rapport skrivande

Försöker komma på något vettigt att skriva på min rapport men det mesta blir bara hel flumm och det kommer finna för mycket att ändra på den innan jag någonsin kommer känna mig färdig. Mitt största problem är nog hur jag ska klara av att få till minst fem sidor. Detta kommer inte gå bra.. Vet inte heller hur sidorna räknas. Räknar man bilagorna som sidor i rapporten? Någon som vet? I så fall kanske de kan gå vägen. höhö

Ikväll börja greys och längtar som en galning. dock kommer jag ha ett stor problem veckorna framöver då jag är i Umeå och på något konstigtvis inte har femman i min lägenhet. Det är ju lika med döden. Man kan inte titta på något roligt program. Men hur ska jag klara mig utan grey`s??

annars har jag gått och blivit tok förkyld. Dock Ingen baconsjuka än så länge, eftersom jag bara har ont i halsen, i ett öra och har en hemskt hosta ännu. Har ingen feber och då har man inte influensan. Men skulle inte förvåna mig om de blev så att jag fick den.

nu ska jag fortsätta med mitt och önska alla en trevlig dag!


min lya

 


Såhär bor jag just nu.
Som in stoppad i en skokartong.
Men jag kan inte säga annat än att jag gillar det.

Toan ansåg jag inte vara intressant att visa upp.


köpa ny mobil.Jag detta kommer bli min kommande mobiltelefon.
Någon som vet om det är ett bra köp?


galet snygga skor från hm


musik make me alive


även hur jävla töntigt de än låter så är fasiken min högsta dröm
att bli dj. Fatta vad jäkla grym man ska känna sig där man står och spela musiken!


otroligt

Tycker det är konstigt att människor som man har haft jäkligt bra kontakt med förr, bara helt plötsligt slutar att höra av sig. Men det är ju i sånna hära tider man inser vilka som är ens trogna följeslagare. Jag har i alla fall de bästa!! :)

Tänkte jag skulle visa upp min gigantiska lägenhet för er, men orkar inte lägga upp bilderna idag. Var på sittningn igår och nu är jag hemma i Rossön igen. Sittningen var skoj, dock kanske min bordsman mittemot var lite väl påverkad och hade ett mycket annorlunda betende under middagen. Hm. Annars var RNB golvet på rex hel grymt, spelade galet bra musik och jag kunde ha dansa hela natten. - men mina fötter sa stopp efter tolv, då vandrade jag, min man och åtta hamburgare hem! :P

Idag tog vi en pizza med trevligt sällskap innan vi brummade hem med bilen. Dryg resa, men skönt att vara hemma!

JUST JA! Tentan i fredags gick INTE bra, men jag svarade i alla fall på allt! ha ha.


min lilla lennart10år
R.I.P
Lennart
Brunis
och allt vad du hete.

Du får det bra i himmlen.

PUSS!


jag glömmer tystnaden

igår skrev jag ett inlägg som innehöll lite hopp, ett hopp om kanske något ljust och något som kunde bli en början här i umeå för mig. Inlägget blev aldrig publicerat, för mina fingrar glömde att publicera. - idag är mitt liv helt emot gårdagen. Jag vill inget annat än att skita i allt och packa igen, sätta mig på bussen.. HEM!

Nog är jag ett lärarämne, men jag i mig själv känner att det kanske inte är rätt. Eller så är det rätt och umeå fel. Jag vet inte än, men har bestämt mig för att tvinga mig själv igenom denna termin, träna upp mina fyra månader på iksu och sedan får vi se. Det kanske blir bättre... Jag vill göra något praktiskt, som en frisör eller en nagelterapeft, som jag pratat om förr men inte kommer ha någon framtid inom i lilla Rossön. Men värt att fundera på ändå. Man måste ju våga för att nå framgång, eller något sånt skit:P haha. Jag vill möta människor i mitt jobb, prata och jobba inom en branch där de händer saker. (en bra beskrivning på ett läraryrke) Men jag fundera än och har hela livet på mig att ändra mig!

Just nu fundera jag på Lars winnerbäcks nya låt "Du som reser mig" hur fasiken kommer man på en sådant låtnamn?

Annars rullar det, tenta på fredag och ja, jag räknar med omtenta! Saknar Emmis också, minns inte sist jag såg henns lockiga hår och fake bruna ögon! Haha ^^, Emmis guld femmis, du är alltid den bästa!

Kameran har används igen.Ålviken lördagkväll.
U N D E R B A R T!


min bok

idag fick jag min fotobok och den var verkligen över förväntan. Så jag rekomendera verkligen alla att göra en. Det är ett suveränt sätt att bevara sina bilder på och göra ett minnesvärt album!

Ikväll åker jag tillbaka till umeå för att imorgon åka hem igen. Har ett seminarium som känns vikigt samt en föreläsning. Sedan åker jag nog upp till Ålviken på fredag, om det inte nu blir så att jag stannar hemma och åker till Umeå för att flytta in i lägenheten. - mhm!

amanda

RSS 2.0