Vinterjacka.

Idag har jag bestämt vilken vinterjacka jag ska köpa, hade tittat ut en ungefär likasdan som jag nu har haft i ett x antal år. Men tyckte de kändes tråkigt och tyckte att en dunjacka skulle vara, varmt och skönt. Så jag provade en fjällräven dunjacka och nu är jag fast, en svart sån ska jag köpa. Det är värt varenda krona och jag kommer kunna leva med den många år. Sedan sägs det ju att de ska bli kallaste vintern någonsin i år, så de är lika bra att ta de varmaste man finner och sedan hatar jag att frysa!

Perfekt för mig. Vad tycker ni?


Italien saknad.att tiden kan gå så fort?


Flera mössor

Någon önskade att få se flera av mina mössor, jag har inte så många bilder.
Men här är två.

Sedan är det bara att beställa i de färger man själv vill ha!


Ha en bra dag!

Snart är jag påväg på jobbet, jag jobbar en lååång dag idag och för en gångs skull känns det ganska skönt. Men jag gör det hela helgen, så på måndag kommer jag vara skapligt nöjd. Imorgon jobbar jag till och med natt, tyvärr.

Jag la mig igår och skulle titta på Bondi men vaknade imorse klockan sex att tvn lät så hemskt. Sedan har jag somnat och vaknat sedan dess, grannen har en hund som skäller och jag vet inte vad han/hon håller på med. Men snart kommer han/hon nog in genom golvet...

Nej ni, nu äre bäst jag springer till bussen så jag hinner till jobbet innan kvar i tolv, ja.. busshållsförbindelsen som sagt.


;Pen bok kan göra allt.

Nu har jag överlevt ännu en dag med kassa bussförbindelser. MEN idag var jag smart nog att ta med mig en bok och tiden bara rann iväg där jag satt och väntade på bussen. Vilket var mycket uppskattat ifrån mig :P

Väl hemma åt jag gröt och tittade på kenza tyra show, så nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och se om de är något intressant att somna till. Om inte gör de inte heller något, jag kommer nog slockna direkt.

Imorgon är det heldag på jobbet och det känns ganska bra.. faktiskt. Sedan ska jag nog Umgås med Sandra &co, men har inte hört någe av henne så jag vet inte ännu. Och sedan hoppas jag att A kommer hit, så jag slipper sova själv, min älskling.

Gnatt.

Tillägg.

Jag gör några tillägg i önskelista och dessa är nog inte de sista :P

Lånekort

Eftersom jag inte har något att göra på dagarna har jag idag varit på bibloteket och införskaffat ett lånekort. Jag tror jag snart har lånekort i hela norrland. Men det är skit bra, för jag är en läslus och älskar att läsa alla sorters böcker. men idag var jag bara där för att fixa några utskrifter och sedan var jag på stan och lämnade några CV:n.

Nu är jag tillbaka i lägenheten och inväntar jobbet. Slutar samma tid ikväll, så jag får räkna med 1 h nere på stan, leeeees. Ursh och blä kan jag i alla fall säga, igen.


Nu ska jag ta och äta något så jag inte avlider av hunger.


Fina fina. ÄR så avundsjuk på mamma OCH pappa som åker till Italien till veckan och får träffa Agnes.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

tidigare idag skrev jag att jag jobbade mellan 16-19.30, gissa vilken tid jag kom hem till lägenheten? Klockan nio. Bussförbindelsen här i Östersund är helt jävla världelös och jag får fan klaga på den. Fattar ni hur mycket ungdomar det bort här? Hur fan tar man sig framhär, jag som bor på torvalla måste vänta en timme på en buss. Det tar 1,5 h för mig att ta mig ifrån Lillänge-Torvalla, det är heeeeeelt galet enligt mig.

Jag har körkort, men har tyvärr ingen bil. så jag kan inte ta mig fram på det visset heller. Men detta gör mig galet frustrerad....


Det gick i alla fall bra och jobba! Om det var någon som brydde sig? :P

Nu ska jag må illa till Kungarna av tyröshamn och sova.

Hemma är alltid bäst.
tusen gånger om

Ännu en gång är jag påväg till Östersund, en stad jag äntligen trivs i och kan tänka mig stanna i. Tråkiga är att jag inte känner hundra för mitt jobb och dessa arbetstider jag har. Men jag har lovat mig själv att stå ut, så nu ska jag göra det också..

Åker bussen 11.55 ifrån Hoting och hoppas sedan på att jag inte kommer behöva var ensam resterande dagar av veckan och jag hoppas VERKLIGEN att att A kommer på lördag för annars blir jag helt ensam och det känner jag verkligen INTE för. Han har ju faktiskt en ny tv att roa sig med, så lite måste ju Östersund locka, eller? :P

Jobb 16-19.30 idag.

Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0