jag spendera i stan, fredagen firade vi en student och njöt av solen som stekte oss. I lördags så var de dansgala i Brunflo och de blev en kväll att minnas, vi dog dock i säng tidigt! Igår söndag så fick vi spendera en del av dagen på djursjukhuset då våran skatt hade ont i magen, de gick som tur var bra och han var piggare innan de åkte hem ifrån staden.

Mamma bjöd även på god mat och resten av kvällen var väldigt lugn :)Sista kvällen

Imorgon åker jag hem till Rossön för en jobb vecka. Har lite blandade känslor för de, men de ska bli roligt att träffa alla barn igen, dom är så snäll och tycker om mig så de är perfekt :-P

Idag har de regnat så jag har köpt ett paraply och är där med redo för denna sommar, för som de verka kommer de regna hela.

Ikväll är de BB final så jag har laddat upp med jordgubbar, heja Hanna J!!!!


Ojoj

Vad fort denna vecka var gått, hade iofs den längsta dagen i mitt liv igår och de kändes mest som klockan stod stilla.

Jag hoppa veckorna går lika snabbt framöver då jag ska vara i Rossön. Men har en känsla att de kommer bli långa...

Idag har vi lämna in vår sista uppgift för i vår och skolan är därmed klar, men inte för mig som kommer spendera sommaren med att plugga.

Idag är de också 1 juni och termometern visar +7 grader och jag känner lite hat mot svensk sommar och jag hoppas verkligen de ändra sig snart annars flyttar jag till Afrika.


RSS 2.0