Jag har bestämt mig.

Jag ska flytta ut i afrikas djungel och komma tillbaka igen när de är sol i Norrland. För just nu verka det som de bara håller sig på en sida av Sverige. Jaaa! Jag bli jääävligt förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gode gud om du finns i himlen!

Jag ger dig Rosor, så får jag sol av dig? Okej?


Det ekar över hela staden, de är något stort på gång.

I fredags åkte jag till Östersund för en hel kväll med mina fina vänner, väder var det sämsta tänkbara men det var inget som stoppade oss!Sandra hade fixat goda pajer och vi surrade mest hela kvällen innan de bar av på Marité. Där det var fööör mycket folk och jag tro jag fick tusen duschar av drinkar, men de var roligt ändå och vi skakade rumpan till klockan två och avslutade med kebab.På lördagkväll var jag dödstrött och dog i sängen redan vid tio.Igår var det som alla vet MORSDAG, vi firade såklart det. Mamma fick tidigare en bok hon velat ha av mig. Vi fick även goooofika hos mormor!Jag avslutar med en bild på Mamma och Moster, min mamma är VÄRLDENS BÄSTA! :) även min moster!
Plocka fram anteckningsblocket!!

Ja, för er som undra så syns tanden nu och de ser inte bra ut. Den växer nämligen under en annan tand, vilket inte kommer bli bra. så på måndag ska jag till tandläkaren, vilket inte är min favorit sysselsättning, iaf inte när de plocka fram bedövningssprutan.

Idag åker jag iaf till Östersund för en hel kväll med mina fina tjejer, det kommer bli toppen även om de regnar och vi har sommartema. MEN sol i sinnet! :P Kvar återstår bara packningen och vad jag ska ha på mig, för att inte frysa ihjäl.. Sedan åker jag med bussen ifrån hoting 11.35 om jag nu tar mig dit så att säga, för Pappas bil var tydligen inte mycket att starta.Ja, nu hoppas jag att ni alla antecknat alla denna info.Det är nu det händer.

jag har fått en visdomstand, nu är jag stor.

En trött Amanda!

Jag förstår nu varför jag valde bort läraryrket. För fy så trött man blir på allt ljud som är hela tiden, HELA tiden. 30 minuters vila innan de kör igång igen, jag är dödstrött på kvällarna. Men, de är ju självklart något man vänjer sig vid. Jag tycker ändå de är ganska skönt när man får vara ute mycket på dagarna på dagis, en annan sak när man är inne på skolan.

Annars har jag ont i en vad och kan inte springa, så har denna vecka lite vila från springningen. Men tränar istället styrka och cykla, till helgen blir de springning igen. OCH då Emelie, ska jag mäta och se hur långt jag springer, för självklart är jag nyfiken på hur långt jag hinner under tiden jag springer.

MÅSTE även denna vecka skicka in uppgifterna som man ska in till skolan om jag vill komma in på bildjournalist utbildningen. japp japp.

God natt!
Och så kom VIGGO!

Ikväll har vi fått en ny medlem i släkten i form av en hund, Viggo. Han är en Flat och är min mosters fina. SÅ söt!p.s. Emelie, jag springer bara på tid och mätar aldrig hur långt jag springer. :)


EN bra och EN dålig.

Vi börja väl med det bra denna helg. - Jorden gick inte under!

Det dåliga. - Jag har konstant mjältugg.
Vackert vackert.


Frida Fahrman

Hur snygg är inte denna kvinna?

Men de är inte de jag ska säga, utan att jag vill ha kjolen hon har på sig från HM, men.. den finns ingenstans. Sedan kan jag ju samtidigt säga att denna bild är grymt snygg!

Rulla fram.

idag gick de så jäkla lätt när jag sprang, benen rullade på helt av sig själv och jag stod brevid och tittade på. Kändes det som i alla fall. Funderade på att slå timmen, men de gjorde jag inte, 50 minuter blev det och om de känns lika bra imorgon så blir det nog timmen, annars söndag.

Det var nog allt jag skulle säga idag, hahah. Det gick bra, jäkligt bra idag!


RSS 2.0