if everybody cared

i helgen är det storsjöyran och jag tro faktiskt det är första gången på tre år jag inte ska dit. Skulle mer än gärna joina Sofie imorgon, som det var planerat. Men jag måste hoppa för jag ska jobba på söndag, tråkigt. Men jag får försöka tänka på pengarna istället..

Men det känns ändå som det skulle varit något roligare att åka på yran och ha galet kul med proppen och se lady gaga! Tjejen som behöver 28 hotel rum?  Får ta igen det ett annat år istället, kanske med någon lite coolare än Lady Gaga!

Förra årets yra slog mycket, det slog till och med ner mig.. helt och hållet!

Hundträff!

Idag var vi på hundträff, var mycket roligt och se hur dom andra i valpkullen såg ut. Men det var också roligt att träffa de andra hundarna och se hur dom såg ut. Jag och mamma trodde att lukas skulle vara störst, men vi hade fel, de var flera stycken som var större och han var nästan en av dom mindre. 22 hundar var det och Lukas hade super roligt, han har dock legat helt utslagen sedan dess.

Lägger upp några bilder därifrån, ångrar så hemskt att jag inte hade med systemkameran. men men.. försent att ångra sånt nu!    Alla hundar ni beskådar kommer ifrån nipornas.se

bläIdag fick jag den inringade klänningen.
Hade planerat att ha den på Mosters bröllop men det kommer ej bli så, för den var inte som jag trodde. Så nu har jag ett STOOOORT problem och det är att jag inte har något alls att ha på mig. SÅÅ VAD SKA JAG GÖRA NU?:O

Problemet med klänningen är det att dom "Osynligt vadderade kupor för perfekt passform" inte är för perfekt passform utan det ser ut som jag har fått extra bröst.

Så det känns som jag dissar klänningen och att jag åker till stan på måndag och hoppas på det bästa!Farmor räddar mig och ska hjälpa mig sy om klänningen!
KING!

Hallelulja

Sommaren har regnat bort och det som återstår är inte mycket. Dagarna känns så långa men ändå hinner man inte göra något alls innan dom är slut. På söndag går jag tillbaka till verkligenheten igen, dessa tre lugna veckor med Agnes tar slut och det är åter på gläntan som gäller.

det är inte förens nu jag börja få blandade känslor inför hösten. Är det verkligen lärare jag vill bli? Själv har jag inte en anning. men jag känner inte för att gå ett år och.. vänta. -Jag vill göra något!

Dock är jag överlycklig över att slippa komma tillbaka till hjalmar i höst, jag slipper allt som har med väckarklocka att göra och skolbuss. saknar däremot mina vänner ibland, det gör ont att tänka att jag inte kommer få träffa dom som jag kommit så nära.. Jag känner redan efter dom här veckorna att vi har glidit ifrån varandra..


Annars var helgen bra, fredagen gav mig en utgång med en heeel drös killar. Det blev tidigt kväll, men roligt vare!:)

Idag fick jag iallafall mitt objektiv och det verka funka bra än sålänge, har dock inte prova det påriktigt ännu!

rock to you drop.

idag beställde jag mitt drömd objektiv och hoppas att det fortfarande kommer vara det när jag får det.Jag fundera också på att köpa mig en dator, för jag kommer behöva det om jag ska studera i höst. Men vet inte hur mycket pengar jag vill spendera..

men den frågan tar jag en annan dag.

Nu väntar jag på objektivet!!

Gud! GE MIG BRA VÄDER!

Gud vad jag önskar att det kunde vara bra väder varje dag!

Dagarna blir först och främst lättare att ta sig igenom utan att man ska känna sig helt slut på kvällen. Regnet dödar en, man blir deppig och tung i huvud + kropp. Det finns inget att göra och tvn visar bara dåliga saker på dagtid. Sedan så är det inte så roligt att sitta inne med Agnes på dagarna, för både hon och jag blir lej. Så just därför har denna dag varit super, då vi kunnat leka ute på gräsmattan!Under vattensbild, tagen med min studentpresent från A!


Mitt troll!


and i say forever

åsele var väl inte precis som jag hade trott, det var konstigt:P, lite folk och jävligt tråkigt på trillen. campingen var helt okej. Dock åkte vi ner på trillen ganska tidigt och när en gubbe på scen börja skrika "åsele står när alla faller" så kände jag o Andre att det inte var något för oss och vi åkte hem åt pizza istället. - som var hur god som helst! marknaden dagen efter var okej och vi strosade runt ett bra tag.

annars händer de inte så mycket, vädret är piss och jag o Agnes har inte allt för mycket att göra på dagarna.


right round

Negativa saker just nu:

- Att jag har tråkigt
- Att Sofie jobbar sig igen Laxfestivalen och jag inte kommer kunna umgås med henne:(
- Att jag inte har en aning om vilket objektiv jag ska köpa här näst.
- Att det inte har varit något riktigt sommarväder ännu iår..
- Att jag fick en jäkla förkylning i lördags(allt beror på vädret)
- Att Lukas är helt galen och helt omöjlig.
- Mitt oklippta hår.

Postiva saker just nu:

- Min älskling, alltid högt upp på min positiva lista!
- Att jag ska få äta munkar på åslemarknaden på söndag.
- ...that´s it!


Min positiva ting!
Super fotograf: Karro!


 


Tiden går fort..

Som jag sagt och nämt förr, så springer tiden iväg och snart är sommaren över. Det går så himla fort och det är helt sjukt att vi snart är inne i Augusti igen och att hösten redan är påväg. Det är inte länge kvar tills Andre jublar över att han snart får jaga älg..

Dock så kommer jag nog kanske befinna mig i Umeå den tiden, eftersom jag har kommit in på lärarhögskolan och ska troligtvis utbilda mig till textillärare, dock inget klart ännu, men jag har tackat ja till första antagningen och börjat söka lägenheter. Känns jobbigt att hoppa på 3,5 år utbildning direkt, men jag har inga andra planer på vad jag ska göra och det här är ju något som jag vill göra.. Hade inte planerat att hoppa på direkt, men vi får se vad det blir.

Dunder var i helgen, som ingen som läser min blogg kan ha missat om vi ska tala om inlägget innan. Det var en rolig kväll och jag hade världens bästa sällskap, Emma, Sofie, sebban och A. Fyra dog jag i säng och var väldigt nöjd.

Till helgen är det bäverloppet och även åsele marknaden.

tjopp!

RSS 2.0