Världens bästa..och de är bara början.

Mitt löfte denna sommar är att följa med på allt som händer och sker, även om de kan verka tråkigt. För de blir ju alltid vad man gör de till och jag kan redan nu berätta för er att denna sommar kommer nog slå allt. Jag har aldrig känt mig så omringad av så många vänner, haft så roligt och skratta så mycket. OCH vet ni vad det bästa är? sommaren är inte slut.

I helgen är de fjällsjömarkanden, får se hur de blir med den då jag jobbar och båda mina emmor har svikigt mig. En för Hoting och den andra för fjollträsk. Men de ska nog bli en bra helg ändå.. Jag får sedan se ifram emot nästa helg då min fina kusin Jessica kommer ifrån Stockholm. Och jag och Andre ska på bröllop. Sedan går de bara några dagar så kommer min AGNES och bästa mostra .. ifrån Stockholm, för nu mera är från och med nästa vecka är de nära oss igen!<3

MEN först på onsdag ska jag till stan och bli snygg i håret och få träffa Frida! :) Vilket kommer bli BRA!

Underbart!!

Jag älskar sommaren
Min första dag.

Idag var det min första riktiga dag på jobbet, det gick bra. Men som alltid är de lite jobbigt och svårt att påbörja ett nytt jobb, nya människor och MASSOR att komma ihåg. Jag tycker ändå att de gick väldigt bra och att jag klarade mig galant. Sommaren kommer nog att gå ruskigt fort där i Hoting, kommer ju att vara på dagis här i Rossön också några veckor samtidigt som jag är i Hoting, så jag vet inte hur jag ska hinna med sommaren. MEN.. pengarna ska rulla in.

Annars njuter jag av de fina sommarvädret och hoppas de stannar över helgen, de vankas troligtviss fjällsjömarkand om de inte blir så att Emmis sviker mig. Då bli de nog lite lugnare!

Jag är nu ledig tre dagar och jobbar helgen, men imorgon verka de bli en riktig stekar dag och då ska jag göra det jag är allra bäst på, dyrka solen heeela dagen.


En blandning av sött och salt!


bild aftonbladet.se

Hur bra var inte Måns ikväll? Jo, grym. Han har gett Allsången ett lyft. Moster titta på Allsången från ikväll så kommer du att längta de sista dagarna att få flytta och komma till Stockholm, underbart!

En midsommardröm.

Midsommar firades här hemma med ett härlig gäng innan vi drog vidare till logen.
Verkligen en toppen kväll! 


Hopp i sjön


Brattbäcken by night!


Jag älskar Norrland på sommaren och mina vänner är de bästa.


P4 Jämtland direkt från bodumsparken.

Trevlig dag i Bodums Parken, gå in och lyssna på sr.se.
Ja ni..

Idag har det inte hänt allt för mycket, jag har varit less för att jag inte kan fara ut och springa pga av mina benhinnor. Men de blev två promenader och imorgon kanske jag springer en sväng.

annars så jobbar jag imorgon och .. sedan äre snart midsommar, vad händer då?Nelly

Lisette SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM Herm Solid Shirt SEK 299, Vila - NELLY.COM Modern Spin Dress SEK 499, Nelly Trend - NELLY.COM

Fin fint.
Skulle inte sitta fel tills midsommar.


RSS 2.0