Framtiden.

Förvirrande. Jag kom in på konstskolan i Sundsvall, en skola som lovat mig att de skall kunna göra mig till en fotograf. Kanske inte fullbordad, men en sådan som senare ska kunna göra så att jag senare kan ta mig in på större konstskolor, eller bli en bättre fotograf i sig.

Nu vet jag inte vad jag vill göra, om detta är vad jag vill. Eller om jag klara av att utvecklas av mig själv. Jag själv ser ju en stor utveckling på bara detta året, från M&Ds bröllops bilder, tills lilla söta Ellas barnfotografering. Skillnaden är enorm. Jag är redan uppbokad på TVÅ bröllop i sommar, till några jag aldrig har träffat som har hittat mig här på internet, genom min hemsida samt fotosidan.se. Hur otroligt är inte det?

Det finns många som tycker jag är duktig och tror på mig. Så ska jag satsa på detta, eller göra något annat ett tag och bestäma mig senare? ja, jag vet inte. Men jag ska fundera. Sedan vill jag gärna att ni som läser ge lite kommentarer om vad ni tycker och tänker, lite hjälp på traven kan alltid vad bra. Annars får mamma bestämma ;)Levanto dag 3

Såhär några dagar efter inser jag hur dålig jag var att använda kameran. Men på semestern är det okej, sedan hade jag inte med mig system kameran hela tiden, utan de kompakta kamera som mamma tog med sig hem.

Dem bilderna får ni se nästa vecka när jag kommer hem till Sverige.


André OCH Agnes fick massage.
Mjuaa, Agnes är fasligt förtjust i katter. Ursh säger jag.


En vacker kvinna.

Eva Longoria som spelar Gabriella i Desperate Hosewives är så fantastiskt vackert.

Håller ni inte med mig?


Levanto dag 2

Ännu en dag med start på stranden och avslut med en godmiddag, samt solnedgång.
Mycket bilder, men de får ni stå ut med!

Kolla också in min snygga långklänning.   


Supertöntarna?


En dum en.

Två låtar som spelas flitigt hos mig just nu är dessa två. Shakira låten går på repit över allt inne i stan, så den börja jag nästan ledsna på, men viste ni att de är fotbolls vm officiella låt? Ganska fotbollslåt enligt mig.

Annars är de idag, kokande igen och jag har huvudvärk samt nästäppa. Jag som fått den dumma ideen om att jag ska springa bäverloppet i år, KANSKE måste börja träna och de skulle ju ske imorgon hade jag planerat. För om jag ska orka måste jag klara av att springa iallafall 5 km, de resterande 5km kan man ju faktiskt gå ;)
Travie McCoy - BillionaireShakira - waka waka

Första dagen i Levanto

Eftersom värmen här i Italien ligger över varmt och över hett. Så kommer jag stanna inne ikväll och kan därför visa upp bildern från första dagen i Levanto.

På något vis har jag lyckats att ta de flesta bilderan på kvällarna och därför fått ganska världelösa bilder om jag få säga det själv. På stranden har jag varit för lat för att orka ta några kort, i alla fall första dagen på stranden.

Tråkigt nog blir bilderna också ganska dåliga här på blogg.se
           


Var försvann tiden?

Nu har A, mor och far åkt. Tiden har gått så fort och jag har inte ens hunnit att andas känns det som. Nu är det bara nio dagar kvar tills jag sitter på flyget hem till Sverige. Idag känns de ganska skönt, men jag vet att jag kommer längta tillbaka till Agnes och värmen ganska fort igen. Dock är värmen som kommit nu INTE att leka med.

De senaste dagarna har vi spenderat i Levanto, en av fem byar nera vid havet. Vi åkte redan i onsdags mitt på dagen och har sedan dess haft de jätte skönt, med fint väder och otroligt god mat. ojoj. Bilderna är för många för att visas upp, men jag tar några för var dag. De bilder ni ser nu är ifrån första dagen, påväg.
Galna tjejer på tåget. Även första gången Agnes åkte tåg på riktigt, dock gillade hon mest att tala med personerna som satt i sätet bakom. Lillgumman.
cool brud.

 

Bad och sol direkt. Havet är varmt och skönt, det har verkligen varit jätte varmt och skönt i vattnet.

 mums!


ett Milano, tre tjejer.
 


Den stora dagen.

Idag gifter sig Kronprinsessan Viktora med sin Daniel.

Jag tittade precis på konserten som hölls igår för paret och det var såå fint när barnkören sjöng på slutet och en flicka och en pojke fick stiga fram och sjunga solo för paret.
Bilderna är lånade ifrån http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/page/2/ en bra blogg för de som vill följa bröllopet live.


Vilken lycka för de som befinner sig i Stockholm idag och får se Kronprinsessans klänning.

Jag kan ju inte annat än le.

Idag kommer Sofie och Frida, de stannar tills på måndag Emmis! ;) Tyvärr har de regnat här i två dagar och jag ber till vädergudarna att de ska bli ändring på detta från och med imorgon. Men det är nog ingen fara, i hope! Men om de skulle bli lite regn är de aldrig någon som har dött av det, vi kan alltid shoppa bort massa pengar!

Men i alla fall så kanske de bli lite segt med uppdatering nu, den kommande 1,5 veckan då Martina har bestämt att jag ska vara värd och guide ;) haha, nemen det kommer nog vara fullt upp med annat. Men sålänge får ni njuta av några kassa bilder jag tog igår när jag var in till Doumen en sväng. (och shoppade mitt halsband) det blev så att jag råka ta fel objektiv med mig.
äckelduvorna som de kryllar av. De kan komma och sätta sig på en om man går utan för doumen. skit äckligt tycker jag, andra verka tycka de är trevligt.


old man 

 


och sedan till er som tycker de är SKIT tråkigt att sitta på toan, titta på klippet, jag lova er. Ni kommer tänka på detta hela tiden.. "sitting on tha toilet."

 kvinna eller man?

RSS 2.0