Majbrasa. Eller?

img_6262 (MMS)

Majbrasa. Eller?


59092

img_0153 (MMS)

59092


Honey and the MoonDenna låt är så fruktansvärt fin.

Torka torka bort..

Hej gänget!

Bloggtorkan håller ett jävla grepp om mig känner jag och kameran ligger på paus då jag inväntar hårddisken så jag kan tömma mina datorer på lite bilder.

Dagen spenderades iaf idag i östersund, arbetsintevju stod på schemat och jag fick besvara en hel jäkla massa frågor. Trodde dock att jobbet skulle gälla lite mera än över sommaren så jag är osäker på hur det kommer att bli..

Hur mår ni?


Sprider lite glädje till er!

Påsken i Rossön.

Min dator hade precis en nära dödens upplevelse och därför måste jag låta den vila ifrån allt som har med kameror, photoshop och redigering att göra. SÅ då tänkte jag berätta om min grymma påsk, den började redan i torsdags då jag hängde med hem till min morbro som fyllde 30 år förra veckan, där fick vi god fika och allt.

I fredags morse var vi uppe med tuppen för att åka till Hocksjö och fiska. Vad händer inte där då? Jo, jag får en bamsefisk, inte illa. Men jag har något som alla kalla fisketur, men jag kallar det skicklighet.I Hocksjö fick jag även umgås med mina fina släktingar en sväng, samt äta korv.

PÅ fredagkväll hade jag och Emmis planera att hänga. Vilket lede till det ena efter det andra och allt slutade på dans i Junsele där vi svängde om riktigt bra. Dock så var det dött på folk, men såhära i efterhand har jag hört att Corner är det nya innestället i Junsele. Jag tog endast en bild denna kväll och för att skona personen på bilden, så lägger jag inte upp den. Haha!

Lördagen gick åt till att vila inför Lars 30 års fest som skulle äga rum och vilket fest och hur roligt var det inte. Lekar, god mat och ett riktigt bra drag. Ojoj! Så roligt, tråkigt nog fick jag extrem kramp i benen på natten och var inte den piggaste människan i söndags. ursh..

   Jag kan hålla på mycket länge, men bilderna som kommer efter denna med födelsedagsbarnet får stanna i en gömdvrå för oss medverkande. Jag hade i alla fall en toppen kväll! Tack Lars och GRATTIS igen!

Mera Italien

Har insett såhära i efterhand(som vanligt) att jag har tagit för lite kort. Men minnerna lever kvar i mitt huvud och här är lite bilder ifrån min kompakta kamera, värdelös kvalitet. MEn man ser vad det är.

Mat mat mat.
 MIN FAVORIT! Brecola, ruccola, parmesan.. LOVE IT!


Andledningen till att vi åkte till Milano var ju för att se fotboll. Alla som känner mig väl, vet att jag tycker om att spela fotboll, men inte att titta på fotboll. Men detta var så mäktigt att man inte hann tänka att de var tråkigt, rekomendera alla att åka och titta på Milan. Grymt häftigt!På just denna match var det 51 tusen som titta.Nöjd kille!

 


Hemligheten.

i helgen berättade jag för Emmis om hennes examens present, jag är sämst på att hålla saker hemligt. Iaf om de handlar om sånna hära saker. SåÅÅÅÅ i November drar jag och Emmis till sthlm för att titta på Rihanna.... och jag längtar så mycket!sanna mina ord.


En dag i Parma

Alla som inte gillar att titta på bilder rekomendera jag sluta titta här.

I Söndags åkte vi till Parma på en utflykt för lunch och för att strosa runt lite. Vi åt parma skinka som hängt i 24 månader och pasta, såklart. Sedan åt vi världens största glass, vilket vi inte tog någon bild på.  

  


ÄÄÄÄNTTLIGEN!

Allt som behövdes var en resa till milano, sedan vände allt. Oturen är borta.. Nu äre min tur att ha lite tur tro jag allt! :D Är hemma i Rossön igen, ska försöka lägga upp lite bilder senare både från en fotografering jag gjorde förra veckan samt en drös bilder ifrån Milano!


Håll till godo mina fina!


RSS 2.0