Det ska vara dåligt för att det ska bli bra!

Nu bor jag på Carlshem och det känns faktiskt bra. Efter lite prat med kvartetsvärden har det mesta fixat sig och vi flyttade för fullt i fredags. Vi har till och med så tur att det kommer folk redan imorgon och börja tapetsera om!


Mamma och Pappa har varit hos oss hela helgen. Så vi har donat och fixat nästan varje dag, jag tror vi har hunnit ta oss runt hela umeå, denna helg. Alla affärer utom de som ligger nere på stan, men vi har nog varit på ica maxi fem gånger, om inte mer. Haha!  Igår åt vi i alla fall världens godaste middag på allstar under hockeyn. En god kött bit och smält chocklad samt frukt till efterrätt. MUMS! Mätta och belåtna åkte vi hem och tittade på tv, hela kvällen. För sedan en goood nattssömn! idag har det inte varit lika mycket spring, men vi har hunnit med en del. Jag och Mamma har till och med hunnit att varit på iksu och kört ett gympa pass.


Imorgon är det tillbaka på skolan, lugna dagar nu för tiden. MEn det är nice!



God natt!



Kommentarer
Postat av: emmis

vad skönt att de löste sig:)

2010-01-31 @ 22:34:27
Postat av: Martina

hej gumman!

vad roligt att det känns bra! du måste knäppa bilder och lägga upp så vi får se hur ni har det!

kram

2010-02-01 @ 09:50:34
Postat av: Mamma

Tack för i helgen MEN borta bra men hemma bäst(det tycker Lukas också där han ligger och tittar på fåglarna och om någon grane skulle dyka upp), vi hörs

2010-02-01 @ 15:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0