Så mycket kul!
De här är troligtviss bara en LITEN del av allt som händer i December, men det kommer bli en sån bra månad känner jag på mig och det kommer bli så roligt! Vad händer i erat december?

Kan chansa på att det blir en massa julmys och julbus med mina kusiner också!


och nu sitter jag här igen..

Jag blir ofta beskyld för att jag sitter vid datorn för mycket och att mina ögon är fyrkantika. Jag kan själv erkänna att jag sitter vid datorn mycket, men jag kan inte säga att jag inte sitter här mer än någon annan i min ålder. Jag är en normal tonåring som knarkar datorn. Vad fan ska man annars göra om man bor mitt ute i skogen?

Helgerna går så fort och de känns ofta som att jag inte mer än hinner vakna på morgonen, innan vi ska lägga oss igen. Den nya sängen är i alla fall skit bra, från början var den ganska hård. Men det var nog för att jag är van vid att ligga i världen mest sönder legade säng.

A åkte i alla fall idag vid ett, till Ålviken och de bara lyste i ögonen på han för att han skulle få jaga. Jag älskar att se han lycklig och jag vet att han älskar att jaga. Så jag var glad för hans skull. att han fick åka och göra något! Dock så var de tråkigt att han åkte, men han kommer ju på onsdag igen... på min födelsedag! :)Häftigast människan!Kat Von D är en av dom häftigaste människor jag vet.
Sedan måste ju hon vara världens snyggaste tjej!

Hatten är på!

Idag har vi provat, rådfrågat, ångra oss,skickat iväg beställning och blivit 700 kr fattigare. Igentligen förstår jag inte vad de är vi betalar för. Inte skulle jag betala 700 för en "busschafförs" mössa i vanliga fall. Men bara för att de nu står Amanda Samhälle och student 2009 kan jag mer än gärna betala.

nu är det äntligen helg och ikväll ska jag titta på idol och äta chips med dipp. Nästan helg ska en helt hög med tjejer till Östersund och jag kommer få prova på att visa upp mitt leg. det kommer nog bli skojigt!

Amanda

Samtidigt som jag växer önskar jag att åren stod still..

Nog känns det skönt att de är vinter utanför fönstert. Jag är så glad att slippa se de fula brun/gröna gräset och alla löv som fallit av träden. Det är så skönt att kunna titta ut och se en massa snö på marken och som kommer ifrån himlen(i alla fall idag).

Ja, som ni förstår är jag hemma idag. Jag har bytt gardiner, damm torkat och bakat en kaka. Snart ska jag till och göra en liten lunch. Kan ju behövas efter mitt hårda arbete. Sedan tänkte jag att jag skulle börja skriva ihop ett litet brev jag ska skicka ut, jaa. mer om det kan ni få höra sedan!

Verkar inte som A kommer ikväll.. tråkigt nog. :(


Lunch!

Amanda

Jag växer så det knakar..

Om precis en vecka är jag Amanda Nolsjö 18 jävla år. Det betyder att jag får gå in på krogen, jag får inte längre brev där det står att jag ska infinna mig på barnavdelningen till det datumen för läkar träff, jag kommer nu få mitt studiebidrag direkt in på mitt konto.. det finns massor av saker och de dära var dom jag kom på. Haha, om en vecka fyller jag 18 år, om 7 dagar som min lilla kusin sa idag. Jag Amanda Nolsjö, fyller äntligen 18 år och får vara lika stor som mina vänner, äntligen!

Idag hade vi prov på skolan. Det var det första vi hade på dagen. När vi kommer dit så är det några i klassen som får gå därifrån och får lov om att göra provet imorgon istället eftersom dom inte "har tränat". Jag kände för att ställa mig upp så fort som jag fick veta det, vem gör liksom så? Men jag sa det till läraren att jag tyckte det var grymt dåligt och han gav mig ett jäkligt bra svar, så jag stannade kvar gjorde som resterande av klassen, och skrev mitt prov, det gick bra.

sedan hände de inte så mycket mera, jag oppinerade på en uppsats på historian. Jag fick något spel och blev sjukligt nervös, jag brukar aldrig bli nervös. Jag som hade tränat in en sån bra sammanfattning, jag bara babblade och allt blev blaja. Såklart kommenterade läraren detta.


torsdag imorgon och jag håller tummarna hårt så hårt för att A ska komma till mig. För jag vill ha han här någon dag och ha han för mig själv. Jag älskar han, han betyder så mycket för mig! Jag kan säga det flera gånger om, men jag älskar han! :)


God natt!

Amanda


För nån som du..Tänkte att jag skulle ta och bjuda på mig själv lite genom att ge er en cambild, haha, jag kan inte minnas sist jag använde den här saken. Men av misstag råkade jag klicka mig in på den för en liten stund sedan och då tog jag provade den. Den funkar lika dålig än!

Denna skoldag gick fort för jag hade tur och fick åka hem med mostra mi. Väl hemma så fann jag min nya säng, som nu är inne i mitt rum klar för att sova i. Så nu väntar jag på att få gå och lägga mig, men först måste jag läsa på inför provet vi har imorgon i psykologi. Tycker de var just vi hade prov i det ämnet!

Tänkte jag skulle åka in till staden imorgon och börja titta efter lite julklappar, samtidigt titta på när Pierre åker skidor. Men jag tror jag hoppar det, jag känner mig för trött i kroppen. Men det skulle vara så roligt att titta på Pierre! Så jag få se hur det blir imorgon..

idag hade vi seniarum(stavas?) på skolan. Det går ut på att man ska oppenera på någons annas uppsats. Jag insåg att jag hade gjort världens sämsta uppsats och det var endast min uppsats läraren hade något att kommentera på. Dom andra hade varit väldigt duktiga. Men hur fan gör man när man glömmer start datum för ett folkmord!? Nej just fan. Det var ju inte ens ett folkmord.

nu över till pluggandet!

Amanda

Föresten hittade jag den här länken hos världen bästa Anna, gå in och peppa dig själv!;)


Det finns inte för mycket att säga..

Skolan är ett ställe man går till för att lära sig något. Lärarna får betalt för att varje dag lära sina elever något nytt och något som man kanske kan ha använding av senare fram i livet. Idag har jag inte lärt mig ett skit. Naturkunskapen frös jag mig igenom, multimedian frös jag mig igenom och på foto/webbdesigne gjorde vi samma sak som de senaste fyra-fem veckor och vi ska hålla på med samma saker fram till jul.

Jag vet inte, men förut var det alltid så roligt att gå till skolan för att träffa sina kompisar och jag tyckte faktiskt de var roligt att vara på lektionerna och det kändes som jag skulle missa något om jag inte var på skolan. Men nu finns det faktiskt inget som inspirerar mig till att gå på skolan, det finns inget som får mig att känna att jag kommer att missa något.


Igår var det två hundra dagar kvar till studenten och på fredag ska vi prova ut våra student mössor. - Ni fattar inte vad jag längtar till vi får ta på oss mössan för att gå ut och möta familj/släkt och vara glad som tusan för att vi har slutat skolan. Det kommer vara en bra dag, en jäkligt bra dag!!!!


Sänder en extra stor kram till Emmis idag, du är min favorit!!! <33

Amanda

There's so much crazyness

Vi har pratat om julen ikväll och jag trodde det var en självklarhet att man var med familj och släkt. Hade det mysigt, skrattade, åt mat, öppna paket, busade och bara var. Men tydligen har inte alla det som vi har det och jag vet inte, det kändes nästan som en besvikelse att veta att inte alla firade jul som jag. Hur firar ni jul?

Nu är i alla fall den här helgen över och A har åkt hem, emot min vilja. Men jag förstår att han inte tycker de är så roligt att sitta här hemma själv på dagarna. Men jag tycker de är så skönt att ha han vid min sida på kvällen och veta att han är här hemma när jag kommer ifrån skolan. Men jag klarar mig, jag försöker i alla fall.. Får glädja mig åt att jag i veckan får en ny säng.

Annars så känns det som veckan kommer bli lång och att den kommer bli riktigt dålig. Jag hatar skolan och jag känns inte komma överleva fram till jul. Skolan innebär bara massa stress och negativ skit. Lärarna är dålig och jag kan inte säga att jag lär mig något vettigt.

nej fy fan för skolan, jag vet att ni hört det förut. MEN FY FAN FÖR SKOLAN!!!

Amanda


Ny säng och vackert väder!

Imorse var vi och inköpte min födelsedags present, det blev en säng, en bred stor och skön. Så jag är mycket nöjd, kunde inte få något bättre i födelsedagspresent. Eller jo, den dära bilen jag hade med på min önskelista till mamma och pappa för någon vecka sedan, men nu får jag hoppas bror min kommer med den istället. Haha!

Dagen har även kommit med väldigt fint väder, men väldigt kallt. Så jag har varit ute med pappa och fyllt på kaninburarna med massa nytt hö och tagit bort sånt som inte ska vara i burarna. Jag har även hunnit och titta på skidåkning och Kalla och hellner tog fina plaseringar. Jag är hel impad på Hellner!

igår kväll satt jag nästan hela kvällen och filt tovade, ska visa upp mitt projekt när jag är färdig. Tror att stickning kommer bli mitt projekt arbete, så om ni vet att ni saknar en mössa och vill ha en speciell i önskad form för ett billigt pris så är det bara att höra av sig! :) Jag hann även titta på idol, där denna gång Anna fick lämna tvn och kändis världen. Tror dock inte att de här är slutet för henne!


Amanda

RSS 2.0