All you need is love
Over the rainbow


Jag är en riktig Glee nörd och älskar alla covers det gör i programet.


Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Jag ångrar inget.

Det finns väl några sne steg i mitt liv som jag vet att jag kunde ha gjort på ett bättre vis. Men jag lever med det motto att jag inte ska ångra saker jag har gjort. Gjort är gjort och kommer aldrig igen. Istället ångra jag saker jag inte har gjort, ångra att jag missat ganska mycket i mitt liv.

Men samtidigt anser jag att jag lever på ett bra vis och jag trivs med hur mitt liv är.


SeptemberSeptember "Resuscitate Me"


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.Dennna bild är tagen nästan precis på dagen.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Tråkigt nog har jag aldrig varit en sån tjej som drömt om att gifta mig. Jag talade faktiskt om detta med Frida för bara någon helg sedan och då kom jag fram till att det är okej om bröllopet är stort och om de är mycket folk. Dock är jag inte säker på om jag vill gifta mig i en kyrka. Jag skulle också kunna gifta mig ute under en fin sommardag eller i iskyrkan vid Ishotellet. Grymt häftig!

Jag känner att jag måste fundera på detta för jag vet faktiskt inte själv. Det enda jag vet är att min klänning ska vara maaagisk! ;)

 


My friends.

Imorgon är en annan dag.


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.Passande, för denna helg spenderade jag på Södraberget i Sundsvall. Vi hade en otrolig utsikt ifrån vårat hotellrum och jag ska absolut åka dit igen, bra spa och väldigt god mat!

A song for you

Hur fin blir inte denna låt när man vet vad den handlar om?
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag måste nog säga framtiden.

Jag är rädd först och främst över vad som kommer hända i denna värld, jag kan bara ta Japan som exempel nu. Jag tycker det är så sjukt skrämmande det som sker, jordbävningar och tusamis. Människor som dör och denna strålning som sprids just nu. Vad kommer ske i framtiden?

Sedan är jag orolig över mig själv, hur länge kommer min kropp godkänna denna medicin som jag får i kroppen varannan vecka. Kommer jag blir sjuk igen? SEDAN var vill jag se mig själv i framtiden? Vem vill jag vara, vars vill jag bo och vars vill jag spendera mitt liv. Sedan fick jag denna länk http://www.ulrikagood.com/2011/03/dodens-paparazzis.html skickad till mig från min Moster. Ska detta bli mitt framtida yrke?

Ärsh igentligen är jag en person som tar dagen som den kommer, men alla oroa sig. MEN jag vet att de alltid löser sig på något vis. Så jag ska från och med nu sluta grubbla.


Japansktlandskap


RSS 2.0