Redo? nej nej nej nej nej nej nej!

ojojojojojojojoj... Hur ska detta sluta? :OVickehallon moving on!

vickehallon blir verklighet.

Han börja sända radio och de kan ju inte bli annat än.. grymt? roligt? kung?

Ja! Precis vad som helst, så nu tycker jag att ni klickar in er på facebook och söker upp humorkollektivet! OCH GILLA DERAS SIDA SÅ NI INTE MISSAR NÅGOT NYTT SOM HÄNDER!

NI har väl inte heller missat hallons blogg? www.vickehallon.blogg.se? :Olängtar längtar längtar.

Inte nog med att man får psykiska besvär från denna anatomi, då jag endast tänker på vad som händer när jag rör mig, äter, ligger, står.. ja allt. Så kommer jag efter dessa tre år endast kunna kolla neråt då min nacke har låst sig i den ställningen redan. Stackar min rygg!

Skit samma! Denna helg är snart över och jag räknar ner timmarna tills nästa vecka som kommer bli en super vecka. Den starta redan upp imorgon och fortsätter sedan på tisdag morgon, tänk vad jag har längta efter denna vecka och nu blir den av. Kanske eller väldigt dålig timning med tentan, men jag ska göra mitt allra bästa för att klara den också.. Emma får nypa mig varje gång på tåget då jag gör något annat än att läsa. Haha!

EMMIS NU ÄR DE SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NÄRA TILLS VI ÅKER!
Börja känna av nerverna inför morgondagen, kommer ha sjuka svettningar innan klockan 11 imorgon, kanske även svimattacker och inte för att tala om gråtattacker.. Men Emma har lovat att hålla min hand och då kommer de gå bra. :-)

Sedan vill jag bara påminna er om att kommentarsfältet fungera.

Rihanna - Only Girl (In The World)

mhm.


30 röda

Frågan är om jag är värd dom?


What dosen´t kill you makes you... stroooongeeeer!

Jag kan, vill och ska klara det här.

Det är vad jag går runt och tänker hela tiden efter en halv föreläsning igår om mental träning som Stig Wiklund höll i. Jag spyr lite halvt på föreläsningar nu och gick hem efter halva men mamma sa att de hade varit väldigt bra och jag kunde även läsa på FB att den hade varit givande.

Han cochar i alla fall några kända elitidrottare och har fått de att nå stordåd. ALLT genom att tänka positivt. SÅ jag ska testa de och se om de ger mig positiva resultat. Haha, de kanske i alla fall ge mig lite motivation till att läsa. Så nu går jag runt och tänker, jag kan, vill och ska. Jag kan, vill, ska. Jag kan, vill och ska.

Tänk er själv att stå på start linjen och tänka, nej de här kommer aldrig gå, jag kommer bli sist. Vad får man ut för resultat av det? dålig. Om man istället går in i tävlingen med en postivinställning om att de kommer gå bra och att man ska ge allt så får man ett helt annat resultat.

Så nu tycker jag att alla min 80 läsare varje morgon när de kliver upp ska tänka som mig. Jag vill, kan och ska klara denna dag, ta mig igenom den här jobbiga lektionen, skoldagen, jobbdagen eller vad de nu är. De kanske kan göra skillnad. Vem vet?


Jag kan, vill och ska.


Sedan kan alla lyssna på denna låt som gör mig lite starkare.Kelly Clarkson - "What Doesn't Kill You (Stronger)"


River flows in you.

Jag tänkte att om någon frivillig kom hit och slår anatomiboken i mitt huvud riktigt riktigt HÅRT. Kanske de kommer in i huvudet, eller så får jag en hjärnskakning och slipper skriva tentan nästa vecka. Haha!

Skämt-o-sidor, det är sjukt sjukt svårt att veta vad man ska läsa in och hur djupt man ska gå in i allt. För man har ju inte en blekaste aning om vad som kan komma på tentan och oftast är de ju så att de man plugga minst kommer de frågast mest på, så de är lika bra att plugga allt lika mycket.

Jag kan även berätta att jag har en omtenta att skriva, inte så jävla nöjd tjej. Blev dock nöjd då jag såg att jag bara behövde kompletera två saker och de kan jag göra redan ikväll så jag slipper ha de bärande på mina axlar också.


Nu ska jag gräva i skafferiet efter något som kan få mig pigg.


I WANNA GO!

Spöregn.

Kanske det bästa pluggar vädret jag kunde få, nu behöver jag inte känna att jag måste gå ut. Det gick små rykten om att de skulle komma snö, men de blev regn istället. Inget mig emot då vintern är aldeless för lång ändå.

Är hemma i Rossön nu och kommer spendera några dagar här då jag först och främst måste plugga, men sedan för att jag kände mig lite halvt kräksjuk på Östersund i veckan. Om man nu kan göra det? Kommer troligtviss inte komma tillbaka till Östersund förens Torsdagkväll nästa vecka, eller bli en övernattning på måndagkväll innan jag och Emmis hoppar på tåget mot huvudstaden. LÅT TIDEN GÅ FORT!


Men!
PÅ måndag ska jag göra något väldigt spännande, tro de flesta kan lista ut vad då jag talat om de ganska länge. Men nu är de dax och jag känner mig mera än redo.. även fast jag fasar för att de kommer göra sjukt ont! Kan ni gissa vad jag ska göra? :P


Nej ni. Nu ska jag lära mig människokroppen innan och utan.


Toppen, är vad jag mår när jag är med er.
Hur olika kan man vara?


everything you've said and done.everything you've said and done
And when she gets upset, tell her how
you never meant to hurt no-oneJag fortsätter att tala i musik.

RSS 2.0