Löööördaaag

Idag är det lööördag och snart får jag träffa min karl. MUMS!
/Amanda

Alla bästa i ett!Bäst bäst bäst bäst, de är just vad ni är.
Utan er skulle mitt liv inte vara så roligt som det är!
Ni är dom bästa!

P.S i love you!

Jag bruka inte gråta för filmer, om jag ska erkänna har jag aldrig gråtit till en film. På någotvis berör aldrig filmer mig! Men ikväll släppte jag en tår redan efter några minuter. Livet är så jävla orättvis ibland och den här filmen(P.S i love you!) var en riktigt grym film. Och jag skulle kunna se den flera gånger! Det är inget speciellt med den, men den var bara bra!  Jag tycker att man ska se den, så jag kastar in en trailer bara för att ni ska få lite hum om vad den handlar om.

Imorgon är det lördag och gud så jag har längtat efter den dagen den här veckan. Äntligen äntligen ska jag få träffa A igen, jag saknar han, jag saknar han, jag saknar han! Men imorgon vid den här tiden så är han här, hos mig! :)

jag tror faktiskt jag ska städa mitt rum nu, allt ska ut!

glöm inte traliern!

/AmandaImorgon är det fredag och sedan är det lördag

Jag saknar jag saknar jag sakna André så hemskt, jag önskar att de var lördag kväll nu så jag fick pussa på han. Huvva, jag saknar han något hemskt! Jag bara räknar timmarna känns det som.

Dagen har jag spenderat i den stora staden, jag ser äntligen lite trevligare ut i håret efter en klippning. Lugg och toppning, som alltid annars. skönt! Sedan blev det massa spring på staden och kina innan vi drog vidare på sjukhuset för att träffa farbro doktorn som sa att allt verkar toppen! Det känndes mycket skönt att höra!

imorgon är det sista dagen på denna skolvecka, skönt skönt skönt. Vet ni vad jag ska göra på lördag morgon? JAG ska sova, jag ska sova sova sova sova. Men om jag känner mig själv rätt är jag pigg redan vid nio. Sedan ska jag bara vänta och vänta! :) efter min karl!

till veckan börjar dansen på dawes igen och det ska bli så jäkla roligt och dansa igen. missade förra terminen för jag hade så dåligt i magen, men nu jäklar är ska jag dansa av mig! Kommer bli super kul och sedan att EmmaR är där med mig gör inte saken sämre!!

Just nu sitter jag och lyssna på takida samtidigt som jag tittar ut och ser emma lunka förbi i regnet! När ska det sluta igentligen? har just titta på när och fjärran, doggelito är kungen! fy fan vad rolig han är. Fet med nice alltså!

nu blire dusch och godnatt känns det som!

/amanda

vi ses i natt älsklingJag  ä l s k a r  dig!

Runt och runt i mitt huvud.

Jag försöker tänka på annat än detta jävliga pissiga väder, men de går absolut inte och de går absolut inte att göra något när vädret är så dåligt som de ju nu är. Känns som jag skulle kunna lägga mig och dra täcket över hvudet tills på lördag då A kommer hem. Jag saknar han, de är läskigt att man kan sakna en människa såhär mycket som jag gör. Men de är hemskt tur att han kommer hit på lördag!!!

Idag har det varit en lugn dag, på förmiddagen hade vi någon information om projektarbete och ungföretagare. Sedan fick vi bygga ett torn, äta frukt och sedan slutade. Sedan hade vi bara skolfotografering! Lämnade in min klocka idag för att byta batteri, bytte batteri och allt. men den verkar inte vilja funger ändå, så jag får nog skrota denna här klockan.

Imorgon ska jag till farbro doktorn och jag ska också klippa mig. Hallelulja moment!

later on äre fredag och sedan LÖRDAG! :) tänkt att jag kunde hitta den snyggaste jävla killen på hela jorden!  Jag har en jäkla tur kan jag då berätta för er!/amaaaanda

regn regn

Jag hatar detta väder. Jag tappar allt som heter inspiration!
Därför bjuder jag bara på en låt just nu.
dunka dunka


Det finns inte annat att göra än att erkänna att hösten har kommit och skol skit har verkligen börjat. Vet inte vad jag ska ta mig till, det är verkligen hemskt och då menar jag hemskt att skolan har börjat igen. Var försvann denna sommar? jag förstår verkligen inte. herre gud. Men jag måste bita ihop nu. Men kan ju erkänna att de inte är lätt, jag spelar dunka dunka musik varje morgon för att mitt huvud ska vakna till liv.

Jag har nog hitta på en ide till ett projekt arbete som jag kan göra och som jag kanske finner roligt. Men ska inte avslöja vad innan jag har bestämt mig för om jag ska använda ideen. Kanske någon som kommer på något annat spännande också? eller kanske någon som kan kasta in något roligt förslag? När jag ändå prata om förslag, någon som har någon rolig idee om APU?

imorgon ska vi ta skolfoto. hm.


jag saknar andre, jag saknar andre. JA, jag saknar Andre.


En hjälpande låtDen här låten får en att resa bort till en annan plat för en stund, den är underbar.
Och just nu vill jag inte annat än bort!
förvinna en stund.

och ja, skolan är lika plågsam ännu. året kommer bli långt. Jag och Johanna började till och med räkna dagarna till jullovet, 76 skoldagar. 76, jag dör. JAG DÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag saknar min karl också, en massa. det är jobbigt.

/A

Kan jag få gråta några tårar?

Tyvärr, jag är ledsen. Men jag ser inte något roligt i att börja skolan idag. Jag är en person som inte tycker om skolan, jag känner verkligen det. Jag älskade skolan från 1-9, men första dagen på gymnasiet kände jag att det kommer bli tre jävligt tunga år och jag hade helt rätt. För jag trodde jag skulle dö idag när jag och Emma damp ner oss i en äckel soffa på skolan. Sådära kommer jag nu sitta alla jäkla hål timmar i över flera dagar. Om jag ändå var arton och hade ett körkort, kanske jag kunde var lite lyckligare. men icke.

Men nu ska jag inte klaga, för det är mitt sista år.(tack gode gud för det) Sedan får jag göra det jag vill. Inte sitta och lyssna på när någon lärare babblar om något som går in i ett öra och ut i andra. (så länge de inte är ett intressant ämne). Men det jag kan se ifram emot nu är vecka 39+40 då vi ska ha APU och nej, jag har ingen praktikplats och det är svårt som tusan att hitta en.. Sedan vecka 44 har vi även lov!


jävla klagande idag känner jag. Då kan jag även passa på att säga att jag redan saknar min man, han är i åre och jagar massa fåglar med en massa Italienare som inte förstår engelska. Benee benee! Jag skulle varit där och styrt upp italienskan! På tal om italienska så fick vi bilder på Agnes med posten idag, vilken söt fis! :D

nu ska jag sluta klaga och dricka te!

/Amanda


RSS 2.0